Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 122 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 09 Kwi 2014 17:31 

niebieski
michcioj napisał(a):
mam konto w pko bp, czy moge zalozyc kolejne w inteligo ??

wg infolinii nawet rachunek oszczędnościowy nie kwalifikuje do programu, choć w oddziale twierdzą, że rachunek oszczędnościowy to nie ROR i nie powinno być przeszkód.
Konsultant z infolinii ma jeszcze do mnie dzwonić, ale widać, że sami nie wiedzą.
chyba żeby po pierwszym miesiącu i braku premii składać reklamację, a jak nie uznają zamknąć konto.
 Profil Relacje PM off  

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#22 PostWysłany: 09 Kwi 2014 21:17 

Szukam informacji w regulaminie, ale nic nie znalazłam, a wolałabym się upewnić. Czy żeby konto było faktycznie bezpłatne, trzeba spełnić jakieś konkretne warunki co do wysokości wpływów na konto? Pytam, bo np. w Millennium wymagają, żeby na konto wpływało 1000 zł miesięcznie. Czy wystarczy, że zrobi się te dwie transakcje kartą (w sumie powyżej 100 zł)?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 09 Kwi 2014 21:33 

ojtam napisał(a):
Szukam informacji w regulaminie, ale nic nie znalazłam, a wolałabym się upewnić. Czy żeby konto było faktycznie bezpłatne, trzeba spełnić jakieś konkretne warunki co do wysokości wpływów na konto? Pytam, bo np. w Millennium wymagają, żeby na konto wpływało 1000 zł miesięcznie. Czy wystarczy, że zrobi się te dwie transakcje kartą (w sumie powyżej 100 zł)?

Nie wiem gdzie szukałeś ale takie rzeczy znajdują się w tabeli opłat i prowizji... nie ma wymagań co to wpłat na konto tjedyną opłatą jest karta (4zł chyba za zapłącimy za 9,99 w miesiącu to 0zł) i płatn powiadomienia SMS od 3 m-ca które mozemy samoczynnie wylaczyc.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 09 Kwi 2014 21:44 

fly_ napisał(a):
ojtam napisał(a):

Nie wiem gdzie szukałeś ale takie rzeczy znajdują się w tabeli opłat i prowizji... nie ma wymagań co to wpłat na konto tjedyną opłatą jest karta (4zł chyba za zapłącimy za 9,99 w miesiącu to 0zł) i płatn powiadomienia SMS od 3 m-ca które mozemy samoczynnie wylaczyc.

szukałam własnie w tabeli opłat i znalazłam tylko rozróżnienie na konta z saldem poniżej i powyżej 50 tys. miesięcznie. dziękuję za odp :)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 10 Kwi 2014 00:08 

Oferta wyprzedana!
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 10 Kwi 2014 10:38 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
niebieski
fly_ napisał(a):
Oferta wyprzedana!

Ajć, spóźniłem się... Czy otwierał ktoś konto bez grupona?

#27 PostWysłany: 10 Kwi 2014 10:47 

linki w zakupionym gruponie byly takie same, wiec jesli ktos poda linka to mozna jeszcze skorzystac.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 10 Kwi 2014 11:27 

wawa_marcin napisał(a):
fly_ napisał(a):
Oferta wyprzedana!

da się założyć konto bez groupona, ale wg regulaminu promocja Cię wtedy nie obejmie

"3. Uczestnik, aby nabyć prawo do premii (zwanej dalej „Premią”) musi spełnić łącznie wszystkie poniżej wymienione warunki:
1) być użytkownikiem lub w okresie 9-20.04.2014 r. zarejestrować się, jako użytkownik serwisu http://www.groupon.pl/oraz kupić w okresie 9-20.04.2014 r. kupon promocyjny w cenie 5 zł, dostępny na stronie internetowej http://www.groupon.pl/ uprawniający do skorzystania z Promocji; "
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 10 Kwi 2014 11:32 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
niebieski
ojtam napisał(a):
wawa_marcin napisał(a):
fly_ napisał(a):
Oferta wyprzedana!

da się założyć konto bez groupona, ale wg regulaminu promocja Cię wtedy nie obejmie

"3. Uczestnik, aby nabyć prawo do premii (zwanej dalej „Premią”) musi spełnić łącznie wszystkie poniżej wymienione warunki:
1) być użytkownikiem lub w okresie 9-20.04.2014 r. zarejestrować się, jako użytkownik serwisu http://www.groupon.pl/oraz kupić w okresie 9-20.04.2014 r. kupon promocyjny w cenie 5 zł, dostępny na stronie internetowej http://www.groupon.pl/ uprawniający do skorzystania z Promocji; "

No to po ptokach... Gdyby ktoś miał kupon na zbyciu - to chętnie odkupię.

#30 PostWysłany: 10 Kwi 2014 11:37 

niebieski
ojtam napisał(a):
wawa_marcin napisał(a):
fly_ napisał(a):
Oferta wyprzedana!

dwie godziny temu założyłem konto z linka nie z grupona, przed chwilą był telefon - upewniłem się że korzystam z promocji - pani potwierdziła że tak i założyłem konto

pozdrawiam

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 10 Kwi 2014 11:45 

okocim23 napisał(a):
dwie godziny temu założyłem konto z linka nie z grupona, przed chwilą był telefon - upewniłem się że korzystam z promocji - pani potwierdziła że tak i założyłem konto

pozdrawiam

za: http://livesmarter.pl/200-zl-na-start-w ... /#comments

"ten sam link do wniosku z kuponów Groupona raczej nie jest błędem. Taka sama sytuacja miała miejsce parę m-cy temu z wnioskami o otwarcie kont Toyoty Bank. Jest kwestią indywidualnego wyboru i ryzyka czy kombinować, czy zwyczajnie nabyć kupon drogą kupna. Podczas składania wniosku i rozmowy z konsultantem nie trzeba podawać n-ru kuponu, jednak na moje pytanie o ew. weryfikację usłyszałem, żeby kupon zachować najlepiej do czasu zakończenia promocji."
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 11 Kwi 2014 12:53 
Awatar użytkownika

Wiadomość jaka dziś dostałem:
Cytuj:
Witamy,

przesyłka startowa zawierająca wszystkie potrzebne materiały do obsługi Twojego konta Inteligo i kartę debetową została nadana pocztą kurierską. Po podpisaniu umowy przekaż jeden egzemplarz kurierowi.

O aktywowaniu konta poinformujemy Cię SMS-em i e-mailem.

Po aktywacji skontaktuje się z Tobą nasz konsultant w celu przekazania podstawowych informacji dotyczących usług oferowanych w ramach konta Inteligo. Odpowie także na wszystkie Twoje ewentualne pytania dotyczące oferty.

Twoja przesyłka została wysłana na adres podany we wniosku:
.......
......

Numer przewozowy Twojej przesyłki to:............, jej aktualny status sprawdzisz w serwisie InPost.
Przewidywany czas dostarczenia przesyłki wynosi od 2 do 5 dni roboczych.

Być może już na początku przyszłego tygodnia będę mógł realizować warunki promocji, póki co szybko im idzie.
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 13 Kwi 2014 23:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Link do założenia konta na wszystkich gruponach jest ten sam, ale jeśli ktoś się nie załapał, a nie chce ryzykować to mogę odsprzedać swój groupon.

#34 PostWysłany: 15 Kwi 2014 10:44 

Oddam 2 groupony. Kontakt pw

Nieaktualne

Ostatnio edytowany przez pawlok, 15 Kwi 2014 12:17, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 15 Kwi 2014 10:58 

Cześć wszystkim! Poszukuję dobrego programu do obsługi poczty elektronicznej. Opcje dla wysyłania jednej wiadomości do dużej listy odbiorców, prowadzenie konwersacji, etykietowanie, grupowanie, chronologia.
 PM off  

#36 PostWysłany: 16 Kwi 2014 10:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Kurier był przed chwilą, całkiem ładna paczuszka od Inteligo, konto już aktywne, pierwsza płatność kartą dokonana, IKO na telefon ściągnięte - jak na razie same plusy ;)
Jak jeszcze te 200PLN wpadnie, to może zostanę dłużej niż te 4 miesiące^^

#37 PostWysłany: 18 Kwi 2014 10:54 

Zbanowany
Bardzo szybka reakcja Banku PKO po 4 dniach otrzymałem umowę + kartę i po wyjściu kuriera z mojego domu dosłownie po 5 min. otrzymałem sms , że karta jest aktywna .
Po każdej transakcji wysyłają przez 2 miesiące za free sms-y na smartfona . Natomiast w 3 miesiącu usługa już jest płatna .
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 18 Kwi 2014 15:08 

Zbanowany
adijopomidorre napisał(a):
Bardzo szybka reakcja Banku PKO po 4 dniach otrzymałem umowę + kartę i po wyjściu kuriera z mojego domu dosłownie po 5 min. otrzymałem sms , że karta jest aktywna .
Po każdej transakcji wysyłają przez 2 miesiące za free sms-y na smartfona . Natomiast w 3 miesiącu usługa już jest płatna .

Teraz dzwoniła z banku pani z milutkimi życzeniami Świątecznymi :P
 Profil Relacje PM off
suszek lubi ten post.

#39 PostWysłany: 18 Kwi 2014 15:22 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
co do usługi sms - od 3 miesiąca i kazdego kolejnego to 5 zł, ale spokojnie w każdej chwili można zrezygnować.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 29 Kwi 2014 06:16 

A ja mam problem z kartą - chociaż zgłosiłem się pod koniec promocji, Inteligo zadziałało bardzo szybko, pakiecik przyszedł 25.04.
Aktywowałem konto i kartę na infolinii telefonicznej, przelałem kasę na płatności, aby mieć z czego wykonać 2 operacje. Sprawdziłęm w bankomacie saldo - ok. Ale przy próbie zapłaty terminal odrzuca moje operacje z powodu nieważnej karty (w innym komunikat nr karty nieważny!).
Zareklamowałem w banku i ... muszę czekać - mają się odezwać w ciągu 48h. Siłą rzeczy nie zdążę już pewnie wykonać kwietniowych operacji (muszą być rozliczone w kwietniu), o ile nie wymienią mi karty.

Jak mi radzicie - składać reklamację odnośnie 50 zeta zwrotu - ja byłem gotowy do płacenia, a powody techniczne leżą po stronie banku. Orientuje się ktoś czy da się coś ugrać?
Z góry dzięki za odpowiedź
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 122 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość