Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Wrz 2011 10:37 

Loty: 64
Kilometry: 93 485
Witam. Zastanawiam się, kiedy jest najlepsza pora na zakup tanich biletów na święta do Londynu. Domyślam się, że okres świąteczny jest okresem "żniw" dla przewoźników lotniczych dlatego postanowiłem zapytać was o radę :) Interesujące mnie terminy to 21-28 grudzień (+/- 1-2 dni). Najlepiej aby lot odbywał się z Warszawy ale zważając na to, że Ryanair u nas nie gości to przy dużej różnicy w cenie, mogę lecieć z każdego lotniska w Polsce. Dodam, że posiadam kartę fly4free Master Card więc jest to dodatkowy argument na korzyść Ryanair'a. Myślicie, że na te terminy uda się znaleźć takie perełki jak bilety za ~36 zł ? Czy lepiej zarezerwować teraz bilety za około 150 ?
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 18 Wrz 2011 12:12 
Moderator forum

Jeśli masz okazję za 150 (*!?) to kupuj natychmiast
a potem pochwal się na forum

o 36 zł na Święta to nawet nie śniłem

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Wrz 2011 12:54 

Loty: 12
Kilometry: 12 344
niebieski
Abcn napisał(a):
Jeśli masz okazję za 150 (*!?) to kupuj natychmiast

w pelni popieram - 150zl w jedna strone rozumiem? to swietna cena na swieta ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Wrz 2011 19:00 

Loty: 64
Kilometry: 93 485
Dzięki za odpowiedzi. Przy okazji zapytam czy bilety w Ryanair można opłacić dopiero następnego dnia po dokonaniu rezerwacji? Niestety karty MasterCard Prepaid nie można doładować w niedzielę :evil: a obawiam się, żeby "moich" biletów ktoś nie podkupił.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Wrz 2011 23:06 
Moderator forum

Placisz w momencie kupna. Jesli nie chcesz czekac, moge kupic Ci moja karta, podaj dane na pw
zobacz watek pt Kontakty w spr kupna biletow ryana bez haraczu 2
> http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=4814

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości