Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Maj 2014 12:42 

niebieski
Promocja trwa już jakiś czas i zbliża się ku końcowi jednak natrafiłem na nią dopiero teraz i nie pojawiła się chyba do tej pory na forum, jeśli się mylę i ktoś już o tym pisał to proszę o usunięcie tematu.
http://www.mastercardmobile.pl/promocje ... -50-taniej

Rabat można uzyskać do 31 maja, łączy się z "tanimi środami" więc bilety można kupić już za 7zł ;)
 Profil Relacje PM off  

City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎 City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎
🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️ 🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️
#2 PostWysłany: 24 Maj 2014 13:30 

Wszystko działa ładnie tylko za każdym razem w kinie mają problem żeby z komórki sczytać kod...widać nie byli na to przygotowani;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Maj 2014 08:50 

Kody nie działają im zawsze, ale wystarczy podać obsłudze numer i jest okej. Pierwsza, przewidywana pula biletów już poszła, ale mc i cc dodały nową, dlatego starczy ich jeszcze do końca miesiąca :)

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Maj 2014 11:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Mam pytanie bo nie do końca rozumiem tę aplikację mastercard mobile i płatność w tej promocji.
Nigdzie nie widzę w tej aplikacji zarządzania kartami a pamiętam, że kiedyś dodawałem w tej aplikacji kartę. W jaki sposób mam zapłacić za te bilety? Czy jeśli posiadam podpiętą kartę MC w aplikacji SkyCash (coś piszą, że karta dodana w jednej aplikacji jest widoczna w pozostałych) to znaczy, że będę mógł nią zapłacić przez mobilną stronę www cinema city i rabat zostanie naliczony automatycznie?
Byłbym wdzięczny jakby ktoś to wyjaśnił.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Maj 2014 16:40 

Na pewno przy dokonywaniu płatności przez cc jesteś proszony o wybranie sposobu płatności. Wtedy wybiera się mcmobile i można podpiąć kartę już używaną w tej apce albo dodać nową. Tyle wiem o tej aplikacji, bo sam się o tym przekonałem przy dokonywaniu płatności :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Maj 2014 23:31 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 81 410
ten rabat odrazu sie nabija? bo doszedłem juz do wpisywania tego kodu z tyłu karty a cena nadal była 42zł(za 3 bilety środa
)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Maj 2014 23:42 

Zbanowany
Karta bedzie obciazona cena po rabacie.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 27 Maj 2014 22:06 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 81 410
na pewno?

Załączniki:
image.png
image.png [ 130.57 KiB | Obejrzany 7761 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 27 Maj 2014 22:13 

Tak, dokonując płatności pobierze Ci połowę z tej kwoty. Sprawdzone i pewne!
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 27 Maj 2014 22:40 

Zbanowany
Tak, na pewno.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 27 Maj 2014 23:52 

niebieski
Szkoda tylko że ta aplikacja tak badziewnie działa...
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 28 Maj 2014 11:50 

niebieski
Ja nie narzekałem, a mój cegłofon do najszybszych nie należy.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 28 Maj 2014 13:41 

niebieski
Za pewne na tych cegłofołnach ta apka działa 10x lepiej niż na nowych telefonach... Mi się wyświetla na 1/3 ekranu i cały czas tnie ale po bólach udało mi się zarezerwować 4bilety i potwierdzam że ściaga 50% ceny :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości