Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Nie wiemy kiedy będzie pula nowych biletów. Posty z pytaniem o nową pulę biletów będą kasowane

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 277  Następna
Autor Wiadomość
#1781 PostWysłany: 09 Mar 2014 11:25 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
lukas63 napisał(a):
Jeszcze nikt nie odp jak to sie skończyło?

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
siedzialem na samym koncu tak wiec nie wiem jsk to sie skonczylo,koniec koncow pojechalismy

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Weekend w sercu Wielkiej Brytanii 🇬🇧🏙️ City break w Londynie za 649 PLN Weekend w sercu Wielkiej Brytanii 🇬🇧🏙️ City break w Londynie za 649 PLN
Floryda + Bahamy 😎😍 Loty i rejs w kajucie z balkonem i pełnym all inclusive za 4608 PLN Floryda + Bahamy 😎😍 Loty i rejs w kajucie z balkonem i pełnym all inclusive za 4608 PLN
#1782 PostWysłany: 09 Mar 2014 14:55 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
A ja znów dostałem te same bilety do Zakopanego (już chyba 3ci raz) po moich reklamacjach. Do niektórych w ogóle się nie odnieśli. Chyba mają:
1) więcej klientów
2) większy bałagan
3) brak pomysłu na rozwiązanie sprawy
4) brak kontroli nad biletami

;)

#1783 PostWysłany: 09 Mar 2014 22:44 
Awatar użytkownika

Loty: 304
Kilometry: 348 428
złoty
Właśnie z trudem próbuje przeglądać forum na roztelepanej A18 w drodze powrotnej. Tamta sprawa się skończyła tak ze jakas kobieta z Wrocławia zgodziła się zostać. Z tego co zrozumiałem po prostu wróciła do domu i nie brała hotelu. Mam nadzieje ze dostanie jakąś rekompensatę bo to jakieś jaja były. Ciekawe co na to kolega Maris by powiedział :D

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#1784 PostWysłany: 09 Mar 2014 23:47 
Awatar użytkownika

niebieski
W Usa to dostaje sie hotel I do tego zadośćuczynienie, ale to usa hehe

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#1785 PostWysłany: 10 Mar 2014 09:23 
Awatar użytkownika

Loty: 284
Kilometry: 456 536
niebieski
z
xyrxis napisał(a):
Właśnie z trudem próbuje przeglądać forum na roztelepanej A18 w drodze powrotnej. Tamta sprawa się skończyła tak ze jakas kobieta z Wrocławia zgodziła się zostać. Z tego co zrozumiałem po prostu wróciła do domu i nie brała hotelu. Mam nadzieje ze dostanie jakąś rekompensatę bo to jakieś jaja były. Ciekawe co na to kolega Maris by powiedział :D

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

z jak dużym opóźnieniem dojechaliście do Berlina?

#1786 PostWysłany: 10 Mar 2014 13:38 
Awatar użytkownika

złoty
szczotek99 napisał(a):
z jak dużym opóźnieniem dojechaliście do Berlina?

Nigdzie mi sie nie spieszylo wiec nie patrzylem na zegarek. Kojarzy mi sie ze na SXF bylismy chyba 6:50 wiec na ZOB to mogla byc 7:20-30.
 Profil Relacje PM off  

#1787 PostWysłany: 10 Mar 2014 14:23 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 1 679
niebieski
Hobbes napisał(a):
...Wyjątkiem jest trasa Kraków-Wrocław - efekt walki z Link-Busem i Lajkonikiem. Ale i tak bilet kupuje się wcześniej u bagażowego, nie u kierowcy...

pod warunkiem, że bagażowy się pojawi :lol:
8.03 o 6:20 kilka osób chciało zakupić bilety, miejsc wolnych było trochę, odjechaliśmy bez tych osób ;)

#1788 PostWysłany: 11 Mar 2014 02:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Off topic:

Będzie ktoś jechał do Berlna z Wrocławia 19 marca o 2 w nocy?? Bo jadę i było by fajnie z kimś z forum pogadać ;)

Przepraszam za odejście od tematu głównego.
 Profil Relacje PM off  

#1789 PostWysłany: 11 Mar 2014 17:41 
Awatar użytkownika

niebieski
Haha dziś otrzymałem coś takiego od bilety@polskibus.com

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że nadesłane przez Państwa zgłoszenie reklamacyjne dotyczące braku otrzymania biletów jest obecnie w trakcie rozpatrywania. Jednocześnie przepraszamy za wydłużony czas jego realizacji.

Podczas dokonywania rezerwacji w dniu13 lutego 2014 wystąpił błąd systemu, który uniemożliwił wygenerowanie biletu zgodnie z Państwa dyspozycją. W związku z powyższym dokonaliśmy zwrotu pełnej kwoty w wysokości 72 zł na podane konto bankowe / kartę.

Jednakże chcielibyśmy poinformować, że będziemy mogli zidentyfikować Państwa transakcje w systemie i wygenerować brakujące bilety. W tym celu prosimy o potwierdzenie dat, godzin, kierunków podróży oraz liczby pasażerów rezerwacji, których dotyczyły Państwa zamówienia, tak, abyśmy mogli porównać je z informacjami widocznymi w naszym systemie.

Dziękujemy za odpowiedź.

Z poważaniem,
Zespół PolskiBus.com

Haha i co ja mam o tym myśleć?? Kasa została zwrócona i oni chcą mi wysłać teraz bilety?? Ciekawe.... Zaraz im odpiszę ... Dostaliście coś takiego również??
 Profil Relacje PM off  

#1790 PostWysłany: 11 Mar 2014 18:05 

Znów schodzimy na OT tj. temat problemów z ostatnimi zakupami biletów z nowej puli więc sugeruję kontynuację dyskusji w poniższym wątku
viewtopic.php?f=35&t=42509&p=353764#p353764
(w którym pozwoliłem sobie zamieścić odpowiedź na Twój post Iwan-82)

BTW co do biletów za złotówkę to często mi zdarza mi się na takie załapać ale dotychczas były to tylko i wyłącznie krajówki i zawsze je wykorzystywałem. Jako ciekawostkę jednak dodam, że jeden z biletów do Berlina mam z pierwszym numerkiem (na dany kurs rzecz jasna).
 Profil Relacje PM off  

#1791 PostWysłany: 11 Mar 2014 20:35 

Loty: 280
Kilometry: 372 147
złoty
iwan-82 napisał(a):
Haha dziś otrzymałem coś takiego od bilety@polskibus.com

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że nadesłane przez Państwa zgłoszenie reklamacyjne dotyczące braku otrzymania biletów jest obecnie w trakcie rozpatrywania. Jednocześnie przepraszamy za wydłużony czas jego realizacji.

Podczas dokonywania rezerwacji w dniu13 lutego 2014 wystąpił błąd systemu, który uniemożliwił wygenerowanie biletu zgodnie z Państwa dyspozycją. W związku z powyższym dokonaliśmy zwrotu pełnej kwoty w wysokości 72 zł na podane konto bankowe / kartę.

Jednakże chcielibyśmy poinformować, że będziemy mogli zidentyfikować Państwa transakcje w systemie i wygenerować brakujące bilety. W tym celu prosimy o potwierdzenie dat, godzin, kierunków podróży oraz liczby pasażerów rezerwacji, których dotyczyły Państwa zamówienia, tak, abyśmy mogli porównać je z informacjami widocznymi w naszym systemie.

Dziękujemy za odpowiedź.

Z poważaniem,
Zespół PolskiBus.com

Haha i co ja mam o tym myśleć?? Kasa została zwrócona i oni chcą mi wysłać teraz bilety?? Ciekawe.... Zaraz im odpiszę ... Dostaliście coś takiego również??

Dostałem identyczną wiadomość, oczywiście z inną kwotą. Płatność z mojego konta przeszła, potem zwrócili mi pieniądze (mimo mojego kategorycznego zakazu), następnie odesłałem im pieniądze jako błędny przelew, oni znowu oddali. Więcej się z koniem nie kopałem, ale w piątek pogroziłem im skargą do UOKiKu i Ministerstwa Transportu, nie wiem czy miało to jakikolwiek wpływ :D

Zobaczymy czy przyślą bilety. Nie liczę na nie bardzo, bo za 22 zł kupiłem bilety dla 2 osób Berlin-Kraków na zakończenie weekendu majowego, więc raczej nie opłaca im się mi tych biletów sprzedać. Aktualna cena na ten kurs to 260 zł...

#1792 PostWysłany: 11 Mar 2014 23:53 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 377 901
niebieski
Również dostałam takiego maila. Oczywiście,gdy rzecz się wtedy działa (tzn. nastąpił zwrot kasy z nieuznanego w tamtym czasie biletu),zmuszona byłam kupić bilety do Wiednia po dużo wyższej cenie,niż pierwotnie. Trzy inne bilety mi uznali,a Wiednia i Wrocławia nie (ale tu udało mi się kupić bilety w tych samych cenach,tylko na inne godziny). Nie wiem,co o tym sądzić i co im odpisać w tej sytuacji,ale powiem jedno-trzeba być chorym psychicznie,żeby proponować coś takiego po tak długim okresie czasu! :roll: :evil: :evil:

#1793 PostWysłany: 11 Mar 2014 23:56 
Site Admin
Awatar użytkownika

No mnie też dziś po miesiącu prawie od wystawienia biletów właśnie zwrot dostałem i nie wiem jak w tej sytuacji zareagować, czy mogę iść do autobusu (bo przecież mam bilet), czy nie :/
 Profil Relacje PM off  

#1794 PostWysłany: 12 Mar 2014 01:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Dobra, ale ja też się zagalopowałem, przepraszam, kontynuujmy wątek w osobnym temacie.
 Profil Relacje PM off  

#1795 PostWysłany: 12 Mar 2014 20:05 

Ja tam wolałbym mimo wszystko usłyszeć, że ktoś u nich pracuje nad zapobieżeniem podobnej sytuacji z biletami przed kolejną wrzutką biletów a to czy mi zwrócą różnicę w cenie biletów z 13 lutego, nie ma dla mnie aż tak wielkiego znaczenia, może tylko nieco odbuduje moje zaufanie do PB tylko co jeśli za chwilę będziemy mieli deja vu...? Nie wiem, może dobrym rozwiązaniem byłoby po prostu generowanie w tytule przelewu/e-transakcji nie tylko numeru zamówienia ale skrótowej nazwy kursu, daty i godziny i liczby pasażerów? Wtedy nie byłoby problemu z szybką identyfikacją kto, za co i kiedy zapłacił i jaki mu bilet dosłać. Bardzo ciekawi mnie ta sytuacja z overbookingiem i czy podobne miały już miejsce? Nie wyobrażam sobie utknąć gdzieś za granicą w dzień w którym powinienem być już w domu czy w pracy, a już w ogóle w przypadku wracania tranzytem przez inne miasto bo z mojego nie ma bezpośrednich kursów za granicę.
 Profil Relacje PM off  

#1796 PostWysłany: 17 Mar 2014 19:17 

Na ile przed PB rzuca nową pulę biletów? Chyba niedługo będzie można się spodziewać czegoś na wakacje?
 Profil Relacje PM off  

#1797 PostWysłany: 17 Mar 2014 19:34 
Awatar użytkownika

złoty
H778 napisał(a):
Na ile przed PB rzuca nową pulę biletów? Chyba niedługo będzie można się spodziewać czegoś na wakacje?

Wrzucaja przewaznie dwa miesiace wczesniej. Spodziewalbym sie jakos pod koniec kwietnia.
 Profil Relacje PM off  

#1798 PostWysłany: 17 Mar 2014 20:29 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
1000 dni PolskiBus.com w Polsce

PolskiBus.com podsumowuje 1 000 dni obecności na rynku.
38,5 miliona kilometrów przebyły autokary PolskiBus.com – to tyle, ile potrzeba, by 50 razy wybrać się na Księżyc i wrócić.
6 milionów – tylu pasażerów przewiozły autokary PolskiBus.com.
Ponad 600 – tyle miejsc pracy stworzyła firma w całej Polsce.
242 – tyle kursów dziennie jest realizowanych w dni robocze. To 8 razy więcej niż w 2011 roku, kiedy PolskiBus.com oferował 30 kursów dziennie.
102 – tyle nowoczesnych autokarów Van Hool liczy flota firmy. W dniu startu PolskiBus.com dysponował zaledwie 19 pojazdami.
16 – tyle tras znajduje się w siatce połączeń PolskiBus.com. To dwa razy więcej niż w momencie wejścia na rynek w 2011 roku.

PolskiBus.com ma przyjemność poinformować, że minęło już 1 000 dni obecności firmy na polskim rynku. W tym czasie PolskiBus.com rozbudował liczbę tras z 8 do 16, oferując ekspresowe połączenia do 20 polskich miast i 5 europejskich lokalizacji. W listopadzie 2013 roku firma uruchomiła we Wrocławiu drugą bazę operacyjną i stworzyła tam ponad 160 nowych miejsc pracy. Od momentu wejścia na polski rynek flota złożona wyjściowo z 19 autokarów marki Van Hool powiększyła się do 102 pojazdów, które w sumie przebyły już około 38,5 miliona kilometrów. Nowoczesne autokary dziennie realizują aż 242 kursy, czyli 8 razy więcej niż w 2011 roku. Z usług PolskiBus.com skorzystało do tej pory 6 milionów pasażerów.

Piotr Bezulski, Dyrektor Zarządzający PolskiBus.com mówi: Jestem niezwykle dumny i szczęśliwy, że w tym czasie udało nam się wprowadzić na rynku przewozów autokarowych w Polsce rozwiązania, które podbiły serca wielu podróżujących. Zauważamy i doceniamy wszystkie pozytywne sygnały, które docierają do nas od naszych stałych klientów. Zdobyliśmy zaufanie podróżujących, oferując bezpieczny, szybki i wygodny sposób przemieszczania się w konkurencyjnej cenie. Cieszymy się, że udaje nam się przekonać coraz więcej osób do pozostawienia samochodów w garażach i wyboru usług PolskiBus.com. Mogę zapewnić naszych klientów, że nadal będziemy rozwijać się równie intensywnie, jak w ostatnim czasie.
 Profil Relacje PM off
iwan-82 lubi ten post.

#1799 PostWysłany: 18 Mar 2014 13:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Szkoda że nie wspominają nic o jakości obsługi Klienta. Wiem, czepiam się ;)
 Profil Relacje PM off  

#1800 PostWysłany: 18 Mar 2014 13:49 
Awatar użytkownika

srebrny
Łyżka dziegciu w beczce miodu ;)
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... SlotII3img
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 277  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość