Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:43 

Loty: 152
Kilometry: 132 975
Witam,

jestem w sierpniu w Tel Awiw i mam drugiego sierpnia (sobota) lot z Ben Gurion do Eilatu. Ląduje o 18.05 w Eilat

Mam pytanie: Czy dostanę się w ten dzień jeszcze do Akaby czy to będzie przez Szabat niemożliwe?
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#2 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:50 
Awatar użytkownika

Loty: 1009
Kilometry: 2 187 759
niebieski
Spokojnie, to u nich juz niedziela.
 Profil Relacje PM off
patsam lubi ten post.

#3 PostWysłany: 08 Lip 2014 12:51 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 94 496
Nie słuchajcie i nie czytajcie tych mitów, że w Szabat nie da rady się poruszać. Jeździliśmy w Szabat po różnych miejscach w Izraelu i nie było ani jednego problemu, a rozsiewane historyjki o rzucaniu kamieniami w samochód przez chasydów to bajki. To rozwinięte demokratyczne państwo, a tego typu przypadki byłby ściganymi przestępstwami.
Madera Lizbona Barcelona Ibiza Neapol Ischia Rzym Florencja Piza Bergamo Rimini Wenecja Paryż Londyn Bruksela Brugia Amsterdam Berlin Drezno Wiedeń Budapeszt Praga Wilno Ryga Tallinn Karlskrona Stavanger Ateny Lefkada Patra Saloniki Larnaka Pafos Nikozja TelAviv Jerozolima
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości