Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Cze 2012 12:19 
Moderator forum

kachel napisał(a):
korzystał ktos ze strony: http://www.enjoybcn.com ? warto rezerwowac? Mam gwarancje, ze mieszkanie bedzie na mnie czekac?

kachel , nie korzystalem, ale str wyglada ok,
podaja telefony stacjonarne , pozniej napisze co jest na Gran Via 620
przez google znajdziesz pewnie opinie ich uzytkownikow

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍 City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍
Ateny na przedłużony weekend za 689 PLN 🏛️🇬🇷 Loty w świetnych godzinach + ⭐⭐⭐⭐ hotel 👏💙 Ateny na przedłużony weekend za 689 PLN 🏛️🇬🇷 Loty w świetnych godzinach + ⭐⭐⭐⭐ hotel 👏💙
#22 PostWysłany: 16 Cze 2012 13:17 
Awatar użytkownika

Loty: 157
Kilometry: 186 837
niebieski
m4g1k napisał(a):
.R. napisał(a):
m4g1k, a powiedz mi jeszcze jedną rzecz, choć wiem, że to nie temat odpowiedni ;)
Jaki koszty życia? Ile dziennie wydawaliście pieniędzy? Wiem, że Hiszpania do tanich krajów nie należy, ale orientacyjne koszta chciałbym poznać ;)

Barcelona jest dosyć droga jednak my specjalnie zamieszaklismy w Malgrat do Barcy za 5 euro w obie strony jezdzilismy pociagiem. Zakupy robione w Carefourze w Santa Susanna , miasteczko obok - ceny połowe mniejsze aniżeli w małych sklepikach w Malgrat. Powiem tak jesli sie chce kawalek przejsc na prawde zaoszczędzić- można bez problemu. Ceny niewiele wyższe niż w Polsce. Jak za coś zapłaciłem więcej nadrabiałem tanim winkiem;] dobre winka w espanii kupujesz juz o 1 euro:D

witam,
czy mógłbyś podać namiary na ten pociąg? www.renfe.com bo tutaj nie ma takiej stacji
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 16 Cze 2012 13:31 
Moderator forum

Robertos napisał(a):
witam,
czy mógłbyś podać namiary na ten pociąg? http://www.renfe.com bo tutaj nie ma takiej stacji

zob. http://www.gencat.cat/rodalies > EngL
to kolejka podmiejska, na str renfe trzeba szukac linku do Cercanias i B

A.

Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 29 Kwi 2013 17:12 

Witam.
Czy ktoś zna jakiś tani nocleg w Gironie? Przylatujemy we dwójkę w czerwcu koło północy i zależy nam na tym, żeby było jak najtaniej. Chcemy się tylko przespać i po krótkim zwiedzeniu miasta ruszyć do Barcelony.
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 29 Kwi 2013 17:24 

16-18 euro (zależy czy w tygodniu czy w weekend) za osobę w 6-ce ze śniadaniem; bywa dużo miejsca, może się zdarzyć, że pokój będzie tylko dla Was ;)
http://www.equity-point.com/en/hostels- ... irona.html
na hostelbookers rezerwowałam bez łazienki, a dostaliśmy i tak z łazienką :)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 29 Kwi 2013 18:00 
Moderator forum

y0dude napisał(a):
Witam.
Czy ktoś zna jakiś tani nocleg w Gironie? Przylatujemy we dwójkę w czerwcu koło północy i zależy nam na tym, żeby było jak najtaniej. Chcemy się tylko przespać i po krótkim zwiedzeniu miasta ruszyć do Barcelony.
pozdrawiam
Rozwazacie spanie na lotnisku ?
jak Blackall na poprzedniej stronie,
cos wiecej w dziale noclegi na lotniskach.
'jesli przylot jest po polnocy, moze byc tak ze tylko taksowka mozna beedzie dojechac do miasta ...

A.

Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 29 Kwi 2013 18:16 

właśnie miałem pytać jak ze spaniem ewentualnym na lotnisku:) przylot jest 23:55, więc raczej tylko taksówka wchodzi w gre.

Blackall - można prosić jakieś szczegóły i rady odnośnie spania na tym lotnisku? Jesteśmy początkujący w tych sprawach i każda uwaga się przyda :)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 29 Kwi 2013 22:12 

ostatni autobus z lotniska w Gironie do miasta jedzie rozkładowo 29 min (praktycznie krócej) i startuje o godz. 0:30
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 29 Kwi 2013 22:39 
Awatar użytkownika

srebrny
kaasia napisał(a):
ostatni autobus z lotniska w Gironie do miasta jedzie rozkładowo 29 min (praktycznie krócej) i startuje o godz. 0:30

Możesz przybliżyć o jakim autobusie piszesz?
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 29 Kwi 2013 23:24 

jw.: o autobusie z lotniska w Gironie do miasta - Girony
o, tym: http://www.sagales.com/pubdocs/3523_aer ... 02-28-(607).pdf
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 30 Kwi 2013 00:00 
Awatar użytkownika

niebieski
y0dude napisał(a):
właśnie miałem pytać jak ze spaniem ewentualnym na lotnisku:) przylot jest 23:55, więc raczej tylko taksówka wchodzi w gre.

Blackall - można prosić jakieś szczegóły i rady odnośnie spania na tym lotnisku? Jesteśmy początkujący w tych sprawach i każda uwaga się przyda :)

Jest ok, ławki wygodne, aktualnie nikt rano nie budzi.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 30 Kwi 2013 11:05 

Dziękuję wszystkim za odpowiedz :)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 15 Maj 2013 20:05 

Witam, lecimy w 3 osoby w czerwcu na 4 dni do Girony. Chcemy pobyczyć się na plaży. Czy możecie podpowiedzieć, do jakiego miasta na Costa Brava najlepiej się udać? i może macie jakieś sprawdzone adresy niedrogich apartamentów blisko plaży?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 15 Maj 2013 21:50 

Zbanowany
Prosto z lotniska za 10 euro autobusem można dojechać do Lloret Del Mar, ale tańsze noclegi mogą być w Blanes, skłąd łatwiej będzie koleją tanio dostać się do Barcelony.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 15 Maj 2013 22:44 
Moderator forum

Witam na forum,
co do plaz plaze-na-costa-brava,155,28033
jako przyklad z viewforum.php?f=155
poszperaj tez w relacjach z podrozy
viewforum.php?f=189

A.

Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 22 Maj 2013 12:05 

Dziękuję za podpowiedzi, przejrzałam forum chyba dość dokładnie i nadal mam kilka pytań. Zdecydowałam się na pobyt w Lloret de Mar , jednak jak tam dojechać z Girony około północy? Lądujemy o 23.55 - czy jedzie jeszcze jakis autobus do Lloret? Patrzyłam też na wynajem samochodu, jednak wypożyczalnia pracuje od 8 rano a my wylatujemy do PL o 7, więc koszty wynajmu auta wzrosły dwukrotnie. I nie wiem czy będzie szansa na jakiś inny dojazd na nocleg w nocy? Dodatkowo, moze ktos mógłby polecić jakis sprawdzony adres apartamentu bądź hotelu jak najbliżej plaży?
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 07 Cze 2013 23:53 

niebieski
Witam! Mam pytanie dla majacych "doswiadczenie": jak rezerwowalbym odpowiednio wczesnie hotel np. w pod koniec maja na lipiec/sierpien (nie mieszkanie itp. po prostu hotel) to w jakich cenach sa te najtansze? Zdaje sobie sprawe, ze jest tu masa linkow do roznych wyszukiwarek itp, ale troszke juz minelo czasu, wiec te najtansze sa zapewne "wyrezerwowane". Pytam, bo chcialbym poleciec za rok, jednak nurtuje mnie kwestia hoteli. Jak na teraz widze, ze na tydzien dwojka kosztuje ok.500zl na osobe minimum...
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 22 Cze 2013 02:00 

niebieski
Witam Czy możecie coś polecić dla 2 osób na Costa Brava w terminie 16.09-23.09, koniecznie z wyżywieniem przynajmniej HB. Pozdrawiam

#39 PostWysłany: 22 Cze 2013 12:38 

Zbanowany
Ja zatrzymalem sie w Armonia Hotel z obfitymi sniadaniami ktore podaje Polka - Iwona. Ale morze jest zimne a powietrze o kilka stopni chlodniejsze od upalow w Polsce. Leze wlasnie na glownej plazy w Lloret i mysle ze we wrzesniu powinno byc cieplej. Aha, w hotelu Esmeralda skonczyly sie juz obiady za siedem euro w stylu szwedzki stol wiec kolacje jem w fastfoodach.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 22 Cze 2013 23:11 

niebieski
Andrzejj napisał(a):
Ja zatrzymalem sie w Armonia Hotel z obfitymi sniadaniami ktore podaje Polka - Iwona. Ale morze jest zimne a powietrze o kilka stopni chlodniejsze od upalow w Polsce. Leze wlasnie na glownej plazy w Lloret i mysle ze we wrzesniu powinno byc cieplej.
Aha, w hotelu Esmeralda skonczyly sie juz obiady za siedem euro w stylu szwedzki stol wiec kolacje jem w fastfoodach.

WITAM.
A jaką cenę Ci tam zaoferowali? Duży tłok?
Dodam może, że my od dwóch dni siedzimy w Gdańsku na plaży Stogi i jest upalnie. A Morze Bałtyckie nawet nie złe. Myślę, że ma ok. 18-19 C.
Pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość