Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Wrz 2011 23:27 
Awatar użytkownika

Witam, chcialbym zakupic 2 bilety np. na wyspy kanaryjskie. Jeden na siebie, ale nie wiem kto mi bedzie towarzyszyl, mozna tak ?

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#2 PostWysłany: 10 Wrz 2011 01:02 
Awatar użytkownika

Już wcześniej udzieliłem Ci odpowiedzi na to pytanie, więc po co nowy temat?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Wrz 2011 12:55 
Awatar użytkownika

Nowy temat dlatego, poniewaz gdzies widzialem jakby usluge, tu nejestem pewien flex czy cos takiego, ze mozna cos tam zmieniac w biletach. Ale dokladnie nie czytalem, a teraz nie wiem gdzie to widzialem.

#4 PostWysłany: 10 Wrz 2011 12:58 

HON fly4free
Taryfy flex umożliwiają zmianę daty lub trasy podróży, albo zwrot biletu bez opłat.
Bilet lotniczy jest z założenia imienny, więc w chwili dokonywania rezerwacji musi zostać podane imię i nazwisko pasażera (wyjątek dotyczy zazwyczaj rezerwacji grupowych, gdy blokuje się pewną liczbę miejsc i w póxniejszym, ustalonym z przewoźnikiem terminie, wskazuje dane podrozujących).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Wrz 2011 23:44 
Awatar użytkownika

A to dlaczego widac posty, ze ktos odda bilet z jakas tam data? Czy to chodzi o kolekcjonowanie ? Przeciez od razu przy kupnie sie dane podaje.

#6 PostWysłany: 12 Wrz 2011 23:52 
Awatar użytkownika

W Ryanair zmiana nazwiska kosztuje 110 euro ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Wrz 2011 00:05 
Awatar użytkownika

hehe dobre... czyli jednak to chodzi o kolekcjonowanie :)
Czyli chyba pozostaje mi samotna podroz, poniewaz teraz biletow cena jast tanie, ale brak danych drugiej osoby :/

#8 PostWysłany: 13 Wrz 2011 00:12 
Awatar użytkownika

niebieski
spokorobi napisał(a):
hehe dobre... czyli jednak to chodzi o kolekcjonowanie :)
Czyli chyba pozostaje mi samotna podroz, poniewaz teraz biletow cena jast tanie, ale brak danych drugiej osoby :/

zadne kolekcjonowanie, po prostu oddający/sprzedajacy licza na to ze znajdzie sie jakis jelen - bo zazwyczaj kupienie bezposrednio jest tansze, nawet na dzien czy dwa przed wylotem, biorac pod uwage stawke za zmiane nazwiska.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości