Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Mar 2011 18:48 

Obiło mi się o uszy że biura podróży wyprzedają last minute miejsca w samolotach czarterowych (slyszalem o TUI), jednak nigdzie nie mogę znaleźć tych promocji. Na stronie TUI wcale nie są tanie. Wiecie coś o tym? Może jakieś linki. Z góry dzięki za odpowiedź.

ps. Nie wiem czy to odpowiedni dział. Jbc prosze o przeniesienie.

All inclusive na Lanzarote 🌴🏊 4* hotel z kompleksem basenów za 1999 PLN All inclusive na Lanzarote 🌴🏊 4* hotel z kompleksem basenów za 1999 PLN
Gruzińskie wakacje z widokiem na Morze Czarne 🏖️ Loty i hotel w Batumi za 919 PLN 😎 Gruzińskie wakacje z widokiem na Morze Czarne 🏖️ Loty i hotel w Batumi za 919 PLN 😎
#2 PostWysłany: 19 Mar 2011 18:53 

niebieski
Istnieją. Z tym że z Polski rzadko kiedy możesz trafić fajną cenę. Dobre, czasem wręcz rewelacyjne ceny znajdziesz na http://www.ltur.com/de/superlastminute/flug Minusem jest fakt że wylot zazwyczaj w ciągu 48h z Niemiec, więc nie każdemu może się opłacić. Ale Kenia za 119€, Malediwy za 119€, Dominikana za 109€ czy Meksyk za 149€ działają na wyobraźnie.

PS Oczywiście zdajesz sobie z natury lastów? Że nie zawsze są na każdy kierunek i te naprawdę dobre potrafią zniknąć w pół godziny?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Mar 2011 19:14 

Oczywiście, że zdaje sobie z tego sprawe. Jednak czasem jest pare wolnych dni, wcześniej nic się nie zaplanowało to fajnie by było wyskoczyć gdzieś tak spontanicznie. Dziekuje za odpowiedź

#4 PostWysłany: 25 Kwi 2011 18:49 

Loty: 1
Kilometry: 7 461
Na stronie www.ltur.com masz dużo ofert last minute. Niestety wyloty są z Niemiec lub Belgii, ale za taką cenę za jaką można znaleźć tam loty to naprawdę warto.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Kwi 2011 19:45 
Awatar użytkownika

niebieski
sejera napisał(a):
Na stronie http://www.ltur.com masz dużo ofert last minute. Niestety wyloty są z Niemiec lub Belgii, ale za taką cenę za jaką można znaleźć tam loty to naprawdę warto.

witamy na forum,

osiek napisal dokladnie o tym samym, nie ma sensu odswiezac watku sprzed miesiaca by zdublowac wiadomosc ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Lip 2011 09:40 

Moja siostra chce gdzies wyjechac na wakacje w polowie sierpnia.
Dostalem od niej zlecenie znalezienia czego w super cenie.
Czy znacie jakies strony gdzie sa prawdziwe last minute z Polski.
Niby easygo, travelplanet pokazuja lasty ale ... ceny nie sa jakies powalajace.
Moze wchodzic codziennie np. o 8 rano na strony triady albo alfastar i tam sprawdzac co jest.
A moze lepiej dzwonic do ich biur o 18 kazdego dnia z zapytaniem czy maja cos na sierpien?
Macie jakies pomysly gdzie szukac dobrych wycieczek w dobrych cenach?

ps. Wiem o ltur, lastminute.de - ale dojazd do Niemiec w tym przypadku nie wchodzi w gre.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Lip 2011 10:24 

Znajomi mieli podobny problem (Trójmiasto), wydaje się, że w tym roku w ścisłym sezonie po prostu nie ma typowych last minute, bo popyt przewyższa podaż. Z Rębiechowa czartery odlatują z kompletami pasażerów. Być może w II połowie sierpnia coś się zmieni.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Lip 2011 10:43 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 171 925
niebieski
Wiekszosc agentow twierdzi, ze ilosc czarterow w tym roku spadla dramatycznie w stosunku do tego co bylo jeszcze np. rok temu. Niestety w sezonie pojecie 'last minute' prawie nie istnieje, a to co zostaje to zazwyczaj 'ochłapy'. Po za tym systemy rezerwacyjne touroperatorów np. Itaki nie nadazaja za rzeczywistoscia i czesto oferta ktora widzisz na necie jest juz nieaktualna. Najlepiej szukac poprzez znajomych agentow, poniewaz sytuacja zmienia sie dynamicznie - wiele osob robi rezerwacje tymczasowe, ktore np. po 4h wracaja niewykorzstane do ogolnej puli. Swego czasu praktykowalem tez dzwonienie do Itaki z zapytaniem o liczbe pozostalych miejsc w samolocie na dany termin - nie polecam - malo skuteczne i czasochlonne.

#9 PostWysłany: 28 Lip 2011 11:00 

Ja skorzystałam z wycieczki na lastminuter.pl.
W czerwcu byliśmy w Egipcie w dwie osoby przez dwa tygodnie za niecałe 900zł ;)
Oferta była z Triady.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Lip 2011 11:16 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 171 925
niebieski
tiamina napisał(a):
Ja skorzystałam z wycieczki na lastminuter.pl.
W czerwcu byliśmy w Egipcie w dwie osoby przez dwa tygodnie za niecałe 900zł ;)
Oferta była z Triady.

Czerwiec to nie sezon, choc 900 zl jest dobra cena (***,hb?).

#11 PostWysłany: 28 Lip 2011 14:54 

900zł? pewnie 2* jedzenie trzeba zdobyć samemu a w pokoju mieszkałes Ty i setka robaków.
Jezeli chodzi o wycieczki przez biura to faktycznie jest ciężko teraz. Byłem w biurze wczoraj i Pani mówiła że jest mniej połączeń, więcej chętnych i z ceną na lasta będzie ciężko:/ W czerwcu egipt można było znaleźć za 1700 14 dni a teraz na wrzesień jest 2400 4* all.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 28 Lip 2011 15:01 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
Czerwiec to nie sezon, choc 900 zl jest dobra cena (***,hb?).[/quote]
remax9p napisał(a):
900zł? pewnie 2* jedzenie trzeba zdobyć samemu a w pokoju mieszkałes Ty i setka robaków.
Jezeli chodzi o wycieczki przez biura to faktycznie jest ciężko teraz. Byłem w biurze wczoraj i Pani mówiła że jest mniej połączeń, więcej chętnych i z ceną na lasta będzie ciężko:/ W czerwcu egipt można było znaleźć za 1700 14 dni a teraz na wrzesień jest 2400 4* all.

Jak przeczytałem to to pomyślałem ten remax to ma braki w umyśle ...
w czerwcu tunezja 858 zł zaliczona - **** all , a teraz ten sam hotel 1700 zł na tydzień
pomyśl za nim coś napiszesz !!!
ceny każdy wie jakie są obecnie.
egipt był 40 zł droższy , a pro po tego kierunku i taka sama opcja , hotel ****
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 31 Lip 2011 12:59 

Również odświeże wątek. Są jakieś fajne wycieczki last minute? Bo wszystkie które znalazłem nie odbiegają zbyt wiele cenowo od normalnych ofert =/

#14 PostWysłany: 31 Lip 2011 13:04 
Awatar użytkownika

Ja korzystam z tego: http://lastminuter.pl/ Wczoraj był Egipt *** za 1 885 zł - All Inclusive na 2 tygodnie.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 26 Kwi 2012 17:28 

Mam takie pytanie. Macie jakieś fajne strony na których znajdę jakieś oferty last minute? Chodzi mi o to, że chciałbym gdzieś pojechać teraz na tydzień (wyjazd do niedzieli) i ale mogę znaleźć żadnych interesujących stron.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 26 Kwi 2012 17:31 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
na głównej stronie masz "LAST MINUTE"
http://lastminuter.pl/
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 26 Kwi 2012 17:36 

No właśnie tam byłem i wyskakuje mi niestety zero ofert.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 26 Kwi 2012 19:00 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 532
Kilometry: 1 264 907
jacwin77 zresetuj filtry. Serwis działa ok :)

#19 PostWysłany: 26 Kwi 2012 19:07 

Kamil, ja nie mówię, że źle działa tylko, że nie ma tam żadnych ofert albo ich nie widzę:)
Interesuje mnie wyjazd na tydzień z wylotem jeszcze w kwietniu z Krakowa, Rzeszowa lub Katowic. Znajduje Ci jakieś oferty w tych parametrach?
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 26 Kwi 2012 19:19 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 532
Kilometry: 1 264 907
Faktycznie, w sensownej cenie są tylko wyloty po 3 maja.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości