Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Mar 2014 16:18 
Awatar użytkownika

srebrny
Dobra opcja dla chcących pojechać w grudniu (na święta też) do Gruzji. Podróżujemy z małym bagażem podręcznym. Cena dla klubowiczów.

Załącznik:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 22.94 KiB | Obejrzany 1067 razy ]

Załącznik:
Capture1.PNG
Capture1.PNG [ 23.32 KiB | Obejrzany 1067 razy ]

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

🤩TANIO 🤩 Rzym bez nadwyrężania budżetu 💸 Loty do stolicy Włoch za 126 PLN 🇮🇹😱 🤩TANIO 🤩 Rzym bez nadwyrężania budżetu 💸 Loty do stolicy Włoch za 126 PLN 🇮🇹😱
All inclusive na wyspie w Tunezji 🌴🏖️ Tydzień w 4* hotelu na Dżerbie 1629 PLN 🍹🛎️ All inclusive na wyspie w Tunezji 🌴🏖️ Tydzień w 4* hotelu na Dżerbie 1629 PLN 🍹🛎️
#2 PostWysłany: 03 Mar 2014 22:26 
Awatar użytkownika

Loty: 601
Kilometry: 686 519
niebieski
Jak na okres najdroższych biletów lotniczych to naprawdę spoko cena! Szkoda, że nie ma na Sylwestra takich cen :(

#3 PostWysłany: 04 Mar 2014 06:45 
Awatar użytkownika

niebieski
First minute Wizza wygląda ostatnio dosyć ciekawie, choć z takim wyprzedzeniem lepiej traktować daty i godziny jako luźne wskazówki kiedy ewentualnie można spodziewać się lotu. Miałem już bilety na podobny termin do Kutaisi w minionym roku, niestety musiałem zadowolić się zwrotem. Może tym razem się uda. Dzięki.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Mar 2014 15:59 

Loty: 280
Kilometry: 372 147
złoty
Nadal bardzo dobre ceny first minute do Gruzji na Boże Narodzenie. Na przykład cena na tydzień 20-27.12.2014 spadła do 148 zł. Dostępne też krótsze wyjazdy, np. 20-23.12.2014 lub na Trzech Króli 03-06.01.2015 - też za 148 zł. Poza tym w tej cenie większość terminów w styczniu i w lutym i kilka w marcu. Może komuś się przyda, bo ja czekam cierpliwie na wrzutkę biletów z Katowic.

Załączniki:
kut.png
kut.png [ 22.22 KiB | Obejrzany 411 razy ]

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: goldziak., hmax oraz 13 gości