Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1341 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 04 Maj 2014 18:15 

santech napisał(a):
proszę bardzo: "eKupon 15 zł do Tesco Ezakupy!"

Dzięki za odpowiedź :) Najwyraźniej byłem złym klientem i nie zasłużyłem na rabat ;)
 Profil Relacje PM off  

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#222 PostWysłany: 06 Maj 2014 22:10 
Awatar użytkownika

Mi też dranie nic nie przysłali, nie ma kodu nie ma zakupów. Z tego co widzę to rzutem na taśmę zdążyłem na promocję w Piotrze i Pawle. Normalnie nigdy bym tam nie zamówił, bo w porównaniu do innych sklepów jest tam drogo. plus taki, że podobnie jak w Almie nie boję się tam kupować wędlin i serów :)
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 06 Maj 2014 22:38 
Awatar użytkownika

Zachęcony postem HoaxX'a sprawdziłem kod we frisco.pl za newsletter.

Sprawa wygląda jeszcze ciekawiej, wchodząc w podany niżej link, następnie podając swój email (zapewne nie występujący u nich w bazie), po potwierdzeniu adresu otrzymujemy darmową dostawę 1 zamówienia oraz kod rabatowy o wartości 20zł za zakupy za kwotę minimum 100zł. Powiem tylko, że moje zakupy już jadą.

https://www.frisco.pl/stn,promo-lp-v2/c ... tAodtQQAcw

Kod jednorazowy, ważny miesiąc.
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 06 Maj 2014 22:48 

Zbanowany
edit: jest jak mówi

Ostatnio edytowany przez TheArt 06 Maj 2014 22:53, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off  

#225 PostWysłany: 06 Maj 2014 22:52 
Awatar użytkownika

Sam zamówiłem za trochę ponad 100 zł (ale mniej <150zł) i kod działał (-20 zł) i dostawa tez free.

Nawet jak wejdziesz w podany link to zobaczysz nad dole pod polem na email:

"Wypełniając formularz akceptujesz regulamin Frisco oraz wyrażasz zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną kodów rabatowych oraz informacji o promocjach. Bezpłatna dostawa obowiązuje przy zakupach powyżej 100 zł."

A co do produktów promocyjnych to nie mam pojęcia.
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 06 Maj 2014 22:53 

Zbanowany
Ten rabat ma duże ograniczenia, nie można np. dodać do koszyka artykułów z promocji. I ogólnie to frisco drogie, najtańsze mleko 2,89 albo zobaczcie ceny masła czy jaj. W osiedlowym mam dużo taniej ale mimo to warto wykorzystać 20% rabatu, może zauważyliście jakas okazje.

#227 PostWysłany: 06 Maj 2014 23:37 

TheArt napisał(a):
Ten rabat ma duże ograniczenia, nie można np. dodać do koszyka artykułów z promocji. I ogólnie to frisco drogie, najtańsze mleko 2,89 albo zobaczcie ceny masła czy jaj. W osiedlowym mam dużo taniej ale mimo to warto wykorzystać 20% rabatu, może zauważyliście jakas okazje.

Kup wódki za 100zł.

#228 PostWysłany: 07 Maj 2014 00:11 

Zbanowany
Cóż nie można. Jedynie miód pitny.

#229 PostWysłany: 09 Maj 2014 20:15 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
wordlord napisał(a):
Mi też dranie nic nie przysłali, nie ma kodu nie ma zakupów. Z tego co widzę to rzutem na taśmę zdążyłem na promocję w Piotrze i Pawle. Normalnie nigdy bym tam nie zamówił, bo w porównaniu do innych sklepów jest tam drogo. plus taki, że podobnie jak w Almie nie boję się tam kupować wędlin i serów :)

Z ciekawości: od których marketów internetowych e-Piotr i Paweł jest droższy przy założeniu realizowania takich samych koszyków (a nie pojedynczych, konkretnych produktów)?
 Profil Relacje PM off  

#230 PostWysłany: 09 Maj 2014 21:30 
Awatar użytkownika

HON fly4free
luziczek napisał(a):
wordlord napisał(a):

Z ciekawości: od których marketów internetowych e-Piotr i Paweł jest droższy przy założeniu realizowania takich samych koszyków (a nie pojedynczych, konkretnych produktów)?

Do takich porównań najlepsza jest strona www.kwit.pl - wybierasz koszyk produktów i widzisz, ile kosztuje w każdym sklepie internetowym.
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 09 Maj 2014 23:17 

Zbanowany
luziczek napisał(a):

Moim zdaniem od każdego, ogólnie sklepy online to drogie odpowiedniki, w sklepie stacjonarnym ceny średnio 15% tańsze a więc w lecie zdrowiej wziąć rowerek i ruszyć się z fotela.

#232 PostWysłany: 09 Maj 2014 23:20 
Awatar użytkownika

srebrny
TheArt napisał(a):
luziczek napisał(a):

Moim zdaniem od każdego, ogólnie sklepy online to drogie odpowiedniki, w sklepie stacjonarnym ceny średnio 15% tańsze a więc w lecie zdrowiej wziąć rowerek i ruszyć się z fotela.

Kiedyś specjalnie podjechałem do Tesco, żeby z ciekawości porównać ceny - były identyczne jak w internecie. Biorąc pod uwagę dodatkową możliwość skorzystania z kuponów/rabatów, nie ma sensu tracić czasu w sklepach stacjonarnych.

#233 PostWysłany: 09 Maj 2014 23:27 

Zbanowany
Gregggor napisał(a):
Kiedyś specjalnie podjechałem do Tesco, żeby z ciekawości porównać ceny - były identyczne jak w internecie. Biorąc pod uwagę dodatkową możliwość skorzystania z kuponów/rabatów, nie ma sensu tracić czasu w sklepach stacjonarnych.

Tesco to jedyny wyjątek aczkolwiek odkąd nie ma już kuponów to nie opłaca się zamawiać przez Internet i dopłacać. W sklepie jest mimo wszystko więcej promocyjnych ofert.

#234 PostWysłany: 09 Maj 2014 23:36 

niebieski
TheArt napisał(a):

Trochę podrożało, bo wszyscy realizują rabaty od niskich kwot
ja kupuje mleko świeże 2,59 z Melkowity i jajka za 4pln nie uważam tych kwot za wysokie
 Profil Relacje PM off  

#235 PostWysłany: 09 Maj 2014 23:41 

Zbanowany
bronek40 napisał(a):
TheArt napisał(a):

Trochę podrożało, bo wszyscy realizują rabaty od niskich kwot
ja kupuje mleko świeże 2,59 z Melkowity i jajka za 4pln nie uważam tych kwot za wysokie

Za mleko daje 2,19 3,2% ale jajka 4,69 za L. W sklepiku osiedlowym.

#236 PostWysłany: 10 Maj 2014 00:26 

Zbanowany
thomeq napisał(a):
Zachęcony postem HoaxX'a sprawdziłem kod we frisco.pl za newsletter.

Sprawa wygląda jeszcze ciekawiej, wchodząc w podany niżej link, następnie podając swój email (zapewne nie występujący u nich w bazie), po potwierdzeniu adresu otrzymujemy darmową dostawę 1 zamówienia oraz kod rabatowy o wartości 20zł za zakupy za kwotę minimum 100zł. Powiem tylko, że moje zakupy już jadą.

https://www.frisco.pl/stn,promo-lp-v2/c ... tAodtQQAcw

Kod jednorazowy, ważny miesiąc.

Dostawa jest jednak płatna jeśli zamówienie po odliczeniu rabatu wynosi mniej niż 100zl więc realna wartość rabatu to 9,9% czyli mizernie, szczególnie że ich ceny to kosmos.

#237 PostWysłany: 13 Maj 2014 00:42 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Nie no, tak pytałem, bo za każdym razem jak siadam do zakupów online to myślę sobie: „a co tam, walnę koszyk produktów taki sam w różnych sklepach i zobaczę gdzie najlepiej” (i robię to samemu, mozolnie, nie korzystając z żadnych kwitów.pl) – i zawsze dodając koszty dostawy wychodzi mi na to, że e-PiP jest najtańszy. A próbowałem Almy, Frisco, Tesco, AuchanDirect. I zawsze ten głupi e-PiP najtańszy, choć nie za bardzo się lubimy, bo często się mylą niestety i zamiast sera w kawałku mam w plasterkach lub odwrotnie ;)

Abstrahując: ja wiem, że najtaniej jest w stacjonarnym Auchan – takim istniejącym w świecie rzeczywistym – ale rowerkiem po 4 zgrzewki wody i karton mleka nie chce mi się jeździć, bo bym musiał to robić bardzo na raty ;)
 Profil Relacje PM off  

#238 PostWysłany: 13 Maj 2014 01:23 

Zbanowany
luziczek napisał(a):
rowerkiem po 4 zgrzewki wody i karton mleka nie chce mi się jeździć, bo bym musiał to robić bardzo na raty ;)

Ale ile przy tym zdrowia i ekologii.
luziczek lubi ten post.

#239 PostWysłany: 13 Maj 2014 22:22 

luziczek napisał(a):
I zawsze ten głupi e-PiP najtańszy

Widocznie zależy co kto do koszyka daje. Ja dzisiaj porównałem w ten sposób ePiP z Tesco i powiem od siebie, że zaledwie kilka produktów z mojego koszyka było w ePiP trochę tańsze, kilka sporo droższe - summa summarum dzisiejsze zamówienie (art. spoż.) wyszło mi w Tesco o 20% taniej, mimo kosztów dostawy.

Tęsknię za kuponami, to był wypas, ale na goło (bez rabatów) na chwilę obecną Tesco mi odpowiada mimo wszystko bardziej. Nie porównywałem jeszcze do pozostałych, ale pewnie zrobię następnym razem.
 Profil Relacje PM off
luziczek lubi ten post.

#240 PostWysłany: 13 Maj 2014 23:07 

Zbanowany
Tesco jest najtańsze jak się kupuje online, ale stacjonarnie to Kaufland bije każdy market, ale to może u mnie jest inaczej bo na jednej ulicy jest Kaufland, Intermarche, Tesco, Biedronka i Lidl. Ps. Biedronka jest najdroższa, ten sklep to ewenement, jak im się udało podbić rynek.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1341 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 68  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość