Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Lut 2014 11:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Załącznik:
1606438_649324895124581_1546465200_o.jpg
1606438_649324895124581_1546465200_o.jpg [ 22.15 KiB | Obejrzany 1265 razy ]

Na pokładach British Airways rozpoczęto wyświetlanie niemieckiego filmu szkalującego Armię Krajową – „Unsere Mütter, unsere Väter” w ramach programu „In Flight Entertainment” czyli programu uprzyjemniania lotu.

Wzywamy wszystkich, którzy chcą być solidarni z obrażanymi żołnierzami Armii Krajowej, aby nie korzystali z linii lotniczych British Airways.

Jeśli majcie wpływ na zakup biletów lotniczych do podróży służbowych – odstąpcie od ich zakupu do czasu, aż szkalowanie Armii Krajowej na pokładach BA się zakończy.

http://tnij.com/UvczK

Mów mi to co dzień: oni górą. Jakbyś w twarz raz po raz mi pluł.

Ostatnio edytowany przez kubutek, 23 Lut 2014 12:18, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
DMW lubi ten post.

City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎 City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎
Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
#2 PostWysłany: 23 Lut 2014 12:18 
Site Admin

Niestety nie byłem w stanie podpisać petycji (http://reduta-dobrego-imienia.pl/?p=670), próbowałem z różnych przeglądarek, ktoś też ma ten problem?

#3 PostWysłany: 23 Lut 2014 12:25 
Awatar użytkownika

Loty: 167
Kilometry: 199 924
niebieski
Niestety nie byłem w stanie podpisać czegokolwiek ze strony niezalezna.pl, bo to jakieś kolejne kuriozum dla smoleńskiej sekty, ktoś też ma ten problem?
4 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 23 Lut 2014 12:58 

Loty: 57
Kilometry: 112 912
niebieski

Wstrzymajcie się troche z petycjami itp. To jest tylko film. Myślę, że ktoś kto dobrał ten film do IFE w BA nie miał na celu urazy Polaków...

#5 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:03 

HON fly4free
:roll:
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:05 

niebieski
panrobo napisał(a):

Wstrzymajcie się troche z petycjami itp. To jest tylko film. Myślę, że ktoś kto dobrał ten film do IFE w BA nie miał na celu urazy Polaków...

Jezeli nikt nie mial takiego zamiaru to wlasnie nasza petycja im to wytlumaczy i, mam nadzieje, wycofaja te propagandowke.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:15 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Można wysyłać swój protest na maila: helen.blenkinsop@ba.com. Przykładowa nazwa tematu: „Protest against recent broadcast of defamatory anti-Polish movie on BA flights” etc.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:33 

Zbanowany
A jest jakiś przymus oglądania?
 Profil Relacje PM off
kajek lubi ten post.

#9 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:37 
Site Admin

A jest jakiś przymus popierania akcji?
kubutek wrzucił informację, każdy może ją olać lub poprzeć protest, zgodnie ze swoimi poglądami - nie politykujmy na forum, po co podnosić sobie ciśnienie?

#10 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:39 

Zbanowany
Cytuj:
nie politykujmy na forum, po co podnosić sobie ciśnienie?

Chyba nie do mnie kierujesz te słowa?
Jesli nie chcesz dalszej dyskusji po poście tytułowym, to po prostu zamknij wątek. To chyba luźne gadki, czyż nie? A własnie - gadki, czy gatki? ;)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:44 

Ludzie, weźcie nie popadajcie w paranoje. Jak będziecie węszyć wszędzie politykę, to zwariujecie. Wrzućcie se na luz. Nie chcecie oglądać tego serialu, to se go po prostu nie włączajcie na pokładzie samolotu. I problem z głowy. A nie od razu wyzywacie linię od antypolskich zachowań.
Może w takim razie Lufthansą nie latajcie również, bo przecież kiedyś Hitler zaatakował Polskę.
Austrian nie latajcie, bo rozbiory.
Aerofłotem to już w ogóle, bo ojej ileż było wojen z Rosją.
SASem nie latajcie, bo potop szwedzki.
A najlepiej resztą też nie, bo są niepolskie i pewnie przez to niepatriotycznie by było lecieć!
5 ludzi lubi ten post.

#12 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:55 

Washington napisał(a):
nie politykujmy na forum

Stawanie w obronie polskich patriotów to moim zdaniem przyzwoitość a nie "politykowanie".
DMW lubi ten post.

#13 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:57 

Ciekawy watek, tez moge wziac udzial czy nadal obowiazuje zagrozenie banem/ostatnie ostrzezenia itp za patriotyczne wstawki?

Sent from my iPad using Tapatalk
 PM off  

#14 PostWysłany: 23 Lut 2014 13:59 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Washington napisał(a):
Niestety nie byłem w stanie podpisać petycji (http://reduta-dobrego-imienia.pl/?p=670), próbowałem z różnych przeglądarek, ktoś też ma ten problem?

ja, na ff

#15 PostWysłany: 23 Lut 2014 14:01 

Zbanowany
piotrooch napisał(a):
Washington napisał(a):
nie politykujmy na forum

Stawanie w obronie polskich patriotów to moim zdaniem przyzwoitość a nie "politykowanie".

A widziałeś ten film?
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 23 Lut 2014 14:06 

Loty: 32
Kilometry: 53 302
kajek napisał(a):
Ludzie, weźcie nie popadajcie w paranoje. Jak będziecie węszyć wszędzie politykę, to zwariujecie. Wrzućcie se na luz. Nie chcecie oglądać tego serialu, to se go po prostu nie włączajcie na pokładzie samolotu. I problem z głowy. A nie od razu wyzywacie linię od antypolskich zachowań.
Może w takim razie Lufthansą nie latajcie również, bo przecież kiedyś Hitler zaatakował Polskę.
A najlepiej resztą też nie, bo są niepolskie i pewnie przez to niepatriotycznie by było lecieć!

to juz chyba zostaje tylko LOT ;-)
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 23 Lut 2014 14:06 

klayton napisał(a):
A widziałeś ten film?

Odpowiem za siebie, nie widzialem ale widzialy osoby, ktorych opinie co do prawdy historycznej uznaje za wiarygodne. Staram siez reguly nie ogladac niemieckiej kinematografii, ale nie o tym tu mowa. Problem jest w negowaniu historii przez naszych sasiadow, co w najlagodniejszej wersji sprowadza sie do stwierdzen "to nie byly Niemcy, to Hitlerowskie Niemcy".
Z ciekawosci, bo pewnie Ty ogladales? Paszkwil taki jak "Poklosie"?

Sent from my iPad using Tapatalk
 PM off
DMW lubi ten post.

#18 PostWysłany: 23 Lut 2014 14:08 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
wdrozdik napisał(a):
kajek napisał(a):

to juz chyba zostaje tylko LOT ;-)

LOT to ostoja postkomuny = CCCP

ryan i wizz

#19 PostWysłany: 23 Lut 2014 14:09 
Awatar użytkownika

klayton napisał(a):
A widziałeś ten film?

Pewnie nie, prawdziwy patriota nie może przecież oglądać antypolskich filmów. :lol: I koło się zamyka. Sam chętnie dowiedziałbym się co tak oburzającego jest w tym filmie, "Pokłosie" czy "W ciemności" wywołało podobne reakcje wśród wiadomych środowisk a to przecież całkiem normalne i niezłe (szczególnie ten drugi) filmy. Chętnie dowiedziałbym się czy tym razem rzeczywiście coś jest na rzeczy, czy to tylko tradycyjny lament środowisk związanych ze skrajną prawicą (mylnie nazywających siebie "patriotycznymi").
Nawiasem mówiąc nazywanie pisania postów na forum działalnością patriotyczną zakrawa na ponury żart.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#20 PostWysłany: 23 Lut 2014 14:12 

Zbanowany
Cytuj:
Z ciekawosci, bo pewnie Ty ogladales?

Nie, nie oglądałem. I dlatego nie mam własnego zdania na temat tego filmu. Filmu - bo to film fabularny, a nie sfałszowany dokument, prawda?
A odbiór sztuki filmowej jest wyłącznie subiektywny - i dlatego nigdy bym się nie odważył do narzucania własnego punktu widzenia i apelowania o jakiś bezsensowny pseudobojkot. Szczególnie apelowania do tych, którzy filmu nie widzieli.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości