Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Wrz 2013 09:09 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 20 944
Witam!

Mam powazny problem! w dniach 6-11 mialem nocowac w jednym z hoteli. Dzis przyszedl mi taki mail:

Dear Mr ***

I do have to let you know that due to circumstances completely beyond our control I have just heard from the Africamar HotelHotel regarding your reservation for the period of 6-Sep-2013 to 11-Sep-2013

Due to an overbooking situation which has occurred over this period they are no longer able to honour this booking.

However, as per our Terms and Conditions we are pleased to be able to secure your accommodation at the BelleVue Club. Charges will remain as per your original booking.

Hotel Name: BelleVue Club
Address: .,PEDRO MAS Y REUS PUERTO DE ALCUDIA 07410, SPAIN
Zone: Puerto de Alcudia
Telephone Number: 971892600

In this case we can offer you a choice from the following:

(a) Accepting the alternate hotel detailed above ( In this case you will receive a new hotel voucher )

(b) Cancellation, in which case you will receive a full and prompt refund of all amount paid for this booking - if there is any.

Please accept my most sincere apologies for any inconvenience and I shall await your reply as to how you wish to proceed.

Kindest regards,

Furkan
Otel.com

Jak rozumiem bez dodatkowych koszów zmienią mi rezerwację? i czy ten hotel będzie już pewny? do pobytu kilka dni ceny hoteli są już bardzo wysokie aby znaleźć coś nowego :( miał ktoś taką sytuację?
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 03 Wrz 2013 09:49 
Moderator forum

Tak, proponują Ci ten drugi hotel i jeśli się zgodzisz, przyślą nowy voucher

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Wrz 2013 09:54 

Tylko poczytaj dokładnie opinie w internecie, bo tak na szybko sprawdziłem i ten nowy hotel ma jednak o wiele gorsze oceny.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości