Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Projekt Follow to Rio!
#1 PostWysłany: 06 Kwi 2014 15:55 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 77 368
Witajcie koledzy, pasjonaci latania! :)
Nazywam się Filip i rozpoczynam „Follow to Rio” – projekt niezwykły, łączący wiele płaszczyzn, skupiający się w jednym celu – Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej w Brazylii!
Co dokładnie planuję? To, że polska reprezentacja nie dała rady się zakwalifikować na mundial, nie znaczy że Polaków nie będzie w Brazylii! :D Wyjeżdżam do niezwykłego miejsca, gdzie przez dwa miesiące będę pracować jako wolontariusz FIFA podczas Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej. Chcę relacjonować dla was to wielkie wydarzenie, odkrywać Rio de Janeiro i pokazać Mistrzostwa od kuchni.
Blog, zdjęcia, vlog, reportaż – tworzyć będę na pewno sporo, a materiału przez 2 miesiące pobytu w Rio nie zabraknie! Już teraz zachęcam was do polubienia mojej strony gdzie znajdą się poradniki, opisy miejsc i relacje.

https://www.facebook.com/FollowtoRio

Mam do was prośbę - FIFA nie sponsoruje biletu, ani zakwaterowania, dlatego proszę was o pomoc w sfinansowaniu tego projektu. Jestem studentem, większość kosztów pokrywam z własnej kieszeni, jednak nie dam rady z całością kwoty. Swoją cegiełkę możecie dołożyć przez moją stronę http://www.followtorio.com lub specjalny projekt -https://polakpotrafi.pl/projekt/follow-to-rio
Będę wdzięczny za każdą złotówkę, a odwdzięczę się super materiałem, nagrodami jakie możecie zdobyć przez PolakPotrafi i prostym: dziękuję.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎 City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎
Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
#2 PostWysłany: 06 Kwi 2014 16:02 
Awatar użytkownika

niebieski
dziwne - FIFA na tym zarobi mln $$$ a nawet nie zasponsoruję biletów dla ludzi, którzy będą dla nich pracowali za darmo :D niestety, ale nie mam zamiaru wspierać FIFY ;) ale tak życzę powodzenia w tym przedsięwzięciu :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Kwi 2014 16:20 

Zbanowany
Cytuj:
Mam do was prośbę - FIFA nie sponsoruje biletu, ani zakwaterowania, dlatego proszę was o pomoc w sfinansowaniu tego projektu.

Nie masz jeszcze kupionego biletu i załatwionego noclegu?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Kwi 2014 16:20 

srebrny
Dodatkowo, z tego co pamiętam z innego forum, już kiedyś byłeś w Brazylii i Argentynie.
Skoro wtedy dałeś radę bez wsparcia - tym razem też pewnie się uda, zwłaszcza, że kiedyś pisałeś, że masz tam rodzinę i nie musisz ponosić kosztów zakwaterowania.

Moim zdaniem to tylko naciąganie forumowiczów.
 Profil Relacje PM off
miloszp lubi ten post.

#5 PostWysłany: 06 Kwi 2014 18:31 
Awatar użytkownika

Loty: 43
Kilometry: 77 368
lukas63 napisał(a):
życzę powodzenia w tym przedsięwzięciu :)

Dzięki za te słowa! I zapraszam do czytania o projekcie ;)

klayton napisał(a):
Nie masz jeszcze kupionego biletu i załatwionego noclegu?

Tak, bilet mam kupiony i załatwiony nocleg. Bilet na kredyt, a nocleg 2,5 godziny (jeśli nie będzie korków) od stadionu, bo tam będzie taniej.

sranda napisał(a):
Dodatkowo, z tego co pamiętam z innego forum, już kiedyś byłeś w Brazylii i Argentynie.
Skoro wtedy dałeś radę bez wsparcia - tym razem też pewnie się uda, zwłaszcza, że kiedyś pisałeś, że masz tam rodzinę i nie musisz ponosić kosztów zakwaterowania.

Moim zdaniem to tylko naciąganie forumowiczów.

Tak, zgadza się, to byłem ja :) Dlaczego od razu oceniasz co było ze wsparciem, a co nie? :) By pojechać, w zeszłym roku pracowałem w McDonaldzie, w tym roku opiekuję się starszą panią. Co do rodziny, to raz że są z Sao Paulo, a ja będę w Rio, dwa że na czas mistrzostw wyjeżdżają i trzy że to trochę dalsza rodzina ;)

Ponadto za pomoc w projekcie czekają realne nagrody ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 06 Kwi 2014 19:20 

Loty: 229
Kilometry: 412 678
Zbanowany
To jest strona Fly4free / FLY FOR FREE /
a nie
FLY FOR CASH !!! :roll: :roll: :roll:
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Kwi 2014 20:04 

Zbanowany
Cytuj:
Tak, bilet mam kupiony i załatwiony nocleg. Bilet na kredyt, a nocleg 2,5 godziny (jeśli nie będzie korków) od stadionu, bo tam będzie taniej

W takim razie nie rozumiem, dlaczego prosisz o kasę. I robisz z siebie tym razem ofiarę losu, a przecież jesteś rasowym podróżnikiem, nieprawdaż?
http://www.instagram24.pl/filkuz

Cytuj:
By pojechać, w zeszłym roku pracowałem w McDonaldzie, w tym roku opiekuję się starszą panią. Co do rodziny, to raz że są z Sao Paulo, a ja będę w Rio, dwa że na czas mistrzostw wyjeżdżają i trzy że to trochę dalsza rodzina

Prawie się popłakałem ze wzruszenia...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Kwi 2014 20:15 
Awatar użytkownika

niebieski
Dajcie żyć... :lol:
Różne mają ludzie pomysły, żeby zebrać kasę na podróż... Jedni chodzą do pracy przez cały rok po 8h dziennie a potem biorą po bożemu 14 dni urlopu... Drudzy piszą blogi podróżnicze, szukają sponsorów itp... Jeszcze inni robią "projekt" jak kolega filkuz...
Inna sprawa, że to forum to chyba nie najlepsze miejsce na taką reklamę, ale w sumie do niczego nas wpis filkuz'a nie obliguje...
 Profil Relacje PM off
filkuz lubi ten post.

#9 PostWysłany: 06 Kwi 2014 20:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie doczytałem...
EDIT: WIDZĘ że już jesteś na polakpotrafi.pl
www.okruszek.org.pl
www.pustamiska.pl

Ostatnio edytowany przez student 06 Kwi 2014 20:25, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 06 Kwi 2014 20:20 
Awatar użytkownika

niebieski
student napisał(a):

tam się już ogłosił
tutaj się tylko reklamuje ;)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 06 Kwi 2014 20:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Podejrzewam że sposób kolegi okaże się skuteczny, i zazdroszczę zmysłu marketingowego oraz kreatywności w zbieraniu funduszy. A że przy okazji wykorzysta paru kretynów którym będzie się wydawało że wspierają "wyższe cele" to cóż :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 11 gości