Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Sty 2013 14:51 

niebieski
http://stuffa.co.uk/

Image

IN YOUR FACE WIZZAIR / RYANAIR! :lol:

🌴 Słońce, plaża i relaks ☀️Tydzień na Zakintos w 4* hotelu z wyżywieniem za 2311 PLN ✈️🇬🇷 🌴 Słońce, plaża i relaks ☀️Tydzień na Zakintos w 4* hotelu z wyżywieniem za 2311 PLN ✈️🇬🇷
Majówka w słonecznej Andaluzji 🌞🌴 Wczasy w 4* hotelu z wyżywieniem za 2048 PLN 😍 Majówka w słonecznej Andaluzji 🌞🌴 Wczasy w 4* hotelu z wyżywieniem za 2048 PLN 😍
#2 PostWysłany: 20 Sty 2013 15:14 

Loty: 6
Kilometry: 6 772
Spoko opcja, tylko czy cena warta świeczki;p;d

Początek przygód... ;) Nie ważne gdzie, lecz z kim:)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Sty 2013 15:16 

niebieski
Zawsze dodatkowe okrycie wierzchnie, zawsze 2 Tshirty więcej etc. Zależy na czym Ci zależy. Jeżeli chcesz szybciej działać bez bagażu rejestrowanego - zainwestujesz 60 funtów.

#4 PostWysłany: 20 Sty 2013 15:28 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
niebieski
Patent baltonowski lepszy :D
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Sty 2013 16:47 
Awatar użytkownika

filmik na tej stronce swietnie zrobiony! kosztowal pewnie duzo pracy - warto zerknac :)

#6 PostWysłany: 20 Sty 2013 23:33 

może zaraz na ebay pojawi się chiński odpowiednik takiej kamizelki ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 20 Sty 2013 23:46 
Awatar użytkownika

Jest jeszcze Jaktogo.
http://www.jaktogo.com/

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 09 Maj 2013 23:17 

Czołem,

właśnie wykupiłam bilety na lot Wrocław-Olso + Oslo-Ryga (Wizzair). Wizzair wprowadził dodatkową opłatę za tzw. "duży bagaż podręczny", co wkurza mnie serdecznie, i choćby dla zasady zdecydowałam się na "mały" bagaż podręczny (bezpłatnie). Pytanie: czy są jakieś ograniczenia na ilość ubrań, które mogę założyć na siebie na czas lotu?? (aby zmniejszyć ilość bagażu, ofc :twisted: :D )

przykładowo: lot jest 2 lipca, we Wrocławu 30 stopni, a ja chcę przejść security i wejść na pokład w długich spodniach, bluzce, bluzie i kurtce. Czy ktoś ma prawo mi tego zabronić? :twisted: :twisted:

Z góry dziękuję za odp! :-)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 09 Maj 2013 23:21 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
niebieski
Mozesz sobie ubrac co chcesz. I wsadzic do kieszeni co chcesz. Warto miec duze kieszenie.

Choć w pewnym momencie zaczyna się głupio wyglądać ;)

Image
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Maj 2013 08:02 

niebieski
Rób tylko tak, aby mieścić się w fotelu :) W przeciwnym razie możesz zostać uznany za osobę znacznych rozmiarów i poproszony o dokupienie drugiego biletu.

#11 PostWysłany: 10 Maj 2013 08:53 

Loty: 238
Kilometry: 650 554
Mozna duzo. I nie tylko Polacy tak robia.
Widzialam dziewczyne (nie Polke), ktora miala pod swetrem na bluze z dlugim rekawem nawleczonych kilka T-shirtow, razem zarzucone na ramiona i przewiazane przy szyi.
Jesli masz kurtke z duzymi kieszeniami to tez mozna duzo upchnac (aparat, ksiazki, moze wystawac z kieszeni byle sie jakos trzymalo.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 10 Maj 2013 09:05 
Awatar użytkownika

Loty: 502
Kilometry: 514 566
koc, czy kurtkę można wnieść pod pachą, do kurtki można napakować wszystko nawet do rękawów (w jednym rękawie spokojnie mieszczą się dwa chleby, a pieczywo w Norwegii jest 8 razy droższe :))) ). No i taka dodatkowa zaleta (oprócz pojemnych rękawów), że nie wygląda się jak dziad, albo bałwan trzymając kurtkę pod pachą zamiast na sobie.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 10 Maj 2013 09:52 
Awatar użytkownika

srebrny
Continenttrotter napisał(a):
koc, czy kurtkę można wnieść pod pachą, do kurtki można napakować wszystko nawet do rękawów (w jednym rękawie spokojnie mieszczą się dwa chleby, a pieczywo w Norwegii jest 8 razy droższe :))) ). No i taka dodatkowa zaleta (oprócz pojemnych rękawów), że nie wygląda się jak dziad, albo bałwan trzymając kurtkę pod pachą zamiast na sobie.

no tak, trzymając w ręce kurtkę z rękawami wypchanymi pieczywem nie wygląda się jak bałwan, wygląda się bardzo inteligentnie, co najmniej jak doktor habilitowany wielokrotnie a jak się ma okulary to można nawet zostać wziętym za profesora
 Profil Relacje PM off
hipeq69 lubi ten post.

#14 PostWysłany: 10 Maj 2013 09:59 

niebieski
rw30 napisał(a):
no tak, trzymając w ręce kurtkę z rękawami wypchanymi pieczywem nie wygląda się jak bałwan, wygląda się bardzo inteligentnie, co najmniej jak doktor habilitowany wielokrotnie a jak się ma okulary to można nawet zostać wziętym za profesora

:D koniecznie zerówki
 Profil Relacje PM off
hipeq69 lubi ten post.

#15 PostWysłany: 10 Maj 2013 10:09 

Loty: 61
Kilometry: 102 896
niebieski
Nigdy nie zapomnę mojego powrotu z Malagi w sierpniu w kilku parach spodni, kilku koszulkach, bluzie, kurtce i 4kg brzoskwiń w kieszeni ;-)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 10 Maj 2013 15:51 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Kiedyś już wrzucałem na Forum.

#17 PostWysłany: 10 Maj 2013 16:34 

niebieski
rw30 napisał(a):
Continenttrotter napisał(a):

Może z chlebami jest to przesada, ale polecam patent - sprawdziłem wielokrotnie, ostatnio dziś rano w dobrze Ci znanej Maladze ;)

Bluza "kangurek" - do kieszeni można wrzucić jakąś ładowarkę czy inne badziewie + w ręku kurtka - w rękaw idealnie mieści się niewielka kosmetyczka, a do drugiego można wrzucić zwinięty niewielki plecak, który przyda się później w podróży ;)

Jak komuś bardzo brakuje miejsca, to spokojnie zmieszczą się też jeansy zwinięte w rulon i wbrew pozorom nie wygląda się w tym glupio - kurtka, jak kurtka. No chyba, że napakujesz ją do rozmiarów manekina, to mogą spytać czy współpasażer tez ma bilet ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości