Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Maj 2014 19:47 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Promocja od 1 maja do 30 czerwca na rowerki miejskie DB
Więcej informacji: http://www.callabike-interaktiv.de/inde ... =424&f=500
pierwsze pół godziny za darmo, później 0,08EUR/min, ale w praktyce powinno się dać jeździć po mieście za darmo, pod warunkiem zmieniania roweru co 30 min ;)
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 01 Maj 2014 20:10 
Awatar użytkownika

srebrny
A "Einmalige Jahrespauschale"?

#3 PostWysłany: 01 Maj 2014 20:13 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dokładnie, to nawet nie jest ograniczone do 30 czerwca, bo poprostu opłata jest tak czy inaczej pobierana z góry, tj. najpierw trzeba dać 48€, sam w marcu chciałem dopóki nie przeczytałem o pauschale...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Maj 2014 20:48 
Awatar użytkownika

srebrny
Wróć, Niva ma racje!
http://www.callabike-interaktiv.de/index.php?id=471
Faktycznie do końca czerwca także dla Grund-Tarif jest promocja pierwszych 30 minut za darmo.

#5 PostWysłany: 01 Maj 2014 22:01 

Loty: 2
Kilometry: 3 738
Proszę pomòżcie. Jestem na początku czerwca w Berlinie ale nie znam niemieckiego. Jak jest z tymi rowerami? Wiem że wujek google ale ... Wasze doświadczenie bezcenne. Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Maj 2014 11:53 

Jadę jutro do Berlina więc przetestuje ;) i zdam relację

Wie ktoś może czy te rowery mają jakieś zapięcie jakbym chciał wejść na chwilę do sklepu?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Maj 2014 16:42 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
Co do rowerków w Berlinie to jest tam tez firma nextbike która ma rowery w kilku miastach w Polsce min Warszawa
http://www.nextbike.de/tr/berlin/

W Wawie http://www.veturilo.waw.pl/
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 17 Maj 2014 11:05 

srebrny
Czy ktoś z Was korzystał już z callabike? Akurat będę w Berlinie we wtorek i chętnie trochę pojeździłbym po mieście rowerem, zarejestrowałem już się na stronach DB.

Jak to w praktyce działa - na rowerze jest podany numer telefonu, pod który muszę zadzwonić, gdzie dostanę kod i jak go wpiszę, to mogę nim jeździć do 30 min za free?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 17 Maj 2014 15:35 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
sranda napisał(a):
Czy ktoś z Was korzystał już z callabike? Akurat będę w Berlinie we wtorek i chętnie trochę pojeździłbym po mieście rowerem, zarejestrowałem już się na stronach DB.

Jak to w praktyce działa - na rowerze jest podany numer telefonu, pod który muszę zadzwonić, gdzie dostanę kod i jak go wpiszę, to mogę nim jeździć do 30 min za free?

do 1 minuta szukania :D

i wszystko jasne
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości