Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 229 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 08 Lut 2013 11:52 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 195 396
niebieski
Najbardziej low costowo w Pradze spałem tutaj:

http://www.ubytovnatip.cz/

Coś na wzór naszego hotelu robotniczego powiedzmy. Za ok. 25 zł za noc szału oczywiście być nie może, ale czysto, ciepło i schludnie było na pewno (tym bardziej, że jakiś czas temu był remont). Do tego blisko sklepy, łatwy dojazd z autostrady i dobre połączenie do centrum (przystanek tramwajowy bliziutko, do metra kilka minut spacerkiem). Niedaleko również o2 Arena i świetne mecze hokeja np. Teraz czytam, że nawet WI-FI dostępne.

Co bardzo ważne miejsce raczej zawsze będzie nawet bez rezerwacji. Kiedyś przyjechałem w ciemno na Sylwestra i nigdzie nie mogłem znaleźć spania. Aż trafiłem na TIP-a :)

Palmy, wieżowce i street food 🏢🌴✈️ Loty Etihad do Kuala Lumpur od 1800 PLN🌴 ✈ Palmy, wieżowce i street food 🏢🌴✈️ Loty Etihad do Kuala Lumpur od 1800 PLN🌴 ✈
Jesienny relaks na Korfu 🏝️ 3* hotel z all inclusive przy dwóch plażach od 2299 PLN Jesienny relaks na Korfu 🏝️ 3* hotel z all inclusive przy dwóch plażach od 2299 PLN
 Temat postu: Re: Praga jaki hotel?
#22 PostWysłany: 19 Lut 2013 19:51 

Wraz z grupą znajomych (4 osoby) jedziemy do Pragi w terminie 18-20.04.
Jako, że będę tam czy mógłby mi ktoś polecić w jakiej dzielnicy najlepiej szukać noclegu w rozsądnej cenie(najlepiej poniżej 800zł), blisko starego miasta lub też z dobrym dojazdem?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 19 Lut 2013 19:54 

niebieski
Grzesiek91 napisał(a):
Wraz z grupą znajomych (4 osoby) jedziemy do Pragi w terminie 18-20.04.
Jako, że będę tam czy mógłby mi ktoś polecić w jakiej dzielnicy najlepiej szukać noclegu w rozsądnej cenie(najlepiej poniżej 800zł), blisko starego miasta lub też z dobrym dojazdem?

A przejrzałeś ten temat?

Dzielnica Żiżkov jest blisko centrum i jest w niej stosunkowo tanio :) Zobacz mojego posta wyżej.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 28 Mar 2013 19:31 

Sprawdź hotel Sunrise http://www.hotele.pl/search/init/?checkin=2013-03-28&checkout=2013-03-29&adults=0&rooms=1&type=city&id=8923. Moja znajoma niedawno tam była i wróciła zadowolona
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 28 Mar 2013 22:00 

Macie może jakieś korzystne oferty na nocleg w Pradze?
Interesuje mnie lipiec, dla 5 osób.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 28 Mar 2013 23:13 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 160 637
niebieski
Ja byłem w hotelu Ostruvek - dobra lokalizacja (tramwaj, do metra 10-15 min pieszo). Niezłe śniadania i bardzo czysto i schludnie. No i niezła cena :)

Polecam

#27 PostWysłany: 05 Kwi 2013 15:16 

Witam!Ja z ręką na sercu polecam wszystkim Hotel U Divadla.Jest to bardzo ładny hotel,dojazd do centrum w kilkanaście minut tramwajem kursującym co kilka minut i wszystko jest w jak najlepszym porządku - radzę rezerwować poprzez Booking.com,bo mi się udało w super cenie pokój dorwać i to o podwyższonej klasie.Polecam!Poniżej wklejam linka do strony hotelu,a jak ktoś ma jakieś pytania,to proszę o kontakt.

http://www.hoteludivadla.cz/index_pl.html
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 17 Kwi 2013 12:22 

Byłem kilka dni temu, nocleg w Fusion Hotel. Pokój z czterema łóżkami, łazienką i toaletą. 20 EUR za dobę/os. - śniadanie w cenie, ale jakie :mrgreen: Położenie w ścisłym centrum, kilkadziesiąt metrów od Na Prikope i Vaclavskie nam. Oczywiście Wi-Fi, a w recepcji dwa ogólnodostępne komputery (panel dotykowy) z dostępem do internetu.

#29 PostWysłany: 13 Cze 2013 14:44 

Osobiście mogę polecić .. hmm jak to nazwać... Kwaterę na ulicy Vlkova pod numerem 24 (koło sklepu spożywczego) w dzielnicy Praga 3.

Byłem tam rok temu w maju. Jeśli dobrze pamiętam to cena wynosiła ok 60zł za osobę(wtedy były 2). W pokoju 2 łóżka + szafka i w sumie to wszystko, ale nic więcej nie potrzeba.

Najważniejsze, że blisko stamtąd do centrum. Mają miejsce na samochody w podwórku.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 14 Cze 2013 11:25 

Czy przy rezerwacji hotelu kontaktujecie się może bezpośrednio z hotelem czy wykorzystujecie jakieś specjalne strony zajmujące się pośrednictwem w rezerwowaniu hoteli?
Czy ktoś korzystał z promocji Turez i jeśli tak, to z jakiego hotelu byliście zadowolenie pod względem jakości i ceny? ?

sandron napisał(a):
Ja z ręką na sercu polecam wszystkim Hotel U Divadla - radzę rezerwować poprzez Booking.com,bo mi się udało w super cenie pokój dorwać i to o podwyższonej klasie.
http://www.hoteludivadla.cz/index_pl.html
To w jakiej cenie dorwałeś nocleg?
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 14 Cze 2013 16:17 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 127 150
Witam! Byłem w tym hotelu http://www.hoteludivadla.cz/index_pl.html i też sobie chwalę.Ja rezerwowałem poprzez Booking.com w zeszłym roku na trzy doby pokój DeLuxe ze śniadaniem (pysznym i bardzo obfitym) i za dwójkę zapłaciłem niecałe 500 zł.A pokój spory,lodóweczka w biurku,zestaw do parzenia herbaty i kawy,kapcie i kosmetyki itd.Lokalizacja poza centrum lecz tramwaj jechał jakieś 15 minut do samego centrum (przystanek przy moście Karola),a kursował dosłownie co 10 minut czy co 15. Jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie Pragi i tego hotelu,to piszcie na PW. Ogólnie bardzo podobał mi się ten hotel (prawie naprzeciwko sklep PENNY,gdzie wszystko można kupić (częste promocje piwka) :D

#32 PostWysłany: 16 Lip 2013 20:22 

Witam

Szukam jakiegoś fajnego hotelu ( jakoś nie b.daleko od centrum) z parkingiem na auto na 2 noce dla 2 osob do 400zl?
Pomożecie ?:)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 16 Lip 2013 20:37 

niebieski
szoszo napisał(a):
Witam

Szukam jakiegoś fajnego hotelu ( jakoś nie b.daleko od centrum) z parkingiem na auto na 2 noce dla 2 osob do 400zl?
Pomożecie ?:)

Przejrzyj ten temat. Poza tym wejdź na stronę booking.com oraz na strony innych pośredników. Nie oczekuj, że zorganizujemy Ci wakacje :)
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 16 Lip 2013 21:19 
Awatar użytkownika

Loty: 304
Kilometry: 348 428
złoty
Ja moge polecic hotel NH Prague. Na hipaway.com jest po 50EUR za pokoj dwuosobowy ze sniadaniem za noc. Poznasz go po tym zdjeciu:
Image
Na dwie noce wyjdzie Ci okolo 400zl chyba ze dorwiesz kod znizkowy, ktore ostatnio sie juz skonczyly. Parking hotelowy jest drogi ale obok jest duzo uliczek (juz poza strefa platnego parkowania) na ktorych raczej bezpiecznie mozna zostawic auto (moje stalo ponad dobe).
Hotel ma super sniadania, niezly standard pokoi i nie jest bardzo daleko od centrum. Spacerkiem niecale pol godziny.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 17 Lip 2013 07:24 

Dzieki :)
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 06 Sie 2013 10:44 

Ja polecam akademik Volha.
Tanio, ja kilka dni temu płaciłem 260Kc/os. (przy 2 dwuosobowych pokojach).
Pokoje bardzo ładne, czyste. Budynek w dobrym stanie,widać że niedawno remontowany. Standard ogólnie znacznie wyższy niż w polskich akademikach :)
Lokalizacja dobra: 5-10 min piechotą do stacji metra Chodov (metrem do centrum ok. 20 min). Pod akademikiem bezpłatny parking z dużą liczbą miejsc.

Więcej o akademiku Volha: http://www.wirtualnapraga.pl/oferta_wiecej.php?id=273

Adres: K Verneráku 950 148 28 Praha 4-Kunratice
Numer telefonu: +420 220 447 126

Ja nie rezerwowałem, w środku tygodnia w lipcu były wolne pokoje. Cena bezpośrednio na miejscu chyba minimalnie niższa niż na "wirtualna praga".

#37 PostWysłany: 06 Sie 2013 10:49 

Loty: 30
Kilometry: 37 264
Co jakiś czas na Gruoponie i innych serwisach są oferty doPragi.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 06 Sie 2013 10:54 
Awatar użytkownika

srebrny
przemekb napisał(a):
Ja polecam akademik Volha.
Tanio, ja kilka dni temu płaciłem 260Kc/os. (przy 2 dwuosobowych pokojach).
Pokoje bardzo ładne, czyste. Budynek w dobrym stanie,widać że niedawno remontowany. Standard ogólnie znacznie wyższy niż w polskich akademikach :)
Lokalizacja dobra: 5-10 min piechotą do stacji metra Chodov (metrem do centrum ok. 20 min). Pod akademikiem bezpłatny parking z dużą liczbą miejsc.

Więcej o akademiku Volha: http://www.wirtualnapraga.pl/oferta_wiecej.php?id=273

Adres: K Verneráku 950 148 28 Praha 4-Kunratice
Numer telefonu: +420 220 447 126

Ja nie rezerwowałem, w środku tygodnia w lipcu były wolne pokoje. Cena bezpośrednio na miejscu chyba minimalnie niższa niż na "wirtualna praga".

Polecam - mieszkalem rok i milo wspominam :)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 06 Sie 2013 10:57 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Jak z dużym wyprzedzeniem to może Exe Iris Congress 4* 25 euro za dwójkę na booking.com

http://www.booking.com/hotel/cz/iris-congress.pl.html

Bezpośrednio na stronie to samo za 22,50 euro i można dokupić "bajery" http://www.exeirishotel.com/EN/hotel.html

Cztery gwiazdki za tę cenę, żeby były nawet najgorszymi gwiazdkami ;)
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 01 Wrz 2013 10:12 

może ktoś polecić hotel w pobliżu stacji pkp dla dwóch dorosłych i dziecka w wieku 10lat. Cena max za noc 300pln. Mam kilka typów znalezionych na booking.com ale może ktoś z Was ma coś do polecenia. Ważne: pokój z łazienką

Edit: planuję wyjazd na 05-06.10.2013 kupować teraz czy lepiej czekać na okazję last minute
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 229 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości