Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Tuzla
#21 PostWysłany: 01 Sie 2014 18:44 

niebieski
Podbijam temat.

Lece niedlugo na Balkany, ladowanie w Tuzli kolo 19. No i co dalej? Jacys forumowicze juz przetarli ten szlak?

Pierwsza noc planuje spedzic wlasnie w tej miescinie :) Spanie na luzie z booking.com, ale jest pare innych pytan:

1. Czy na lotnisku jest kantor?
2. Gdzie wymienic w miescie walute za dnia?
3. Dojazd do miasta - czy dalej tylko taxi?
4. Czy jak szczesliwie dojedziemy do miasta, zameldujemy w czyms co zarezwuje, to czy bedzie gdzie wyjsc ok 21 na piwko i cos do zjedzenia czy tez zycie zamiera wraz ze zmierzchem? (przepraszam jesli to pytanie jest nie na miejscu, nie znam kultury Balkanskiej)
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#22 PostWysłany: 02 Sie 2014 00:01 

Loty: 57
Kilometry: 116 084
joael napisał(a):
Pamiętajcie że Bośnia to kraj z ponad 50% bezrobociem. Jeżeli przy parkowaniu auta na ulicy ktoś do was podchodzi i oferuje popilnowanie "opon" żeby były całe jak wrócicie za 2-3 euro to dla świętego spokoju trzeba zapłacić. Albo jak wam pokazują płatny parking, należy tam wjechać. Ja tak zrobiłem w Mostarze, ale inni Polacy chcieli zaoszczędzić i im pocięli opony.

Nie potwierdzam.
Wielokrotnie przejeżdżałem samochodem przez BiH i nigdy nie miałem żadnych problemów.
Do zwiedzenia Mostar, Sarajevo, Medugorje. Autobusy międzymiastowe widziałem.
Ceny nieco niższe niż u nas.
Waluta BAM, czyli marka wymienialna. Kurs sztywny, wszędzie można płacić w Euro.
Na piwko spokojnie można wyskoczyć, nocne życie funkcjonuje normalnie. Knajp nie brakuje.

Marek
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 02 Sie 2014 00:08 
Awatar użytkownika

Cytuj:
Ceny nieco niższe niż u nas.

Ceny ZNACZNIE niższe niż u nas, sczególnie w knajpach i restauracjach :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości