Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1132 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 57  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:01 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
Praga z dworca autobusowego do centrum za 0 zł w maju

Przecież dworzec autobusy w Pradze jest w centrum :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#22 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:06 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 382
Kilometry: 545 460
Ja nie będę robić fotek dla wnuków w limo, ale przejazd z hotelu na lotnisko WAW za 0.18eu wydaje mi się niewygórowaną ceną, więc wezmę. SKM wychodzi drożej. Wszelkie zarzuty o cebulactwo przyjmę z pokorą na klatę. PB do Wawy w dniu wrzucenia biletów do systemu za niewygórowaną kwotę 5 zł czy jakoś tak, hotel 4* w centrum Wawy z TravelPony, lot do Rzymu za 60zł, bagaż tylko podręczny, lokal na miejscu ze zniżką za kod Airbnb, w Ryanie też szukałem najtańszych biletów do Bari i Brindisi, w Trenitalii wziąłem bilet 2 za 1 w Sabato Italiano, w Bari hotel z Flash Deals na booking... worek cebuli się uzbierał. Jedna cebula w te czy wewte za limuzynę w Wawie nie robi różnicy.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:18 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 160 637
niebieski
Będę akurat w Gdańsku w jeden z majowych weekendów, cena wychodziła 29e pod sam hotel więc spróbuję. Jest nas co prawda 4 osoby ale w warunkach jest zapis który mam nadzieje umożliwi nam przejazd BC:

Should you require more seating than this, you are more than welcome to specify this in the “Further instructions” to your chauffeur. However, the likelihood of a booking request being met can be negatively affected by such a request.

Jeżeli nie przejdzie to pojedziemy zwykłą taksą jak planowaliśmy.

Dzięki za ofertę!

#24 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:18 

Loty: 137
Kilometry: 274 190
niebieski
Mogą odwołać przyjazd limuzyny do 36h przed podróżą.
NOT NAJS

#25 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:19 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Wpisałem dane karty debetowej (entrop), zapisały się. Nadal nie widzę gdzie wpisać kody ;) Ani referala, ani nic. Czy to dopiero się w momencie rezerwacji limo?

#26 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:25 
Awatar użytkownika

niebieski
pawi napisał(a):
Wpisałem dane karty debetowej (entrop), zapisały się. Nadal nie widzę gdzie wpisać kody ;) Ani referala, ani nic. Czy to dopiero się w momencie rezerwacji limo?

Są na dole po prawej, w następnym kroku po wpisaniu danych karty

#27 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:29 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
transfer z lotniska w Gdańsku na dworzec główny za 30 gr,dzięki za wrzutę :)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:30 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
adriano84 napisał(a):
Będę akurat w Gdańsku w jeden z majowych weekendów, cena wychodziła 29e pod sam hotel więc spróbuję. Jest nas co prawda 4 osoby ale w warunkach jest zapis który mam nadzieje umożliwi nam przejazd BC:

Should you require more seating than this, you are more than welcome to specify this in the “Further instructions” to your chauffeur. However, the likelihood of a booking request being met can be negatively affected by such a request.

Jeżeli nie przejdzie to pojedziemy zwykłą taksą jak planowaliśmy.

Dzięki za ofertę!

Do wyboru był jeszcze bus mieszczący 5 osób, więc może nie być tak słodko.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:38 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
niebieski
Żeby była jasność - czyli w etapie Payment details podajemy dane karty i na następnej stronie wpisuje się kod? Boję się kliknąć continue, żeby to nie był już ostatni etap i nie pobrało mi z karty całej kwoty.

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:40 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Deal na głównej - > deal dead :) Ale udało się dwa ważne kursy złapać. Dzięki serdeczne
2 ludzi lubi ten post.

#31 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:41 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
A u mnie po wpisaniu kodu g1obals pojawia się informacja "voucher expired" - chyba już po ptokach :/ Te 2 pozostałe kody działają.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:42 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 3 965
Tak, ale już chyba koniec tej promocji
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:43 

Jak wpisujecie polskie adresy, po angielsku, po polsku ? Najpierw ulica, kod, miasto ??

Wpisuje i tak i tak i nic. WAW też nie działa :(
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 31 Mar 2014 19:44 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
30E chyba już nie działa
taki komunikat
Voucher expired

#35 PostWysłany: 31 Mar 2014 20:07 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
klayton napisał(a):
Cytuj:
A choćby nawet nie potrzebował i bookował dla przejechania się i porobienia zdjęć dla wnuków to co w tym złego?

Nic złego - poszpanować i pomarzyć każdemu wolno. Zobacz wnusiu, jakimi dziadek limuzynami się kiedyś rozbijał. Nie patrz na strój i bagaż - taka była kiedyś moda wśród bogaczy. ;)

Klayton, sorry ale pitolisz. Myślę, że większość z użytkowników (w zasadzie powiem - większość z nas, bo ja też się połasiłem na ten "lans") uważa to za po prostu darmowy/opłacalnie niski transport i jak widać użyto tego przede wszystkim do połączeń lotniskowych, które zwykle bywają droższe i czasem uciążliwe. Czy jakby kod był na normalną korporację taxi, jakąś Sawę, MPT czy cokolwiek innego, to też byłoby źle czy już ok??
Ja użyłem tego do połączeń dom - lotnisko, bo na oba odloty muszę stawić się na 5 rano. Ale rozumiem, że jako lecę i jadę 1) na dwudniówkę Warszawa -Londyn - Praga - Warszawa 2) weekend w Bergamo i w obu przypadkach z małym podręcznym, to powinienem tłuc się czterema nocnymi liniami lub płacić z 5 dych na normalną taksówkę, bo będzie obciachem gdy zawiezie mnie pan w czarnym Merolku z czapką na głowie?

PS. Czy opowiadałeś już wnukowi jak to zdobyłeś jednym kliknięciem status Platinum w Le Accor? :ugeek:

Więcej luzu i uśmiechu!
pawi lubi ten post.

#36 PostWysłany: 31 Mar 2014 20:11 

Zbanowany
Ty masz swoje zdanie w tej kwestii, ja swoje. Nic w tym dziwnego.
Oby również firma nie miała także własnego zdania i nie anulowała zamówień.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 31 Mar 2014 20:16 
Awatar użytkownika

niebieski
a co to za szpan przejechać się czyjąś furą? Przecież te limuzyny wraz z kodem obsługują 4 ważniejsze lotniska w polsce prawie za free. Dla mnie mógłby być to nawet fiat punto.

#38 PostWysłany: 31 Mar 2014 20:20 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
adriano84 napisał(a):
a co to za szpan przejechać się czyjąś furą? Przecież te limuzyny wraz z kodem obsługują 4 ważniejsze lotniska w polsce prawie za free. Dla mnie mógłby być to nawet fiat punto.

Początek Offtopa:

Idąc tym tokiem rozumowania - po co spać w IC skoro można w hostelu?

Koniec Offtopa.

#39 PostWysłany: 31 Mar 2014 20:22 
Awatar użytkownika

niebieski
pawi napisał(a):
adriano84 napisał(a):

Początek Offtopa:

Idąc tym tokiem rozumowania - po co spać w IC skoro można w hostelu?

Koniec Offtopa.

Ale bzdura. :)

#40 PostWysłany: 31 Mar 2014 20:23 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 3 965
Dostał ktoś potwierdzenie z ostatnich 2 godzin ? Nie wiem ile czekaliście na potwierdzenie przejazdu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1132 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 57  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości