Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:00 
Awatar użytkownika

Loty: 815
Kilometry: 1 164 305
Witam. Jaka jest szansa na przesiadkę SZZ-WAW 21.00-22.05 i dalej WAW-KRK 22.45-23.40 na oddzielnych biletach ;) Czy przy krajówkach można mówić o czymś takim jak skomunikowanie przez hub w WAW, czy raczej będzie to na ryzyku.

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#2 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:03 
Awatar użytkownika

Ponownego security nie ma, jeśli będziesz odprawiony on-line to idziesz prosto do gate'u. Ryzyko jak zwykle - opóźnienie pierwszego lotu. W zimie większe w lecie mniejsze.

#3 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:12 

niebieski
No chyba, że masz bagaż nadawany.
No chyba, że go nadasz bezpośrednio, ale nie wiem czy można..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:19 
Awatar użytkownika

Raczej wątpie, jak kolega ma/ma mieć dwa bilety to nie przyjmą mu bagażu na dwa odcinki. W sumie celna uwaga, krajówki zazwyczaj tylko z podręcznym, dlatego zapomniałem o rejestrowanym.

Z rejestrowanym bagazem bym się nie pokusił na taką przesiadkę, niby bagaże w WAW wyjeżdzają sprawnie, do checkinu na krajówkach kolejek nie ma, ale niech się przytka security i może nie zdążyć.

#5 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:25 
Awatar użytkownika

Loty: 815
Kilometry: 1 164 305
Bagaż tylko podręczny, karta pokładowa w ręku.

Może ktoś wie jak to w praktyce wygląda? Czy WAW-KRK wylatuje później jak lot z POZ albo SZZ się spóźni?

#6 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:29 
Awatar użytkownika

AX77 napisał(a):
Bagaż tylko podręczny, karta pokładowa w ręku.

Może ktoś wie jak to w praktyce wygląda? Czy WAW-KRK wylatuje później jak lot z POZ albo SZZ się spóźni?

Nie słyszałem, dwa bilety to Twoje ryzyko.

#7 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:30 
Awatar użytkownika

Bez problemu możesz nadać bagaż rejestrowany pomimto tego, że dwa loty masz na dwóch biletach. Ja tak ostatnio robiłem.
Powinieneś zdążyć na ten lot, bo rozkład jest tak dopasowany i przewiduje, że pasażerowie z Szczeciną mogą polecieć dalej tym lotem.
Jeśli będzie opóźnienie i żaden z pasażerów (na jednej rezerwacji) nie będzie kontynuował dalej podróży lotem którym ty dalej lecisz to może być kicha.
W każdym bądź razie powodzenia ;) powinno się udać.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:54 

niebieski
Jak masz FTL to z bagażem strachu nie ma.

Z tym czekaniem to jest różnie. Mnie nawet kiedyś nie poczekali (mimo, że w samolocie sami podeszli i powiedizeli że rozmawiali z Okęciem, aby poczekali). Więc nie ma gwarancji.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Sty 2014 00:45 

niebieski
bartek. napisał(a):
Z tym czekaniem to jest różnie. Mnie nawet kiedyś nie poczekali (mimo, że w samolocie sami podeszli i powiedizeli że rozmawiali z Okęciem, aby poczekali). Więc nie ma gwarancji.

Sloty to słowo-klucz. Czasem po prostu nie da się poczekać choćby 5 min. dłużej, mimo szczerych chęci ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: cyberpunk64 oraz 8 gości