Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Kwi 2013 13:20 
Awatar użytkownika

Hej, mam małe pytanko techniczne. Nie wiem, czy wybrałam dobre miejsce na forum, ale nie chciałabym już w ogóle zaśmiecać głownego forum.

mam problem:
Na stronie Ryanair można znaleść opis promocji, np. Wrocław -Oslo, loty od 29zł w dniach .... .
Próbowałam szukać podobnego opisu na stronie Wizzair, nie mogę nic takiego znaleść, czy jest moze gdzieś taki opis, ale moje oczy mnie tam nie poniosły ? Ściągnęłam sobie Azuona, ale wersja demo nie wyświetla za dużo, a tak naprawdę szkoda mi kasy na pełną opcję gdyż tak naprawdę dopiero zaczynam sie wkręcać w temat.
Przepraszam, ża kłopot, będę wdzięczna za pomoc
pozdr. Anka

MADERA w wydaniu ✨premium✨ 🌊 Loty i luksusowy ⭐⭐⭐⭐hotel za 1249 PLN 😍 MADERA w wydaniu ✨premium✨ 🌊 Loty i luksusowy ⭐⭐⭐⭐hotel za 1249 PLN 😍
Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN
#2 PostWysłany: 16 Kwi 2013 13:39 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
niebieski
Tak wogóle to po co Ci opis ze strony Wizza? To że Ryan pisze "loty od..." to nie znaczy, że te bilety rzeczywiście są w takiej cenie.
Jak będziesz potrzebowała pomocy z rozszyfrowaniu wyników wyszukiwania z wersji demo Azuona, to pisz śmiało.

#3 PostWysłany: 16 Kwi 2013 13:50 
Awatar użytkownika

pawelyop napisał(a):
Tak wogóle to po co Ci opis ze strony Wizza? To że Ryan pisze "loty od..." to nie znaczy, że te bilety rzeczywiście są w takiej cenie.
Jak będziesz potrzebowała pomocy z rozszyfrowaniu wyników wyszukiwania z wersji demo Azuona, to pisz śmiało.

teraz pewnie wyjdzie, że "działam" po omacku, jak dziecko :)
ale ja robie tak, wchodze codziennie na stronek ryan... i patrzę czy pojawiły się jakieś tanie loty do miejsc, które mnie interesują ... i wtedy jak piszą np. że w dniach od 1do15 są loty od 99zł ... to próbuje zlepić jakiś wyjazd... nie potrafię inaczej. Nie chciałabym zawracać głowy innym użytkownikom, ale pięknie dziękuję za pomoc.

#4 PostWysłany: 16 Kwi 2013 14:15 
Awatar użytkownika

niebieski
jeśli masz konkretne miejsca gdzie chciałabyś się wybrać, to rzeczywiście zostaje polowanie na bilety w przystępnej cenie, a jeśli nie to zawsze można sie Azuonem pobawić i może któregoś dnia trafi Ci się coś taniego. NIe wiem czego szukac, choćby:

http://www.fly4free.pl/tanie-loty-do-neapolu-za-148-pln/
http://www.fly4free.pl/wizz-air-cypr-z-katowic-za-228-pln-w-czerwcu/

#5 PostWysłany: 16 Kwi 2013 14:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Jesli masz sprecyzowane miejsca, gdzie chciałabyś lecieć to zostaje czekanie na bilety w przystępnej cenie. Zawsze możesz poprosić w odpowiednim dziale na forum o pomoc w znalezieniu interesujących cię lotów.

Strona główna » Forum pasażera linii lotniczych » Szukam taniego lotu

Pamiętaj o przeczytaniu Regulaminu przez zadaniem pytania o pomoc. Ułatwi to precyzyjne wyszukanie lotów dla Ciebie.
Ale myślę, że z wersją Demo azuona dasz też sobie radę. Jak cos to wklej jakieś wyniki to pomożemy Ci je rozszyfrować.

#6 PostWysłany: 17 Kwi 2013 08:02 
Awatar użytkownika

Dziękuję, tak robię.
Czekam na Londyn z Poznania. Muszę pojawić się tam dwa razy w wakacje (raz sama w lipcu), potem w sierpniu z córcią.
No i gdyby w sierpniu była jakaś fajna oferta na kilka dni najlepiej do Rzymu :) to też będzie fajnie, ale z Poznania jak zaobserwowałam to ciężko. Jak na razie czekam i szukam... i psychicznie się nastawiam na samodzielny wyjazd (czyt. nie zorganizowany przez b.p.) :)
miłego dnia

#7 PostWysłany: 17 Kwi 2013 08:41 

Loty: 251
Kilometry: 376 496
niebieski
Chyba nie ma duzego problemu zeby podjechac polskimbusem do warszawy..
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 17 Kwi 2013 09:08 
Awatar użytkownika

Gooorcz napisał(a):
Chyba nie ma duzego problemu zeby podjechac polskimbusem do warszawy..

Nie, no pewnie, że nie ma problemu, ale w sumie to lotnisko w Poznaniu mam pod nosem. Auto też stoi na parkingu, więc i samochodem podjechać do Warszawy to nie problem, byłam w zeszłym roku i masakra. Przylot był w piątek o 14 ... więc wyjazd z Warszawy trwał 3 godziny! Niestety wyloty były dostęne tylko z Warszawy i nei miałam wyjścia.

Chodzi o to, że nie mam ciśnienia, że musze koniecznie jechać, fajnie będzie, jeśli znajdę coś z Poznania, bo to o to chodzi, by było: łatwo, lekko i przyjemnie :) Trzeba sobei ułatwiać życie, tym bardziej, że jest z nami kilku-letni niecierpliwy szkrab :) Poza tym czas, jak wiadomo, każdy dojazd do lotniska w innym mieście to strata czasu (przynajmniej kilka godzin), inaczej wygląda jak leci sie z lotniska oddalonego od domu o żabi skok.

Jak pisałam, muszę być w Londynie, to jedyne moje muszę ... ale tam jak narazie nie ma biletów na lipiec w dobrej cenie, na razie jest jeszcze czerwiec. Jakoś do tej pory zawsze udawało mi się znaleść je w miare dobrej cenie. Poza tym przy zakupie biletów tylko dla siebie,to ten koszt zawsze będzie niewielki. Inaczej gdy planuje się wylot dla rodzinki 3 osobowej, tam juz wiadomo te koszty się mnożą. Pożyjemy zobaczymy. Uda się to fajnie, nie to końca świata nie będzie.

pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości