Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 151 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 25 Cze 2014 22:11 

niebieski
kamilaz napisał(a):
ja zarezerwowałam na wrzesień. dzięki za info. a do kiedy trzeba zapłacić od momentu rezerwacji? Bo zupełnie nie znam niemieckiego.

Podbijam. Jest jakiś termin? Nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat...
 Profil Relacje PM off  

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#42 PostWysłany: 25 Cze 2014 22:35 
Awatar użytkownika

srebrny
cheesy napisał(a):
kamilaz napisał(a):
ja zarezerwowałam na wrzesień. dzięki za info. a do kiedy trzeba zapłacić od momentu rezerwacji? Bo zupełnie nie znam niemieckiego.

Promocja była do wczoraj do godziny 18.00. Ta info jest na screenie w pierwszym poście na samym dole ;)

#43 PostWysłany: 26 Cze 2014 12:16 

niebieski
szymonpoznan1 napisał(a):
cheesy napisał(a):
kamilaz napisał(a):

Promocja była do wczoraj do godziny 18.00. Ta info jest na screenie w pierwszym poście na samym dole ;)

Ja rozumiem, że tam jest napisane, że rezerwować można do 24.06. do 18:00. Nic nie widzę natomiast o terminie zapłaty za rezerwację...?
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 30 Cze 2014 22:03 

Napisałam do nich korzystając z translatora i odpowiedzieli, że na 21 dni przed przyjazdem, ale nie jestem pewna czy Google dobrze to przetłumaczył a zupełnie nie znam niemieckiego.
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 01 Lip 2014 16:30 

Eh, szukałem od 2 miesięcy promocji w Heide Parku bo ceny urzędowe już raczej nie zachęcają, ale tą przegapiłem :(

Jakby ktoś szukał 2os do kompletu (termin elastyczny) lub miał info o podobnej promocji będziemy wdzięczni za info :D
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 01 Lip 2014 22:06 

Trzeba zapłacić przelewem na 21 przed przyjazdem w tytule podając numer rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 02 Lip 2014 00:12 

kamilaz napisał(a):
Napisałam do nich korzystając z translatora i odpowiedzieli, że na 21 dni przed przyjazdem, ale nie jestem pewna czy Google dobrze to przetłumaczył a zupełnie nie znam niemieckiego.

Wrzuć na forum, pomożemy :)
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 02 Lip 2014 22:22 

niebieski
kamilaz napisał(a):

Ja pisałem po angielsku i też mi odpisali, że na 21 dni przed przyjazdem.

Odnośnie szczegółów to jeszcze jeden chodzi mi po głowie. Czy nie spotka mnie przykra niespodzianka jak zjawie się w Parku w konfiguracji 2 dorosłych + 1 dziecko zamiast 2+2... ?
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 02 Lip 2014 22:57 
Awatar użytkownika

srebrny
cheesy napisał(a):
kamilaz napisał(a):

Ja pisałem po angielsku i też mi odpisali, że na 21 dni przed przyjazdem.

Odnośnie szczegółów to jeszcze jeden chodzi mi po głowie. Czy nie spotka mnie przykra niespodzianka jak zjawie się w Parku w konfiguracji 2 dorosłych + 1 dziecko zamiast 2+2... ?

Ale co ma się stać? Nic się nie stanie, do zameldowania idziesz tylko ty. Dostaniesz tak czy tak 4 bilety wstępu, więc jeden jeszcze zdążysz sprzedać pod kasami za jakieś 20-30€ ;)

#50 PostWysłany: 05 Lip 2014 22:09 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Wybiera się ktoś może z Łodzi,Poznania czy jakiegoś innego miasta pomiędzy nimi w licpu? Proszę napisać priv, szukam dwóch lub więcej miejsc w samochodzie
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 06 Lip 2014 14:12 

Ja z chęcią wybrałbym się w lipcu, ale nie trafiłem na żaden termin w odpowiedniej cenie gdy jeszcze była promocja, gdyby ktoś miał 2 miejsca w pokoju okołoweekendowe, to chętnie się zabierzemy, mozemy jechac samochodem z Poznania.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 08 Lip 2014 13:00 

Witajcie, a czy może ktoś ze szczęśliwców będzie się wybierał w któryś weekend i ma 2 wolne miejsca w aucie? Niestety mimo usilnych prób nie udało mi się znaleźć dwóch brakujących osób do skorzystania z tej fantastycznej oferty a marzę o wyjeździe..... :(
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 09 Lip 2014 13:34 

Nie wiecie czy jest możliwość zmiany głównej osoby na rezerwacji? Czy kolejna z wpisanych może odebrać bilety i zrobić check-in? Plany się troche zmieniły a szkoda żeby taka oferta przepadła.
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 14 Lip 2014 22:09 

Czy ktoś już korzystał?
Jak w rzeczywistości wyglada kwestia wejsciówek- na 1 czy 2 dni?
Jak z tym wyżywieniem i napojami? na terenie campu? czy parku?
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 14 Lip 2014 22:49 
Awatar użytkownika

srebrny
rob8 napisał(a):
Czy ktoś już korzystał?
Jak w rzeczywistości wyglada kwestia wejsciówek- na 1 czy 2 dni?
Jak z tym wyżywieniem i napojami? na terenie campu? czy parku?

To już teraz mogę Ci odpowiedzieć na wyżywienie. Oczywiście że na terenie campu. To właśnie taki chwyt marketingowy, że all inc all time. Ale w rzeczywistości i tak zjesz tam tylko śniadanie i kolację, bo w dzień nie opłaca się iść z parku na camp - za duża strata czasu - chociaż jak ktoś się uprze... ;)

#56 PostWysłany: 14 Lip 2014 23:42 

Byliśmy , wróciliśmy .
Najpierw trzeba zgłosić się do recepcji campu ( od godz 10) gdzie wydają bilety wstępu do parku dla wszystkich -na 2 dni oraz opaski na rękę ( all incl ). Nie dostaliśmy jeszcze kluczy do domków , teoretycznie check-in od 16:00, czasami może być wcześniej - zależy czy pokój gotowy . Cały dzień spędziliśmy w parku ,wróciliśmy na camp przed 18:00 - na kolację ( szwedzki stół -duży wybór ) , po kolacji restauracja / bar czynna do 22.00, do tego czasu było darmowe picie -tylko gazowane ( cola , fanta , sprite, lub woda- sok dla dzieci już odpłatnie) , i desery które zostały z kolacji .
Na następny dzień rano śniadanie , do 10;00 trzeba zdać klucze do domków znów cały dzień na zabawę w parku .
Jednym słowem- super .

Jeżeli chodzi o płatność - jeżeli od bookowania do wyjazdu jest mniej niż 21 dni można płacić na miejscu w recepcji po przyjeździe .

Jedzenie i picie darmowe tylko na terenie Campu , w parku już wszystko odpłatnie.
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 15 Lip 2014 03:13 

Dziękuję za info. Wszystko wygląda super. Jeżeli ktoś będzie miał jeszcze jakieś wskazówki to bardzo proszę...
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 26 Lip 2014 08:02 

Jeżeli się da przenieść rezerwację na kogoś innego to mogę oddać wyjazd w terminie 26/27.08 (trzeba w ciągu tygodnia opłacić). Niestety moje plany uległy zmianie. W razie czego zapraszam na PW.
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 26 Lip 2014 08:35 

Loty: 5
Kilometry: 2 493
wielkie dziękuję za info , napewno skorzystam
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 31 Lip 2014 15:58 

lukas-k napisał(a):
Jeżeli się da przenieść rezerwację na kogoś innego to mogę oddać wyjazd w terminie 26/27.08 (trzeba w ciągu tygodnia opłacić). Niestety moje plany uległy zmianie. W razie czego zapraszam na PW.

Cześć,

Niestety jeszcze nie mogę wysyłać PW - jeżeli Twoja oferta jest jeszcze aktualna to napisz proszę na a_r_t_i(małpka)o2.pl - omówimy szczegóły ;)

Pozdrawiam!

P.S.
Przy okazji pierwszego postu witam wszystkich Forumowiczów :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 151 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości