Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lis 2011 23:57 

niebieski
Ryanair zamyka swoja baze w Alicante i kasuje wszystkie loty wlasnie z tamtad, w tym loty do/z Krakowa

[przeniesione z viewtopic.php?f=11&t=74&start=930 - 'promocje ryanaira' na prośbę/uwagę rw30]
wilanowiak napisał(a):
mam takie pytanko, kiedy Ryan wprowadza bilety na okres kwiecień - czerwiec 2012? Muszę klepać 7 biletów do Alicante a teraz z Krakowa ( po tam z Warszawy mamy najbliżej ) są dostępne do końca marca.
 Profil Relacje PM off  

Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy od 3143 PLN
Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
 Temat postu: Re: Promocje Ryanaira
#2 PostWysłany: 14 Lis 2011 00:11 

Loty: 29
Kilometry: 57 200
tomasz.tomczuk napisał(a):
Ryanair zamyka swoja baze w Alicante i kasuje wszystkie loty wlasnie z tamtad, w tym loty do/z Krakowa

Przepraszam z góry za offtop - ale zmroziła mnie ta informacja. Skąd takie wieści?
Czy oznacza to, że nie będzie żadnych, żadnych lotów Ryanaira do Alicante? To pewne?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Lis 2011 06:02 
Awatar użytkownika

:( zamyka baze w Alicante ? Moze otworzy z Krakowa naprzyklad Walencje
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Lis 2011 12:06 

hania napisał(a):

Przepraszam z góry za offtop - ale zmroziła mnie ta informacja. Skąd takie wieści?
Czy oznacza to, że nie będzie żadnych, żadnych lotów Ryanaira do Alicante? To pewne?

Przyłączam się do pytania Hani.
Już na okres kwiecieć - czerwiec nie będzie tych połączeń? Skąd masz te informacje ?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Lis 2011 13:47 

Znalazłem, pewnie o to chodzi:
http://www.mojeprzeloty.pl/nowosc.php?d ... rg=ryanair
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Lis 2011 15:17 

Loty: 14
Kilometry: 20 013
niebieski
Oj tak, Walencja byłaby wskazana :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 15 Lis 2011 11:13 

Loty: 2
Kilometry: 3 738
Szkoda, że nie będzie połączenia KRK-ALC. ;( To była świetna opcja na wypad. Teraz trzeba kombinować z przesiadkami albo jechać do Wrocławia :(

#8 PostWysłany: 15 Lis 2011 11:22 

Tveety84 napisał(a):
Szkoda, że nie będzie połączenia KRK-ALC. ;( To była świetna opcja na wypad. Teraz trzeba kombinować z przesiadkami albo jechać do Wrocławia :(

W artykule jest napisane że loty z KRK będą ograniczone, zlikwidowane będą z innych poslkich miast, w tym z Wrocławia.
Bo to ze loty z KRK są do marca to chyba tylko dlatego że w listopadzie zazwyczaj nie ma jeszcze biletów na 2 kwartał następnego roku, czy się myle ?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 15 Lis 2011 12:31 
Awatar użytkownika

srebrny
prosze modow o wydzielenie watku dotyczacego bazy ryana w Alicante, jako ze jest to sprawa interesujaca wieeeelu z nas
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 15 Lis 2011 15:27 

Loty: 2
Kilometry: 3 738
Mój błąd faktycznie nie zauważyłem :)

#11 PostWysłany: 15 Lis 2011 17:25 

dla mnie ważne by jeszcze z Krk były loty w czerwcu, potem mam nadzieję na lotnisko w Modlinie pod WWA, gdzie Ryan będzie miał swoją bazę ( negocjacje z lotniskiem są zaawansowane ). Jak będzie baza to może i będzie lot Modlin - Alicante
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 10 Gru 2011 18:39 

dzwoniłem 3 dni temu na infolinie Ryana i powiedziano mi że loty Krakow - Alicante będą w sprzedaży za jakieś 2 - 3 tygodnie na okres kwiecień - czerwiec 2011r. Jakbym dowiedział się jednak że jest szansa na lot Modlin - Alicante już w lipcu - sierpniu to bym przełożył ten czerwcowy lot z Krakowa. Ale żadnych szczegółowych info o lotach Ryana z Modlina na razie nie ma :(
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 10 Gru 2011 20:24 
Awatar użytkownika

srebrny
prosze o zmiane tematu, dodanie jakichs znakow zapytania czy cos bo jeszcze nic nie jest jasne, negocjacje trwaja, jest zima wiec i tak nie ma po co latac do alicante : )
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 10 Gru 2011 23:54 

a moi rodzice 2 dni temu dzwonili że są 22 stopnie w cieniu a w słońcu ponad 30, dla mnie jest po co tam leciec nawet w grudniu :)

Wracając do tematu: to wg. mnie niepokojące jest że Ryan nie podpisał w tym roku ( raczej już nie podpisze ) umowy na baze w Modlinie. Liczyłem że dzięki temu będą stąd loty do Alicante.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 20 Gru 2011 12:37 
Awatar użytkownika

srebrny
newsy 'takie sobie', tzn dla mnie bardzo zle bo jak na razie wyglada na to ze od wiosny zawiesza polaczena MAD - ALC, ale mam nadzieje ze to sie jeszcze zmieni:

http://www.laverdad.es/alicante/2011121 ... 30930.html
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 20 Gru 2011 14:04 

napisz mniej więcej co tam jest napisane, ja bardzo kibicuje połączeniu ryanem Modlina z Alicante i dlatego każdy news odnośnie Ryana i Hiszpanii jest cenny :)
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 05 Sty 2012 11:15 
Awatar użytkownika

srebrny
rw30 napisał(a):
newsy 'takie sobie', tzn dla mnie bardzo zle bo jak na razie wyglada na to ze od wiosny zawiesza polaczena MAD - ALC, ale mam nadzieje ze to sie jeszcze zmieni:

http://www.laverdad.es/alicante/2011121 ... 30930.html

ok, trybunal odwolawczy o ktorym mowa byla w ww. artykule juz podjal decyzje - olali apelacje Ryana zgadzajac sie z AENA co do tego, ze boarding bez uzycia rekawow jest niebezpieczny [zrodlo: http://www.europapress.es/comunitat-val ... 43843.html via skyscraper forum ]

wszystko wskazuje zatem na to ze zapowiadane w cytowanym przez mnie artykule ciecia lotow zostana wproadzone w zycie [co absolutnie nie oznacza wyjscia ryanAira z Alicante]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości