Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lut 2014 18:17 

platynowy
Taka ciekawostka. Po tym jak FR wprowadził rezerwacje miejsc Wizz też bada czy ich klienci by za to zapłacili :)

Ankieta w załączniku.

Załączniki:
survey ancillary 2014.01.22.png
survey ancillary 2014.01.22.png [ 154.74 KiB | Obejrzany 703 razy ]
 Profil Relacje PM off  

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
#2 PostWysłany: 04 Lut 2014 18:21 

Loty: 110
Kilometry: 176 452
Tez dostałem email z linkiem do ankiety od wizzair. Chyba szykują się na wprowadzenie opłat za wybór miejsca. Tak jak z bagażem "w interesie pasażerów" i zgodnie z wynikami badań - będziemy musieli płacić:-(

#3 PostWysłany: 04 Lut 2014 18:23 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Nie będziemy musieli, nie będzie też biegania do samolotu :) jak dla mnie ok.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Lut 2014 18:33 

niebieski
Witam. A dlaczego to kolega biega do samolotu??? Po prostu kolejna próba wyjęcia złoiszy z kieszeni. Nieskosztowane linie....jeszcze chyba tak. Pozdrawiam

#5 PostWysłany: 04 Lut 2014 21:02 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
orfik11 napisał(a):
Witam. A dlaczego to kolega biega do samolotu??? Po prostu kolejna próba wyjęcia złoiszy z kieszeni. Nieskosztowane linie....jeszcze chyba tak. Pozdrawiam

Wszyscy wokół mnie biegają. A co jeśli też chciałbym usiąść przy oknie? Tym oto sposobem pojawi się 30% szansy.

Serio, U2 i FR mają taką opłatę, dziwię się, że W6 tyle czekał. Jeśli zarobione przez nich pieniądze przełożą się na utrzymanie cen biletów na obecnym poziomie to ja jestem na tak. Linie niskokosztowe traktuje jak podniebny tramwaj i jest mi szczerze obojętne, gdzie usiądę.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 04 Lut 2014 21:15 

HON fly4free
ciacho_majonez napisał(a):
A co jeśli też chciałbym usiąść przy oknie? Tym oto sposobem pojawi się 30% szansy.

a nawet 33% ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Lut 2014 21:18 

Loty: 4
Kilometry: 14 401
Ja też jestem za, bardzo podoba mi sie ta opcja w Easy Jet.
Nie ma tloku przy boardingu, jak chce konkretne miejsce to doplacam i problem z glowy :)

Pzdr
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości