Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 174 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Mar 2014 09:48 
Awatar użytkownika

srebrny
coś jest skiepszczone, jak wpisuje w destination biedronka, to mi wyskakuje jakiś Biedronek koło Katowic
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.

Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN
Liga Mistrzów na Spotify Camp Nou❗ Loty i wejściówa na mecz FC Barcelony za 1337 PLN 🔥😮 Liga Mistrzów na Spotify Camp Nou❗ Loty i wejściówa na mecz FC Barcelony za 1337 PLN 🔥😮
#2 PostWysłany: 31 Mar 2014 16:10 

Zbanowany
Nie zapomnijcie zrobić dużo fotek dla wnuków.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 31 Mar 2014 17:50 
Awatar użytkownika

niebieski
klayton napisał(a):
Nie zapomnijcie zrobić dużo fotek dla wnuków.

Rozumiem, że lecieć za grosze - fajnie, hotel za grosze - fajnie, taksówka premium w dobrej cenie to coś już nie tak? Bo rozumiem po co taki komentarz.

Tutaj w przeciwieństwie do większości okazji nie ma mowy o żadnym błędzie czy pomyłce, są to oficjalne kody, każda rezerwacja jest ręcznie akceptowana. Potrzebuję trasportu z lotniska to czemu nie mam skorzystać z kodu? A choćby nawet nie potrzebował i bookował dla przejechania się i porobienia zdjęć dla wnuków to co w tym złego?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Maj 2014 23:35 

Loty: 280
Kilometry: 372 147
złoty
W ubiegłą sobotę korzystałem z usług Blacklane w Gdańsku. Pan kierowca czekał z kartką z moim nazwiskiem ok. 15 minut przed umówioną godziną (i tak byłem wcześniej, bo mój Ryanair się pospieszył). Pan bez problemu w drodze do samochodu zgodził się na zmianę trasy (o podobnej długości). Tutaj kończą się dobre doświadczenia, bo zamiast limuzyny z obrazka, czekał stary, brudny, udekorowany a'la PKS lat 80-tych VW Transporter. O ile mnie było to zupełnie obojętne i na pewno nie narzekam, bo dojechałem za złotówkę z kawałkiem wygodnie i szybko pod konkretny adres, ale gdybym był wymagającym klientem, na jakich zapewne liczy ta firma, i zapłaciłbym za usługę +/- 30 EUR, to byłbym rozczarowany. Dziwna polityka firmy. Ale tak jak mówię, nie narzekam bo było szybko i tanio ;)

#5 PostWysłany: 17 Maj 2014 00:02 

Loty: 72
Kilometry: 100 193
niebieski
J29 napisał(a):
W ubiegłą sobotę korzystałem z usług Blacklane w Gdańsku. Pan kierowca czekał z kartką z moim nazwiskiem ok. 15 minut przed umówioną godziną (i tak byłem wcześniej, bo mój Ryanair się pospieszył). Pan bez problemu w drodze do samochodu zgodził się na zmianę trasy (o podobnej długości). Tutaj kończą się dobre doświadczenia, bo zamiast limuzyny z obrazka, czekał stary, brudny, udekorowany a'la PKS lat 80-tych VW Transporter. O ile mnie było to zupełnie obojętne i na pewno nie narzekam, bo dojechałem za złotówkę z kawałkiem wygodnie i szybko pod konkretny adres, ale gdybym był wymagającym klientem, na jakich zapewne liczy ta firma, i zapłaciłbym za usługę +/- 30 EUR, to byłbym rozczarowany. Dziwna polityka firmy. Ale tak jak mówię, nie narzekam bo było szybko i tanio ;)

U mnie sam zmienił trasę +/- 25 km dłużej ale szybciej. Samochód był zmieniony ale tylko dlatego, że poprosiłem o zmianę (ok.45 min wcześniej), i za moją zgodą. Zapytał się czy może przyjechać volvo bo inaczej terminy by nie pasowały.

#6 PostWysłany: 17 Maj 2014 22:31 

Zabookowane, dzięki :)
Umieram z ciekawości co z tego wyjdzie.
teoretycznie przejazd za free ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Maj 2014 02:39 

Zbanowany
Zarezerwowane dwa przejazdy Westin Dubai Marina - DXB Terminal 1 i DXB Terminal 3 - Ajman Saray Hotel. Rozbita trasa na dwie czesci bo kupony EUR traktuje jako wartosci w USD ciekawe co podstawia z topowych limuzyn w Dubaju ?

Pewnie BMW740iL bo przewaznie tam tym obsluguja na lotnisko, choc moze sie cos trafi lepszego.
Wyszlo dwa razy drozej niz taksowka ale mozna sprobowac jak to funkcjonuje w UAE.
 Profil Relacje PM off
kkatarzyna21 lubi ten post.

#8 PostWysłany: 19 Maj 2014 00:42 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Dzisiaj korzystałem z transferu zarezerwowanego z BL w Warszawie. Trafił mi się bardzo gadatliwy Pan Szofer w związku z tym dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy.
Pan przywitał nas stwierdzeniem, że "pewnie jesteśmy z tego portalu >>FORFRI<< " i ,że pewnie przyjechaliśmy/przylecieliśmy za 10 groszy.

Wiedział na jakich zasadach korzystamy z BL, że robimy to za darmo ale był z tego bardzo zadowolony, bo na tym dobrze zarabia. On i jego 4rech pracowników jeździ praktycznie cały czas a zaczynają często rano i kończą późno. Po nas się chwile spóźnił bo lot wcześniejszych pasażerów przybył po czasie.
Stwierdził, że to dobry układ dla wszystkich i dla nich i dla nas a "bogaty Niemiec" za wszystko zapłaci :)
Nie powiedział mi ile mają od kursu, mimo podania kwoty mojej ale padło stwierdzenie "jakby mi się nie opłacało to bym nie jeździł"

Co ciekawe Pan poinformował mnie też, że nie działa już "kosmos"(tu użył słowa niezakodowanego) i z tanimi lotami już nie jest tak łatwo. Stwierdził, że "studenciaki" mu wszystko powiedziały a jakby miał 20 lat mniej sam by tak polatał.
4 ludzi lubi ten post.

#9 PostWysłany: 19 Maj 2014 11:00 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
Gaszpar napisał(a):
Dzisiaj korzystałem z transferu zarezerwowanego z BL w Warszawie. Trafił mi się bardzo gadatliwy Pan Szofer w związku z tym dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy.
Pan przywitał nas stwierdzeniem, że "pewnie jesteśmy z tego portalu >>FORFRI<< " i ,że pewnie przyjechaliśmy/przylecieliśmy za 10 groszy.

Wiedział na jakich zasadach korzystamy z BL, że robimy to za darmo ale był z tego bardzo zadowolony, bo na tym dobrze zarabia. On i jego 4rech pracowników jeździ praktycznie cały czas a zaczynają często rano i kończą późno. Po nas się chwile spóźnił bo lot wcześniejszych pasażerów przybył po czasie.
Stwierdził, że to dobry układ dla wszystkich i dla nich i dla nas a "bogaty Niemiec" za wszystko zapłaci :)
Nie powiedział mi ile mają od kursu, mimo podania kwoty mojej ale padło stwierdzenie "jakby mi się nie opłacało to bym nie jeździł"

Co ciekawe Pan poinformował mnie też, że nie działa już "kosmos"(tu użył słowa niezakodowanego) i z tanimi lotami już nie jest tak łatwo. Stwierdził, że "studenciaki" mu wszystko powiedziały a jakby miał 20 lat mniej sam by tak polatał.

Ja jechałem w tę sobotę raz w Poznaniu i dwa razy w Gdańsku i była dokładnie taka sama gadka. Najmniej za kurs dostają 15 Euro. Generalnie kursy po piwo bardzo ich cieszą bo są krótkie a płacone tyle samo.

Ostatnio edytowany przez 04patryk12, 19 Maj 2014 11:10, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 19 Maj 2014 11:30 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Ja pytałem swojego szofera o jakieś głupie kursy w stylu po piwo, mówił, że nie miał taki ch większość to między lotniskiem,dworcem a PolskiBusem

pozdrawiam Gaszpar
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

#11 PostWysłany: 23 Maj 2014 13:48 

Loty: 91
Kilometry: 180 493
niebieski
Turndown napisał(a):
szkoda tylko ze to sa prywatne samochody a nie firmowe.

Czemu szkoda?

#12 PostWysłany: 23 Maj 2014 13:56 
Awatar użytkownika

Loty: 139
Kilometry: 164 580
niebieski
dj3500 napisał(a):
Turndown napisał(a):
szkoda tylko ze to sa prywatne samochody a nie firmowe.

Czemu szkoda?

Właśnie? Korzystałem kilka razy i choć nie nówka, to zawsze było to bardzo dobre auto.

#13 PostWysłany: 23 Maj 2014 14:29 

Zbanowany
Bo to nie jest usluga taka jak ja sie reklamuje.

Jesli wynajmuje transport 'limuzyna' i nie chodzi mi tutaj o samochod przedluzony to spodziewam sie jednolitej floty samochodow, kierowcy ubranego w firmowe ubranie, zapakowanie bagazu do samochodu przez kierowce, czegos odswierzajacego przygotowanego w samochodzie recznik/chusteczki, jakis napoj oraz biezaca gazeta. Przynajmniej ta to funkcjonuje w UAE jesli korzysta sie z innych firmowych ofert.

Tutaj to poprostu Franek i Kazek zglaszajacy swoje samochody do przewozu osob do firmy nie bedace jednoczesnie korporacja taksowkowa. Nie mowie ze jest zle bo jak narazie przy tych kuponach to wychodzi porownywalnie do cen taksowek w danym miejscu. Ale jesli mialbym zaplacic pelna kwote to juz bym sie zatanawial czy nie wybrac innej firmy swiadczacej uslugi transportowe.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 23 Maj 2014 17:24 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Coś w tym jest, w Gdańsku (jak było wcześniej wspomniane) zamiast e-klasy przyjeżdża Van, gdzie czułem się jak w busie.
Chociaż pewnie dla osób z dużym bagażem ma to zaletę, jednak mimo wszystko miał to być "business class".
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 23 Maj 2014 18:33 

Zbanowany
W Gdańsku Pan się nawet spoźnił 10 minut i to w drodze na lotnisko, tłumaczył to tym, że zastępuje kolegę, więc rezerwującym przejazd na lotnisko radzę wziąć to pod uwagę
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 23 Maj 2014 18:35 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
kla7 napisał(a):
W Gdańsku Pan się nawet spoźnił 10 minut i to w drodze na lotnisko, tłumaczył to tym, że zastępuje kolegę, więc rezerwującym przejazd na lotnisko radzę wziąć to pod uwagę

A czy przyjechał busem? Cos mi sie zdaje ze tam jedno auto maja i to busa a to zastepstwo to scuema ;)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

#17 PostWysłany: 23 Maj 2014 18:52 
Awatar użytkownika

Zbanowany
W Gda jest na pewno dwóch kierowców, w tym jeden z vanem :P
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 23 Maj 2014 20:47 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Do mnie w Gdańsku w środę przyjechał człowiek zdezelowanym Mercedesem (zwykłym) i tłumaczył, że jego Vito miało dzisiaj wypadek, a ten pożyczył od kolegi. Także może faktycznie jest tylko dwóch kierowców... Jednocześnie dostałem smyczkę z reklamą Travelgdansk.pl ;) Ale nie narzekam, po prostu się dzielę :)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 23 Maj 2014 21:04 
Awatar użytkownika

Z moich kilku przejażdżek wynika, że w Gdańsku jest na pewno Grzegorz jeżdżący limuzyną malowaną jak z obrazka (wczoraj testowane) i Paweł, który podjeżdża vanem, mimo że zamawiałam business class (pn i dziś). Trochę jeszcze mam porezerwowanych wycieczek, więc dam znać jak pojawią się nowe twarze.

#20 PostWysłany: 23 Maj 2014 22:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja jadę 31 maja w Pradze więc mogę później opowiedzieć co za Zdenek Smetana mnie wiózł :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 174 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości