Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lut 2013 22:06 
Awatar użytkownika

Loty: 22
Kilometry: 20 023
niebieski
Mam ostatnio dylemat, co jest lepsze w podróży "objazdowej"- plecak czy walizka? Mam na myśli, że w jednym mieście jesteśmy kilka dni i możemy zostawić bagaż w hotelu, a następnie jedziemy dalej do kolejnego miasta na kilka godzin i musimy cały czas chodzić z tobołkiem. Jakie są wasze doświadczenia i co powiecie na takie cudo:
http://travelstore.ricksteves.com/catal ... d=8&id=507
Zwróciła ta walizka moją uwagę, bo w przeciwieństwie do plecaków z kółkami bardziej wykorzystuje przestrzeń. Tu jest to raczej walizka z szelkami. Niestety cena...

I drugie pytanie: co według Was jest wygodniejsze na kilkudniowe wypady (czyli jako mały bagaż podręczny): plecak czy torba na ramię?
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach
Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎 Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎
#2 PostWysłany: 26 Lut 2013 22:57 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
Jestem zawsze za plecakiem, wygodniej się nosi i masz ręce wolne, gdzie trzymasz telefon lub mapę ;) Jeśli to plecak podręczny to robisz możliwie lekki plecak aby się nie zmęczyć.

#3 PostWysłany: 27 Lut 2013 06:36 
Awatar użytkownika

srebrny
Zgadzam sie, plecak jest najczesciej praktyczniejszy. Walizka tylko jak lece sluzbowo albo sie przeprowadzam.

#4 PostWysłany: 01 Mar 2013 19:20 

Zbanowany
Plecak jest dobry gdy mamy mało bagażu i dużo chodzimy pieszo, lecz ja zawsze jestem zwolennikiem torby na ramię :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości