Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 174 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Maj 2014 22:15 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
kkatarzyna21 napisał(a):
Z moich kilku przejażdżek wynika, że w Gdańsku jest na pewno Grzegorz jeżdżący limuzyną malowaną jak z obrazka (wczoraj testowane) i Paweł, który podjeżdża vanem, mimo że zamawiałam business class (pn i dziś). Trochę jeszcze mam porezerwowanych wycieczek, więc dam znać jak pojawią się nowe twarze.

To ja miałem tego Pawła :)
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#22 PostWysłany: 23 Maj 2014 22:19 
Awatar użytkownika

Loty: 828
Kilometry: 1 199 581
17 i 21 maja "woziłem" się po Maladze nowiutką pachnącą E klasą z P.Gonzalezem ;)

#23 PostWysłany: 23 Maj 2014 22:23 

Zbanowany
W Gdańsku jest co najmniej dwóch kierowców, auto to zdezelowany Vito (była pęknięta przednia szyba, bałagan w aucie), drugie to jakiś mercedes, tutaj z kolei Pan długo nie mógł otworzyć bagażnika i zapakować bagaży. Ogólnie nie narzekam bo z kodami wychodziło kilka euro dopłaty. Natomiast niedopuszczalne jest to, że kierowca się spóźnił 10 minut.
Post raczej informacyjny, żeby nikt nie spodziewał się limuzyny :)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 23 Maj 2014 22:57 
Awatar użytkownika

srebrny
kla7 napisał(a):
W Gdańsku jest co najmniej dwóch kierowców, auto to zdezelowany Vito (była pęknięta przednia szyba, bałagan w aucie), drugie to jakiś mercedes, tutaj z kolei Pan długo nie mógł otworzyć bagażnika i zapakować bagaży. Ogólnie nie narzekam bo z kodami wychodziło kilka euro dopłaty. Natomiast niedopuszczalne jest to, że kierowca się spóźnił 10 minut.

A kiedy to było z tym bagażnikiem? Bo ja dokładnie taką samą sytuację miałem w środę ;)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 23 Maj 2014 23:09 
Awatar użytkownika

Zbanowany
lendziro napisał(a):
Zamawiajac kurs gda aiport - sopot cena wychodzi ponad 30e. Ktos tu wspomnial ze podajac adres nie lotnisko ale po sąsiedztwie cena spada o 4e . Czy ktos znający lotnisko w gdańsku moze taki adres podac? Budynek sasiadujacy z terminalem. W zasadzie to pimysl aby podzielic sie adresem w kazdym porcie. Co wy na to? W waw dla przykladu zamawiam pod hotel Marriott aiport,który sasiaduje z parkingiem plyty odlotow.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Poszukaj budynku za lotniskiem, zamawiałem tak kiedyś i poszło bez dopłaty :P
A potem zadzwoń do kierowcy i poproś o dojazd pod lotnisko, bo źle zaznaczyłeś :)

kkatarzyna21 napisał(a):
Z moich kilku przejażdżek wynika, że w Gdańsku jest na pewno Grzegorz jeżdżący limuzyną malowaną jak z obrazka (wczoraj testowane) i Paweł, który podjeżdża vanem, mimo że zamawiałam business class (pn i dziś). Trochę jeszcze mam porezerwowanych wycieczek, więc dam znać jak pojawią się nowe twarze.

Grzegorz był mega,cud miód i malina, aż się nie chciało z samochodu po jeździe wysiadać :D
Ale poza jednym razem stale na Vana trafiałem :cry:
Btw to Ty jechałaś wczoraj z Akademii Muzycznej ? :D
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 23 Maj 2014 23:33 

Zbanowany
luziczek napisał(a):
kla7 napisał(a):

A kiedy to było z tym bagażnikiem? Bo ja dokładnie taką samą sytuację miałem w środę ;)

w czwartek, Pan tłumaczył, że to nie jego auto tylko jakieś zastępcze bo właściwe miało wypadek, ...zapewne ściema
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 24 Maj 2014 02:09 

Zbanowany
Jesli chodzi o kursy w trojmiescie to za kurs taksowka korporacyjna w niedziele z terminala lotniska pod Sheraton w Sopocie place 60PLN, wiec standardowa kwota 30EUR za Blacklane przypomina troche mafie 'taksowkowa' z Okecia gdzie pelno prywatnych Panow oferuje kursy 'limuzyna'.

Z kuponami jest OK, bez kuponow nie lece po ten produkt ;)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 24 Maj 2014 09:42 
Awatar użytkownika

srebrny
kla7 napisał(a):
w czwartek, Pan tłumaczył, że to nie jego auto tylko jakieś zastępcze bo właściwe miało wypadek, ...zapewne ściema

No to ja miałem tego samego człowieka, bo dokładnie to samo słyszałem w środę i też sobie nie radził z otwarciem bagażnika, ale w końcu się udało, dojechaliśmy szczęśliwie i było OK ;-)
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 24 Maj 2014 14:42 

Korzystałem z kuponów blackline 3 razy w Gdańsku i raz w W-wa
W Gdańsku trafiłem na Pana Grzegorza, naprawdę super autko, prawdziwa limuzyna i warta cen które oferuję Blaclane, drugi raz trafiłem na mega starego mercedes okulara (auto chyba miało z 17 lat !!!) zostawiam to bez komentarza !!!, trzeci raz trafiłem na tego samego Pana Pawła co przyjechał starym mercedesem ale był busem a zamawiałem business Class, po kursie złożyłem reklamację ponieważ zapłaciłem całą sumę za transfer. W Warszawie trafiłem na Pana Jana i jego nowego Mercedesa e-Class i też mogę pochwalić.
luziczek napisał(a):
Do mnie w Gdańsku w środę przyjechał człowiek zdezelowanym Mercedesem (zwykłym) i tłumaczył, że jego Vito miało dzisiaj wypadek, a ten pożyczył od kolegi. Także może faktycznie jest tylko dwóch kierowców... Jednocześnie dostałem smyczkę z reklamą Travelgdansk.pl ;) Ale nie narzekam, po prostu się dzielę :)

Za taką reklamę swojej firmy ten Pan powinien mieć nie zapłacone !! nie lubię takich ludzi bo sam prowadzę swoją firmę i denerwują mnie takie rzeczy ale niestety mentalność naszych rodaków. !!!
Jeżeli chodzi o dopłatę 4 euro , to zamawiajcie sobie samochody pod hotel Hampton, który mieści się na lotnisku, macie wtedy brak tej dopłaty.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 25 Maj 2014 22:20 

Korzystałem dzisiaj z usług blacklane w Krakowie i jestem bardzo zadowolony :) Trasa spod domu pod restaurację około 4,5km. Co prawda kontakt do kierowcy (w smsie była kobieta, ale przyjechał mężczyzna) dostałem dopiero 25 min przed kursem, to przyjechał on przed czasem. Samochód taki jak w opisie business class - nowe bmw serii 5 (f10). Bardzo fajna opcja darmowego transportu i to jeszcze takim samochodem :D

#31 PostWysłany: 25 Maj 2014 23:09 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Było już wiele tego typu apelów, ale się powtórzę. Zaprzestańmy pisać w tym temacie o tym, że skorzystaliśmy i było fajnie. Już wszyscy wiemy, że jest fajnie, szczególnie jeszcze jak za darmo. Ta informacja już tu nic nie wnosi, a tylko sprawia, że przeszukanie takiego tematu w celu znalezienia wartościowej informacji jest bardzo czasochłonne. Piszmy o czymś z czego inni mogą skorzystać, np. wskazówki jak obniżyć cenę z lotniska, albo o problemach, które mieliśmy, z których inni będą mogli wyciągnąć wnioski.
5 ludzi lubi ten post.

#32 PostWysłany: 27 Maj 2014 09:28 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
niebieski
Mając samolot chciałbym być pewny, że kierowca przyjedzie na 110 % poznawanie danych kierowcy mniej niż godzine przed odjazdem to trochę za mało

#33 PostWysłany: 27 Maj 2014 09:32 

Zbanowany
niebieski
ansbach1 napisał(a):
Mając samolot chciałbym być pewny, że kierowca przyjedzie na 110 % poznawanie danych kierowcy mniej niż godzine przed odjazdem to trochę za mało

To skorzystaj z innej sieci taksowek. W czym widzisz problem?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 27 Maj 2014 09:41 

niebieski
ansbach1 napisał(a):

To weź taksówkę z postoju masz 300 % pewności ....

Ludzie dajcie spokój, po co wam te numery do kierowców, macie status potwierdzony to przyjadą na pewno ... zawsze przed czasem. Jakby każdy miał numer i im dupę zawracał to nic by nie załatwili ... w zwykłej korpo jest dyspozytor a tu każdy kierowca sobie dyspozytorem
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 27 Maj 2014 10:37 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
niebieski
Komornik napisał(a):
ansbach1 napisał(a):

To skorzystaj z innej sieci taksowek. W czym widzisz problem?[/quote\

Nie po to zapłaciłem za przejazd, żeby jechać taxi

#36 PostWysłany: 27 Maj 2014 10:45 

niebieski
ansbach1 napisał(a):
Komornik napisał(a):
ansbach1 napisał(a):

To skorzystaj z innej sieci taksowek. W czym widzisz problem?

Nie po to zapłaciłem za przejazd, żeby jechać taxi[/quote]

Zanim się coś zamówi trzeba przeczytać

https://www.blacklane.com/en/faq

oraz

https://www.blacklane.com/en/terms#section-5

a nie potem narzekać.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 31 Maj 2014 06:12 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Za 25 min. mam pik ap tajm, a nie znam danych szofera. Pojade i polece czy zostane w domu? :-)
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 31 Maj 2014 09:22 

Loty: 30
Kilometry: 33 014
limaK napisał(a):
Za 25 min. mam pik ap tajm, a nie znam danych szofera. Pojade i polece czy zostane w domu? :-)

I jak się to skończyło?

#39 PostWysłany: 31 Maj 2014 10:08 

W Gdańsku kierowca mnie wiózł Vito, na około dużo dłuższą drogą, chciał dopłaty za nieznaczną zmianę kursu...
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 31 Maj 2014 10:21 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
mathie napisał(a):
W Gdańsku kierowca mnie wiózł Vito, na około dużo dłuższą drogą, chciał dopłaty za nieznaczną zmianę kursu...

Ale za trase pierwotnie ustalona tylko ze objazdem czy za trase dłuższą ktora zmodyfikowales podczas wsiadania ?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 174 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości