Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Karta Fly4Free Prepaid
#1 PostWysłany: 23 Cze 2011 21:39 

Mam pytanko kiedy będzie można kupić ponownie tą kartę?
 Profil Relacje PM off  

Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu
#2 PostWysłany: 23 Cze 2011 21:59 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Liczę, że jutro dotrze dostawa. Jeśli nie, to w najgorszym wypadku początek przyszłego tygodnia.

#3 PostWysłany: 23 Cze 2011 22:46 

Kamil tylko ja mam taki problem, że mojej miejscowości nie ma na liście wysyłki. Dałoby radę to wysłać inaczej? Bo mi na tym zależy... no albo wysyłka do kogoś znajomego do Warszawy
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Cze 2011 07:14 
Założyciel
Awatar użytkownika

Najbliższą partię ponownie będziemy dystrybuować przez inPost. Natomiast pracujemy nad tym, by karty były dostępne w całym kraju i w ciągłej sprzedaży.

#5 PostWysłany: 27 Cze 2011 14:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Witam!
Czy już coś wiadomo kiedy można się spodziewać kolejnych kart?
Tym razem chciałbym ją "dorwać" ;)

BZG

#6 PostWysłany: 01 Lip 2011 23:15 

Kilka godzin poźniej wchodzę i chcę kupić karte..... nie ma ani jednej.....
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Lip 2011 17:28 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 52 024
Mam kartę i widzę że limit transakcji jest do 500zł. To mój pierwszy raz ;)

Mam do kupienia 8 biletów (4osoby * obie strony) u Ryanair za równowartość 815zł, jak mam za to zapłacić?:D
Za 4 bilety Prepaid a resztę z innej karty? Czy można to tak łączyć?
Przepraszam jeśli trochę nie na temat, ale nie chciałem zakładać nowego tematu a innego pasującego nie znalazłem... :)
Pozdrawiam gorąco!

Image
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Lip 2011 17:31 
Awatar użytkownika

Limit jednorazowej transakcji wynosi 500 zł. Kupuj w 1 stronę dla wszystkich, a następnie powrót.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 04 Lip 2011 21:46 

niebieski
Murdock napisał(a):
..... Kupuj w 1 stronę dla wszystkich, a następnie powrót.
Lepiej kupić dla 2 osób w obie strony a następnie znów dla 2 osób w obie strony. Ryanair traktuje wtedy bilet jako jeden powrotny. Jak odwoła lot w jedną stronę to mamy prawo do zwrotu za 2 bilety.

#10 PostWysłany: 04 Lip 2011 21:52 
Awatar użytkownika

Racja, nie pomyślałem o tym.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 04 Sie 2011 19:52 

platynowy
Wysyłka karty firmą inPost to trochę głupi pomysł. List przychodzi jako polecony, więc w czasie nieobecności dostaniemy awizo (a chodzą tak jak listonosze, czyli w godzinach w których większość pracuje). Oddziałów inPostu jest b.mało, w moim przypadku znajduje się on na drugim końcu miasta, do którego muszę dojechać autobusami z 2 przesiadkami. Stracę przez to ok. 2h.

Gdyby przyszło listem zwykłym to miałbym przesyłkę w skrzynce, gdyby Pocztą Polską to mam 5min na pocztę. Rozumiem oszczędność (inPost jest tańszy od PP) ale przy następnej edycji warto by dać możliwość wyboru również droższej przesyłki z PP.

#12 PostWysłany: 04 Sie 2011 20:47 
Założyciel
Awatar użytkownika

Musimy wysyłać listem poleconym. Nauczyła nas tego pierwsza edycja. Za list zwykły nikt nie odpowiada. W przypadku poleconego czy to PP czy inPost - jeśli nie ma odbiorcy w domu i tak zostawiają awizo. Kwestią jest liczba punktów odbioru. Tu PP na pewno wygrywa. Jednak w moim przypadku na przykład mam dalej na PP niż do inPostu :).

O wyborze inPostu zadecydowała nie tylko lepsza cena, ale też jakość usług. Bardziej na zasadzie wszytsko byle nie PP niż dlatego, że inPost jest doskonały.

Jeśli będzie następna edycja (na dziś nie zdecydowaliśmy) uwzględnimy wysyłkę PP - ze względu na to, by mogły skorzystać osoby nie będące w zasięgu inPost.

#13 PostWysłany: 21 Mar 2012 16:37 

Kamil napisał(a):
O wyborze inPostu zadecydowała nie tylko lepsza cena, ale też jakość usług. Bardziej na zasadzie wszytsko byle nie PP niż dlatego, że inPost jest doskonały.

Inpost to porażka. Od miesiąca próbuję odebrać prenumeratę miesięcznika Poznaj Świat. Najpierw Pan w punkcie Inpost nie chciał wydać przesyłki ADRESATOWI bez spisania nr dowodu osobistego (co nawet jest niezgodne z regulaminem Inpost i ciekawe co na to GIODO, że dane wrażliwe zapisywane są do zeszytu!). Następnie kontakty z infolinią - obiecują, że wyjaśnią i oddzwonią i cisza. Brak kontaktu i brak przesyłki od miesiąca. Dzwoniłem do wydawnictwa Poznaj Świat - okazuje się, że zerwali umowę z Inpost bo był dramat i ludzie ciągle wydzwaniali, że nie dostają przesyłek. Teraz mają umowę z PP i każdy przesyłki dostaje.
Jeżeli mam wybór to wolę naszego molocha:) Także wszystko byle nie INPOST
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 21 Mar 2012 18:37 

Loty: 37
Kilometry: 42 702
Ja tez bylem kiedys wielkim zwolennikiem Inpostu po kilku porazkach naszej PP ale z racje tego, ze wysylalem duzo przesylek przez ta firme moge wyraznie powiedziec: ODRADZAM! czasami przesylki przychodzily idealnie bez najmniejszego problemu, a czasami czekalo sie na nie tygodniami nie wiedzac gdzie sa, a wcale nie byly wysylane najtanszym sposobem. pamietam jedna historie, jak znajomy potrzebowal akurat zawartosci przesylki ode mnie, nie mogac sie doczekac ponad tydzien priorytetu zadzwonil do nich, oni podali mu nr kuriera ktory mial owa paczke a ten grzecznie mu odpowiedzial, ze zjawi sie u niego dopiero jak mu sie wiecej przesylek uzbiera bo mu sie nie oplaca jezdzic tak z jedna przesylka (to akurat byla mala wioska na Śląsku) okazalo sie ze Inpost korzysta z mniejszych kurierow a oni wycianaja takie numery.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości