Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1172 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 59  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 11 Mar 2013 19:19 

platynowy
olusem napisał(a):
Witam, proszę o radę czy mogę dokupić i dokonać płatności za duży bagaż podręczny z karty kredytowej w sytuacji gdy bilety kupiła inna osoba płacąc ze środków na koncie Wizz?

Tak, ale tylko przy odprawie online. Jeśli chcesz wcześniej, to musi to zrobić ten kto kupował bilety z konta Wizz, bo system wymaga zalogowania.

Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
#182 PostWysłany: 12 Mar 2013 18:10 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Dzisiejsza rozmowa ze zlodziejska infolinia. Odebrala dosc niesympatyczna pani, ktora maksymalnie przeciagala rozmowe, powiedziala ze saldo na koncie wizz wynosi 0zl - co oczywiscie bylo nieprawda. Po podaniu danych karty i kwoty i po krotkim oczekiwaniu powiedziala, ze status transakcji jest jako "oczekuje". Oczywiscie kazala chwile poczekac, zeby cos sprawdzic (ciekawe co ? bo ona juz wtedy nic nie moze zrobic), po kilku pytaniach czy jeszcze cos ode mnie potrzebuje, czy mnie slyszy itp (ja wyraznie slyszalem, ze cos klikala) rozlaczylem sie. Calosc trwala prawie 5 minut, pieniedzy nie ma na koncie wizz, nie ma blokady w citi. Niedawno mialem podobna sytuacje przy kupnie biletow i potwierdzenie przyszlo po kilku godzinach, wiec na razie czekam.
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 12 Mar 2013 23:50 
Awatar użytkownika

Pawel_T: nie do konca rozumiem twoj post,, myslsz ze kobieta specjalnie przeciaga rozmowe, ze ma za to dodatkowo placone ?? Moze gdybys sie nie rozlaczyl przed zakonczeniem dowiedzialbys sie czegos wiecej, a moze nawet rozwiazali by problem bo skoro nie masz blokady na karcie to moze operacja gdzies wisi w ich systemie... wez pod uwagze ze w niektorych sytuacjach ta nieuprzejma Pani musi sprawdzic cos glebiej, czasami zapytac z innego dzialu, a to wymaga troszke czasu,,

a co do zlodziejskiej infolinii,, mozna vopiem troche koszt przycicac..
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 14 Mar 2013 10:18 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
p14c3k napisał(a):
Pawel_T: nie do konca rozumiem twoj post,, myslsz ze kobieta specjalnie przeciaga rozmowe, ze ma za to dodatkowo placone ?? Moze gdybys sie nie rozlaczyl przed zakonczeniem dowiedzialbys sie czegos wiecej, a moze nawet rozwiazali by problem bo skoro nie masz blokady na karcie to moze operacja gdzies wisi w ich systemie... wez pod uwagze ze w niektorych sytuacjach ta nieuprzejma Pani musi sprawdzic cos glebiej, czasami zapytac z innego dzialu, a to wymaga troszke czasu,,

a co do zlodziejskiej infolinii,, mozna vopiem troche koszt przycicac..

Sztuczne przeciaganie rozmowy bardzo latwo poznac, gdy ktos po kilka razy dopytuje o cos (nie chodzi o to, ze nie doslyszala), rowniez kilkukrotnie milknie na jakis czas. Juz na samym poczatku musialem dosc dlugo czekac zeby podac dane. Jesli ktos sie nie odzywa przez jakies pol minuty to po co mam czekac ? Kilka razy przy rezerwacji biletow w wizz mialem status "oczekuje" i albo po kilku godzinach rezerwacja zostala potwierdzana albo znikala. Citi twierdzi, ze to nie ich wina, wiec czyja ?
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 20 Mar 2013 11:38 

Nie wiem czy to odpowiedni temat ale nie znalazlem lepszego. Jezeli istnieje lepszy to prosze mnie przekierujcie.

Mam problem z platnoscia srodkami z konta wizz za rezerwacje. Mianowicie posiadam na koncie wizz 410zl i wykupilem lot, ktory kosztowal troche wiecej. Doliczona zostala kwota 18,82 funtow ktora oplacilem karta citi wizz i ta transakcja widnieje jako potwierdzona. Problem polega na tym, ze nie moge uregulowac reszty naleznosci srodkami z konta wizz bo pojawia sie blad 5066:NotPaidInFull. W historii operacji widze, ze probuja sciagnac z konta wizz 77,16 funtow co odpowiada 410,02 zl. Wydaje mi sie, ze problemem jest to, ze nastapil blad przeliczenia i kwota jest wieksza o 2 gr niz posiadam na koncie wizz. Ewidetnie jakis blad systemu. Nie moge zmienic tej kwoty bo jest ona wyliczona automatycznie i nie zamierzam tez oplacac jej karta kredytowa gdy mam na koncie wizz 410zl. Co dziwne przy probie oplacenia karta w PLN wychodzi 396,50zl wiec widze, ze ladnie przycinaja na kursie wymiany zlotowek z konta wizz. Status mojej rezerwacji to: oczekuje - oczekiwanie na platnosc za zmiany. Zadnych zmian nie dokonywalem. Jak dlugo moze potrwac takie oczekiwanie? Czy ktos spotkal sie podobnym problemem? Czy jak spadnie kurs funta na przyklad jutro to kwota sie pomniejszy zeby udalo mi sie oplacic srodkami z konta wizz? Co radzicie zeby zrobic w takiej sytuacji? Napisalem juz reklamacje przez formularz na stronie ale nie chce dzwonic bo oplaty za rozmowe sa ogromne. Probowalem tez przelac pare puntkow z karty citi wizz ale nie dziala mi ich katalog nagrod.
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 20 Mar 2013 11:45 

platynowy
olokkm napisał(a):
Jak dlugo moze potrwac takie oczekiwanie? Czy ktos spotkal sie podobnym problemem?

Poczekaj ok. 2 dni, Wizz w miarę szybko reaguje na takie zgłoszenia przez formularz. Jeśli nie będzie kontaktu to zadzwoń, innej opcji nie ma.

#187 PostWysłany: 20 Mar 2013 12:54 

Czy jest jakiś inny numer niż 0703... pod którym zasile konto wizz? Mam zablokowane 0700 na stacjonarnym i komórce :(
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 20 Mar 2013 13:18 

justdorota, jest angielski numer +44 8717811096 (możliwa rozmowa po polsku). Innej opcji nie ma.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 20 Mar 2013 13:58 

mucha napisał(a):
olokkm napisał(a):
Jak dlugo moze potrwac takie oczekiwanie? Czy ktos spotkal sie podobnym problemem?

Poczekaj ok. 2 dni, Wizz w miarę szybko reaguje na takie zgłoszenia przez formularz. Jeśli nie będzie kontaktu to zadzwoń, innej opcji nie ma.

No to poczekam ale zastanawiam sie tylko czy te bilety sa zarezerwowane w tym momencie? W sensie czy ich cena juz nie ulegnie zmianie. Jak sie zaloguje to caly czas mam mozliwosc doplacenia za ta rezerwacje i status to taki jak wspominalem czyli oczekuje na oplacenie zmian.
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 20 Mar 2013 15:36 

maciejwroclaw napisał(a):
justdorota, jest angielski numer +44 8717811096 (możliwa rozmowa po polsku). Innej opcji nie ma.

Dziękuję bardzo za info
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 20 Mar 2013 15:45 
Awatar użytkownika

justdorota napisał(a):
Czy jest jakiś inny numer niż 0703... pod którym zasile konto wizz? Mam zablokowane 0700 na stacjonarnym i komórce :(

Dziś doładowywałem konto, tak jak już było wcześniej pisane przez skypa po rozpoczęciu połączenia wybierasz 3
by prowadzić rozmowę po Polsku czas rozmowy tak jak poniżej, koszt ok 3.50zł -polecam.
*** Rozmowa z +448717811096, czas trwania 03:44. ***
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 20 Mar 2013 16:43 

Czy pod tym numerem telefonu mozna zalatwic inne sprawy niz doladowanie konta np. problemy z platnoscia za rezerwacje ?
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 20 Mar 2013 16:47 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
olokkm napisał(a):
Czy pod tym numerem telefonu mozna zalatwic inne sprawy niz doladowanie konta np. problemy z platnoscia za rezerwacje ?

Tak. To jest jeden z numerów podanych na stronie wizz do kontaktu z nimi.
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 20 Mar 2013 20:29 

Loty: 12
Kilometry: 12 344
niebieski
czy przy doładowaniu konta karta dostaje się coś ekstra? ktoś może jest zorientowany w temacie? czy to tylko przy anulowaniu lotu i wyborze zwrotu środków na konto sie dostaje cos dodatkowo? z gory dzieki za odp ;)
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 20 Mar 2013 20:47 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
dostajesz cashback. tylko tyle. pobierają 1400 i 1400 wpływa na konto (czy ile tam wpłacasz).
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 20 Mar 2013 21:04 

Loty: 12
Kilometry: 12 344
niebieski
acha ok, dzieki :)
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 20 Mar 2013 22:28 

Loty: 15
Kilometry: 21 727
czy próbował ktoś wpłacić przelewem na konto wizz środki mniejsze niż 1400zł ?
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 20 Mar 2013 22:43 

Cr@sh napisał(a):
czy próbował ktoś wpłacić przelewem na konto wizz środki mniejsze niż 1400zł ?

2zl i nie przeszło nie polecam :)
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 20 Mar 2013 22:51 

Loty: 15
Kilometry: 21 727
ok dzięki za informację :)
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 21 Mar 2013 12:18 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
Tak sobie czytam na stronie Wizza i zastanowił mnie jeden zapis - podkolorowałem

Korzyści płynące z korzystania z Konta WIZZ

możliwość łączenia obniżek: funduszy na Koncie WIZZ można użyć do rezerwacji miejsc w cenach promocyjnych łącząc w ten sposób obniżki
brak opłat: za rezerwacje opłacone przy pomocy Konta WIZZ nie jest pobierana opłata za rezerwację.
możliwość doładowania konta: fundusze do Konta WIZZ można dodać w dowolnej chwili
wszechstronne zastosowanie: jeżeli pozostała suma na koncie jest niewystarczająca do dokonania rezerwacji miejsca, można dopłacić różnicę kartą kredytową
wygoda : na stronie wizzair.com oraz poprzez telecentrum można dokonać rezerwacji i opłaty przy użyciu funduszy na koncie oraz można sprawdzić stan konta (wkrótce możliwe będzie dodanie funduszy na konto przez Internet)

Kojarzy ktoś czy ten zapis jest od dawna? Czy może faktycznie coś przygotowują?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1172 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 59  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości