Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 122 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Kwi 2014 01:14 

Bardzo dobra okazja, żeby przygarnąć 200 zł.
Oferta dla osób, które nie posiadały konta Inteligo w okresie ostatnich trzech lat liczonych od daty startu Promocji.
Szczegóły na grouponie.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#2 PostWysłany: 09 Kwi 2014 02:01 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
link, nie wiem czy uniwersalny
http://grpn.pl/on/887483
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Kwi 2014 02:38 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
niebieski
Znaczy mozna bez grupona?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Kwi 2014 02:46 

srebrny
mam konto w pko bp, czy moge zalozyc kolejne w inteligo ??
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Kwi 2014 06:38 

niebieski
Przeczytaj regulamin.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Kwi 2014 08:28 

Spoko opcja, tym bardziej że nie trzeba dokonywać płatności kartą debetową na minimalną kwotę by otrzymać mięsięczny bonus (wystarczy dwie dowolne), a opłata za kartę to tylko 4zł więc ponad 46zł*4 mamy w kieszeni.

W skrócie:
-bierzemy udział w promocji kupując grupon za 5zł
-czekamy na kuriera i podpisujemy umowę
-po otrzymaniu karty debetowej (Koniecznie trzeba wybrać dowolną VISE) dokonujemy min. dwie dowolne płatności tak by rozliczyły się w tym samym miesiącu (i tak 4 razy w kolejnych miesiącach)
-w ciągu 14 dni od zakończenia miesiąca otrzymujemy 50zł, jeżeli nie dokonaliśmy płatności na min 100zł to opłata za kartę 4zł. (i tak 4razy w kolejnych miesiącach)
-wyłączamy powiadomienia SMS które są darmowe przez 2m-ce od założenia rachunku

suszek napisał(a):
link, nie wiem czy uniwersalny
http://grpn.pl/on/887483

Otrzymałem ten sam link

Ciekawe czy jak ktoś znajomy także założy konto z linka to przejdzie?:P

Na stronie http://livesmarter.pl/200-zl-na-start-w-inteligo/ oczywiście wszystko dokładnie wyjaśnione.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 09 Kwi 2014 10:35 
Awatar użytkownika

Jeśli dobrze policzyłem to po odjęciu podatku, opłat za kartę i grupon na czysto dostaniemy 139 zł. Dalej jest to ciekawy pieniądz i uważam, ze warto, nie mniej jednak sporo z tych 200 zł nam zjadają :(
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 09 Kwi 2014 10:38 

Loty: 42
Kilometry: 68 416
Uwaga wysyłają PIT8 także zeby nie zapomnieć w następnym roku sie rozliczyć. A jak jest z rozwiazaniem umowy? Mozna listownie czy trzeba jakoś w oddziale?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 09 Kwi 2014 10:40 

lukasz_cz4 napisał(a):
Uwaga wysyłają PIT8 także zeby nie zapomnieć w następnym roku sie rozliczyć. A jak jest z rozwiazaniem umowy? Mozna listownie czy trzeba jakoś w oddziale?

jeśli wyślą PIT 8C to faktycznie będzie konieczność rozliczenia się, do tego na nieco trudniejszym druku PIT-36
 PM off  

#10 PostWysłany: 09 Kwi 2014 10:41 

wordlord napisał(a):
Jeśli dobrze policzyłem to po odjęciu podatku, opłat za kartę i grupon na czysto dostaniemy 139 zł. Dalej jest to ciekawy pieniądz i uważam, ze warto, nie mniej jednak sporo z tych 200 zł nam zjadają :(

No niestety, chociaż wydaje mi się że otrzymamy normalnie 4*50zł a podatek 18% (otrzymamy do końca lutego 2015 pit 8c) będziemy musieli odliczyć w przyszłym roku przy rozliczeniu swojego PITa. Ja miałem tak przy poleceniach konta w AliorSync, także 8c i na czysto wypłata 300zł na konto a teraz to rozliczam i w zasadzie nic nie zapłacę bo mam jeszcze zwroty.

Chociaż to tylko moje przypuszczenia, dokładnie nie pamiętam na PITa rozlicza mi ktoś znajomy :P

PS. dobrze że nie założyłem konta z bonusem 1*50zł :P
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 09 Kwi 2014 10:52 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
niebieski
A jak z zamknieciem konta? Nie ma zadnych problemow z zamknieciem konta po 4 miesiacach?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 09 Kwi 2014 10:55 

Loty: 42
Kilometry: 68 416
Anonymous napisał(a):
lukasz_cz4 napisał(a):

jeśli wyślą PIT 8C to faktycznie będzie konieczność rozliczenia się, do tego na nieco trudniejszym druku PIT-36

PIT38 Od zysków kapitałowych i lokat 36 to chyba dla przedsiębiorców. Po prostu zeby nie byc rozczarowanym ze cos tam na koniec roku trzeba dopłacić.

Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 09 Kwi 2014 11:04 

lukasz_cz4 napisał(a):
Anonymous napisał(a):
lukasz_cz4 napisał(a):

PIT38 Od zysków kapitałowych i lokat 36 to chyba dla przedsiębiorców. Po prostu zeby nie byc rozczarowanym ze cos tam na koniec roku trzeba dopłacić.

nie mieszaj, PIT 38 głównie z tytułu rozliczenia obrotu akcjami, PIT 37 dla 99 osób prywatnych, ale też jakiś 1% rozlicza się na PIT 36, gdy otrzyma PIT 8C np. za otrzymane w roku premie, nagrody np. od organizacji płatniczych, banków itp (można zadzwonić na darmowy telefon ministerstwa finansów do wyjaśniania wątpliwości podatników - rok temu był taki problem, gdyż część osób otrzymało PIT 8C po otrzymaniu premii i otrzymali jasną informację, że PIT 36)
 PM off  

#14 PostWysłany: 09 Kwi 2014 11:08 
Awatar użytkownika

fly w sumie jak się będzie robić obrót 100 zł/miesiąc to karta za darmo, więc już dostaniemy na czysto 164 zł. Oczywiście bank nam wypłaci 200 zł, ale rozliczyć z nich kiedyś się będzie trzeba.

Digzy napisał(a):
A jak z zamknieciem konta? Nie ma zadnych problemow z zamknieciem konta po 4 miesiacach?

Trzeba wysłać rezygnacje listem do siedzimy firmy, czyli dodatkowy koszt za list.

gorny77 - czyli jeśli otrzymam PIT8c to cala deklaracje podatkową za rok 2014 składam na PIT 36?
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 09 Kwi 2014 11:12 

DOKŁADNIE TAK (mimo, że przeraża jego rozbudowanie, wypełnia się niewiele więcej niż w PIT 37)

niedowiarków odsyłam do "szukaj"
viewtopic.php?f=18&t=26141&p=218640&hilit=pit36#p218640

lub wykonania telefonu do swojego US lub:
Kod:
 Krajowa Informacja Podatkowa

czynna od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 do 18.00

Infolinia:

Z tel. stac.: 801 055 055

Z tel. kom.: (22) 330 0330
 PM off  

#16 PostWysłany: 09 Kwi 2014 11:27 
Awatar użytkownika

Dzięki obiło mi się już to wcześniej o uszy, ale słyszałem już rożne wersje, raz mówią żeby olać i wpisać jako inne dochody w PIT 37, albo składać dwa PIT-y co w ogóle absurdem mi się wydało
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 09 Kwi 2014 16:40 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
Czasem nie zostawiajcie sobie złożenia wniosku na ostatnią chwilę.
Biorąc pod uwagę fakt, że umowa przyjdzie kurierem co potrwa kilka dni, dalej będzie trzeba zamówić kartę do konta, co również troszkę potrwa bardzo łatwo będzie można zdyskwalifikować się z otrzymania premii za kwiecień.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 09 Kwi 2014 16:43 
Awatar użytkownika

Karta przychodzi w pakiecie startowym, który przynosi kurier i jest aktywna po kilkunastu minutach od jego wizyty, więc kilka dni odpada ;) Rano złożyłem wniosek przed południem miałem telefon weryfikacyjny. Kurier ma się do mnie zgłosić w ciągu 10 dni.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 09 Kwi 2014 16:47 

scorpion1077 napisał(a):
Biorąc pod uwagę fakt, że umowa przyjdzie kurierem co potrwa kilka dni, dalej będzie trzeba zamówić kartę do konta, co również troszkę potrwa bardzo łatwo będzie można zdyskwalifikować się z otrzymania premii za kwiecień.

Raczej łatwiej obalić to co piszesz, tak jak wspomniał przedmowca. Max 10 dni i konto w pełni aktywne, pozostałe 10dni wystarczy na zakup kartą*2 i w pełnię zaksięgowanie płatności :)
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 09 Kwi 2014 16:59 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
fly_ napisał(a):
scorpion1077 napisał(a):

Raczej łatwiej obalić to co piszesz, tak jak wspomniał przedmowca. Max 10 dni i konto w pełni aktywne, pozostałe 10dni wystarczy na zakup kartą*2 i w pełnię zaksięgowanie płatności :)

Racja, mój błąd. Karta rzeczywiście przychodzi wraz z umową. Co do czasu, dokładnie jest go bardzo dużo. Jednak uważnie czytajcie co napisałem. Termin składania wniosków upływa 20 kwietnia. Odłożenie złożenia wniosku na ostatnią chwilę może spowodować, że ominie was premia za kwiecień ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 122 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości