Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Cze 2014 12:54 

Witam,
W styczniu lecę do Maroka na tydzień - to pewne
Bilety w terminie 27.01 - 03.02 w cenie 379 zł RT (z Berlina) - to pewne (chyba, że znajdziesz w innym terminie niedrogo to ok)
Priorytetem jest zdobycie J.Toubkal - to pewne. Może się to udać w 2-3 dni, jak będzie słaba pogoda to dłużej.
Jak starczy czasu to Sahara? mecz Pucharu Narodów Afryki? melanżyk? zwiedzanie? - tu nic nie jest pewne! dogadajmy się:)
Pewne jeszcze jest to, że mam 24 lata, kocham góry, jestem z Krakowa i jak nie pojedziesz ze mną to pojadę sam ;p
Bilet kupuję najpóźniej w weekend.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Tunezyjski urlop na Dżerbie 🏝️ All inclusive w 4* hotelu z aquaparkiem za 1761 PLN Tunezyjski urlop na Dżerbie 🏝️ All inclusive w 4* hotelu z aquaparkiem za 1761 PLN
Cypr na all inclusive 🏝️🍹 4* hotel z aquaparkiem i spa blisko plaży za 2209 PLN Cypr na all inclusive 🏝️🍹 4* hotel z aquaparkiem i spa blisko plaży za 2209 PLN
#2 PostWysłany: 12 Cze 2014 13:19 

niebieski
photorossini napisał(a):
Priorytetem jest zdobycie J.Toubkal - to pewne.

w styczniu????!!! Chyba jednak Twoj poziom pewnosci bedzie musial sie obnizyc nieco. Bylam tam w polowie kwietnia i na gorze snieg.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Cze 2014 13:29 
Awatar użytkownika

Odpuść 'melanżyk' i szeroko pojęte zwiedzanie, i odwiedź Saharę. Z alkoholem w Maroko i tak nie poszalejesz, a żadna budowla nie dorówna pięknu natury, jakim obdarzono ten kraj (przynajmniej ja tak uważam) :)

Powodzenia w zdobywaniu afrykańskich szczytów!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Cze 2014 13:36 

Nie widzę problemu w związku ze śniegiem :)
Po zdobyciu góry faktycznie najbardziej nastawiam się na Saharę. Gdyby ktoś miał jednak inny pomysł to jestem w miarę elastyczny :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Cze 2014 14:09 
Awatar użytkownika

Loty: 284
Kilometry: 456 536
niebieski
photorossini napisał(a):
Witam,
W styczniu lecę do Maroka na tydzień - to pewne
Bilety w terminie 27.01 - 03.02 w cenie 379 zł RT (z Berlina) - to pewne (chyba, że znajdziesz w innym terminie niedrogo to ok)
Priorytetem jest zdobycie J.Toubkal - to pewne. Może się to udać w 2-3 dni, jak będzie słaba pogoda to dłużej.
Jak starczy czasu to Sahara? mecz Pucharu Narodów Afryki? melanżyk? zwiedzanie? - tu nic nie jest pewne! dogadajmy się:)
Pewne jeszcze jest to, że mam 24 lata, kocham góry, jestem z Krakowa i jak nie pojedziesz ze mną to pojadę sam ;p
Bilet kupuję najpóźniej w weekend.
Pozdrawiam

w tym terminie wybieramy sie (ja + dziewczyna) z Berlina do Marrakeszu co do Toubkal to niestety nasz poziom jest zbyt niski, jednak jeżeli chodzi o Sahare to zapraszam (szukamy chętnych do podzielenia kosztów wynajmu auta).

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość