Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Lut 2013 00:24 

niebieski
Mam taki problem, chcę kupić w aeroflocie bilet na trasie Berlin-Tokyo, robiąc to na ich stronie mam do wyboru tylko opcje z ok. 20h przesiadką lub bardzo krótką 1:25 h na przesiadkę. Mimo, że na trasie Berlin- Moskwa aeroflot lata 4-5 razy dziennie. Wybierając tą samą datę na tripsta.pl pokazują mi się dodatkowo inne godziny wylotów.
Ktoś wie czy istnieje możliwość wyboru wylotu z Berlina o 9 rano zamiast o 14 ? (ceny biletów na trasie berlin-moskwa są takie same w tych godzinach)
Czy przesiadka 1,25h to nie za krótko ( wiem, że mi przebukują bilet i zapewnią nocleg ale jednak dzien straty w Tokio to dla mnie dużo) ?
Czy tripsta.pl to godny zaufania pośrednik czy lepiej skorzystac np. z amadeusa ?

Image
 Profil Relacje PM off  

Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł! Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł!
😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏 😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏
#2 PostWysłany: 14 Lut 2013 00:31 

platynowy
Tripsta jest OK. Ale porównaj finalną cenę z np. fly4free.pl/amadeus i kup tam gdzie taniej (pamiętaj że Tripsta obciąża kartę w EUR więc bank przeliczy na PLN wg kursu banku).

#3 PostWysłany: 14 Lut 2013 00:33 

niebieski
cena ogolna w sumie nie różni się zbytnio ( ok 30-50 zł) i najchętniej bym bezpośrednio w aeroflocie kupił ale nie wiem czy mam możliwość innych godzin lotu czy tylko tripsta tak może ( amadeus ma też tylko te 2 możliwości)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Lut 2013 01:02 

HON fly4free
1,5 h to wystarczający czas w zupełności na przesiadkę, nawet przy pewnym opóźnieniu pierwszego segmentu. Weż pod uwagę, że siedzenie parę godzin na SVO nie jest żadną atrakcją a ceny napojów czy jedzenia tam są kosmiczne. Gdy weżmiesz wcześniejszy lot i zostałby odwołany i tak nie masz gwarancji, że polecisz kolejnym i zdążysz na Tokio wg planu. W przypadku niewielkiej różnicy warto zawsze kupic na stronie przewoźnika, mniej kłopotów w razie zmian rozkładów, konieczności przebookowania z tego powodu itd.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 10 gości