Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Mar 2014 16:07 

Loty: 484
Kilometry: 950 013
Słuchajcie,

ruszyła dziś Druga Edycja konkursu Praca Marzeń! Jako że na Fly4Free podróżników nie brakuje, oferta biura Exim pewnie zainteresuje wielu z Was. Do zgarnięcia 6 miesięcy pracy = 6 wyjazdów na koszt Exim oraz 2 vouchery na wakacje. Moja znajoma wygrała pierwszą edycję i dzięki temu była w Maroku, Wenezueli i kilku innych miejscach świata. Sama strasznie żałuję, że nie mogę się zgłosić, ale trzymam kciuki za Was wszystkich!

Szczegóły kampanii można znaleźć tu: http://www.praca-marzen.pl/

Powodzenia!
 Profil Relacje PM off  

City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎 City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎
Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
#2 PostWysłany: 26 Mar 2014 20:34 
Awatar użytkownika

bralam udzial w tym konkursie 4 lata temu, system glosowania to niestety jakas pomylka, w ciagu pol minuty spadalam z pozycji 2 na 250 i odwrotnie, mam nadziejé ze zasady sié troché zmienily bo inaczej naprawdé szkoda zachodu.

#3 PostWysłany: 26 Mar 2014 23:38 

O to ciekawe, ale w regulaminie widziałam, że 5 z 15 finalistów wybiera jury, a pozostałych 10 rzeczywiście głosowanie. Niemniej jednak jest też 5 tych "obiektywnie" ocenianych miejsc...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Mar 2014 00:20 
Awatar użytkownika

wiesz, nie pamietam jak bylo wtedy, chyba zwyciezca byl wybierany przez jury a finalisci przez glosowanie ktore bylo bardzo irytujáce.to juz nawet nie chodzilo o to ze wygrywa ten kto ma najwiecej znajomych ktorzy na niego glosujá ale to ze nie wiadomo jak te glosy sá liczone. wtedy do oceny wrzucalo sie zdjecia, teraz jest troché trudniej no i dobrze. ogolnie fajny konkurs ale chyba jakos malo promowany.

#5 PostWysłany: 27 Mar 2014 20:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Kurcze, ciekawe, nie wiedziałem o tym konkursie... Trzeba pomyśleć nad prezentacją gęby przez kamerą :P
 Profil Relacje PM off
Essi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 29 Mar 2014 14:13 

vamamama napisał(a):
wiesz, nie pamietam jak bylo wtedy, chyba zwyciezca byl wybierany przez jury a finalisci przez glosowanie ktore bylo bardzo irytujáce.to juz nawet nie chodzilo o to ze wygrywa ten kto ma najwiecej znajomych ktorzy na niego glosujá ale to ze nie wiadomo jak te glosy sá liczone. wtedy do oceny wrzucalo sie zdjecia, teraz jest troché trudniej no i dobrze. ogolnie fajny konkurs ale chyba jakos malo promowany.

Wierzę, bo doświadczenia moje i znajomych z konkursów, gdzie w grę wchodzi głosowanie, są zasadniczo słabe. Mnóstwo ludzi po prostu kupuje takie głosy, a są i osoby, które organizują ich masową sprzedaż.Ktoś zakłada więc 1000 kont, klika i klika, nie patrząc nawet na kogo głosuje. Często takie rzeczy zdarzają się przy konkursach, gdzie w grę wchodzą fajne nagrody. Ja sama też przestałam się w to bawić, bo gdy widzę, że ktoś w ciągu godziny zdobywa kilkaset głosów, a nie ma nawet tylu znajomych na Fb, to mi się odechciewa.

Co nie zmienia faktu, że koleżance udało się wygrać poprzednią edycję w Exim, więc jak ktoś ma pomysł i czas, to jednak można się spróbować pobawić :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości