Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 10 Mar 2013 22:14 

no tak, sprzedać bilety chciała ewidentnie osoba, ktorej bilety oddałem. tak to już jest, nie wszyscy są uczciwi.
 Profil Relacje PM off  

Odwiedź stan Waszyngton 🌲🏔 Bilety do Seattle od 1800 PLN ✈️🧳 Odwiedź stan Waszyngton 🌲🏔 Bilety do Seattle od 1800 PLN ✈️🧳
Zimowe słońce na Fuerteventurze 🌞 All inclusive w 4* hotelu za 2599 PLN 🍹😎 Zimowe słońce na Fuerteventurze 🌞 All inclusive w 4* hotelu za 2599 PLN 🍹😎
#22 PostWysłany: 11 Mar 2013 00:08 
Awatar użytkownika

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
No jako że ja temat ten niewygodny poruszyłem mam rozwiązanie !!!
:idea:
1) Pisać komu się bilet oddało po edytowaniu posta :) aby potem zweryfikuję admin jak coś podobnego ktoś wypatrzy
I tu Najważniejsze !!!!!!!!
2)
Myślę żeby nie oddawać biletów osobom co mają mniej postów niż 50 lub 100 (wiem nie łapie się :P ) aby być pewnym że osoba która otrzyma bilet była zaznajomiona z "duchem" stronki i coś już wniosła i najpewniej nie będzie ryzykować bana a ludzie nowi bedą mieli dodatkowy motywator aby się udzielać :D
:!:
3) Bilety oddać osobie z mniejszą ilością postów wtedy jak nikt się inny nie zgłosi i jest ryzyko że przepadną ...
4) I zrobić jakiś przyklejony temat z ofertami które są na :!: sprzedaż :!: bo już bilety np. 20/30zł na trase do Niemiec to i tak atrakcyjnie a szkoda aby były zwracane przez posiadacza jak w podobnym okresie sa już po 150 zł ...

Pozdrawiam i mam nadzieję że admin zgodzi się chociaż z częścią !!

Udanych wypraw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#23 PostWysłany: 11 Mar 2013 00:24 

Loty: 176
Kilometry: 231 861
niebieski
lukas-tur:
ad 4
PolskiBus nie zezwala na sprzedaż biletów, więc nie dziwię się, że admini nie chcą zezwalać tutaj na łamanie zasad..
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 11 Mar 2013 00:30 
Awatar użytkownika

Taaaaaa :D ostano słuchałem rozmowę "znawców", PB tak musiał to zapisać bo tego wymaga od nich chore prawo polskie ...
Jak by to była prawda to przy wsiadaniu podawał byś imię i nazwisko ...

A co na allegro to niby jednak można

Ale wcześniejsze punkty są OK ??

#25 PostWysłany: 11 Mar 2013 00:41 

lukas-tur napisał(a):
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
No jako że ja temat ten niewygodny poruszyłem mam rozwiązanie !!!
1) Pisać komu się bilet oddało po edytowaniu posta :) aby potem zweryfikuję admin jak coś podobnego ktoś wypatrzy
I tu Najważniejsze !!!!!!!!
2)
Myślę żeby nie oddawać biletów osobom co mają mniej postów niż 50 lub 100 (wiem nie łapie się :P ) aby być pewnym że osoba która otrzyma bilet była zaznajomiona z "duchem" stronki i coś już wniosła i najpewniej nie będzie ryzykować bana a ludzie nowi bedą mieli dodatkowy motywator aby się udzielać :D
3) Bilety oddać osobie z mniejszą ilością postów wtedy jak nikt się inny nie zgłosi i jest ryzyko że przepadną ...
4) I zrobić jakiś przyklejony temat z ofertami które są na :!: sprzedaż :!: bo już bilety np. 20/30zł na trase do Niemiec to i tak atrakcyjnie a szkoda aby były zwracane przez posiadacza jak w podobnym okresie sa już po 150 zł ...

Pozdrawiam i mam nadzieję że admin zgodzi się chociaż z częścią !!

Udanych wypraw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akurat ZMR miał ok. 500 postów, więc nie można tak generalizować. Ja mam kilka postów, więc pewnie nigdy bym nie dostał żadnego biletu, chociaż nawet by mi do głowy nie przyszło, żeby sprzedawać darmowe bilety.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 11 Mar 2013 00:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Potwierdzam Em_zet uczciwy człowiek oddał bilety za free
Chciałbym bardzo podziękować "forumowym cwaniaczkom" za to, że moje bilety do Berlina zostały anulowane. Masz ku^&*a szczęście, że miałem jechać do znajomych bo jakbym Cię dorwał to za hotel kasę byś oddawał ! < jeśli to czytasz >
Popieram inicjatywę lukas-tur`a
ale:
wykluczam punkt nr 4
limit postów może spowodować, że na forum zrobi się śmietnik ( żeby tylko nabić odpowiednią liczbę)
www.okruszek.org.pl
www.pustamiska.pl
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 11 Mar 2013 10:53 

Loty: 2
Kilometry: 2 720
Maris83 napisał(a):
Mógłbyś kolego sympatyczny jednak tak nie uogólniac - ja właśnie na lotnisku Linate w Mediolanie jestem, do Krakowa lece 12.03 i potrzebuje pb po godz 18 na ten dzień na trasę krk-waw-bzg, więc idąc Twoim tokiem myslenia biletu nie powinienem dostać mimo że bym go wykorzystał sam dla siebie. Na przyszlosc nie uogólniaj tak - możesz napisać że chodzi o Złodzieja Malego Rąbnietego (ZMR) a nie o wszystkich :)

Nie uogólniam. Chodziło mi wyłącznie o poroniony pomysł oddawania biletów tylko userom mającym powyżej 50 postów. Aczkolwiek prywatnie (bez żadnych dowodów i oskarżeń) sądzę, że ZMR to nie był jedyny kombinator.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 9 gości