Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lip 2014 11:04 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
DEUTSCHLAND GEWINNT – JEDES TOR EIN 11€ RABATT

Czyli za każdą bramkę strzeloną we wczorajszym meczu bilety na 'Formula 1 - Grand Prix Santander of Germany 2014' o 11EUR taniej. A że bramek było sporo, to promocja wydaje się być niezła - bilety można kupić ze zniżką 77EUR.

Z tego co udało mi się doczytać, bilety należy kupować telefonicznie lub przez email podany na stronie, podając magiczne hasło 'Deutschland gewinnt' aby otrzymać zniżkę. Nie widzę nigdzie zapisu, żeby promocja była tylko dla obywateli Niemiec. Z tego co ludzie piszą, najtańsze bilety powinny kosztować ok 170EUR.

http://www.hockenheimring.de/wm_special

PS: Jak ktoś z lepszym skillem w języku germańskim doszuka się nieprawdy w tym, co wyczytałam, to proszę mnie poprawić ;)
 Profil Relacje PM off
ciacho_majonez lubi ten post.

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#2 PostWysłany: 09 Lip 2014 21:09 

Loty: 102
Kilometry: 236 948
niebieski
Tutaj jest cennik biletów. https://www.eventimsports.de/ols/hocken ... vent/37174 Poniżej 100 Euro da się znaleźć.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Lip 2014 21:42 
Awatar użytkownika

srebrny
Najtańsze w takim razie jakoś wyjdą 115-77EUR +3% handlingu.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Lip 2014 21:49 

jesli ta promocja przejdzie to fajna oferta, sa moze jacy chetni na wyjazd? moge sie dorzucic lub sam wziac auto, z tego co sprawdzilem to prawie 1100km w jedna strone (z Kielc ;-) ).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Lip 2014 22:19 

niebieski
Z tego co wyczytałem to zniżka jest na bilety kategorii 1-6 (najtańszy = 265E a więć 265-77) i można ją wykorzystać tylko do 48h po ostatnim gwizdku. Także lepiej polować na bilety w najniższej kategorii - 9 czy 8 bez rabatu ;) Będzie taniej.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Lip 2014 22:37 
Awatar użytkownika

srebrny
A, to pewnie dlatego mi tu pisali o ~170EUR.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości