Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 499 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 13 Lut 2013 11:53 

Zgadza się
TAXI kosztuje w granicach 4 USD.
Tylko mówcie od razu taksiarzowi gdzie chcecie się udać, tzn. czy na Maafushi czy inną wyspę, gdyż nie wszystkie promy odpływają z tej samej przystani.
Przynajmniej tak było 2 lata temu.
 Profil Relacje PM off  

Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu
Gorące last minute❗ Tylko 1299 PLN za tygodniowe all inclusive na Riwierze Tureckiej 🍸🏖️🤭 Gorące last minute❗ Tylko 1299 PLN za tygodniowe all inclusive na Riwierze Tureckiej 🍸🏖️🤭
#302 PostWysłany: 13 Lut 2013 12:29 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 283 332
Kasia Ktoś, Robot - dzięki za odpowiedź!
 Profil Relacje PM off  

#303 PostWysłany: 13 Lut 2013 14:58 

Wlasnie sie zameldowalismy na Guraidhoo. Wysepka nienajgorsza, sa palmy, mozna ponurkowac, taka typowa wioska:) Plynie tutaj bezposredni prom. Z Male wyplywa o 14:30 - czas podrozy 2h, 3dolary na os. Powrotne są o 7:30 rano - z racji tego, że mamy powrotny samolot dopiero poznym wieczorem, prawdopodobnie ogarniemy speedboata, którym wyplyniemy poznym popoludniem - wlasciciel guesthouse'a powiedzial, ze skontaktuje sie z przewoznikami z Maafushi i cena bedzie oscylowac w graniach 30-50 dolarow, w zaleznosci od liczby pasazerow. Standard pokoju OK - jest duże wygodne łóżko, klima, płaski TV i łazienka. Płacimy 170 dolarów za dobę od pary, w cenie mamy full board i codzienne wycieczki (resorty, delfiny, day/night fishing with BBQ, snorkeling, sandbanki, picnic islands. Jeszcze odnośnie cen w Male - płacąc w dolarach, wydająch w ichnej walucie, a najczęściej w ogóle nie wydają, zaokrąglając w górę :)
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 13 Lut 2013 15:04 

urbinio napisał(a):
alamed napisał(a):
będziemy od 08.05-15.05 w Arena Logi na Maafusi- 4 osoby

ja bede od 12.05 w Arena Lodge wiec jak cos to mozna jakos z wycieczkami sie potargowac :D tez bedzie nas 4 osoby

to super, będzie mam raźniej :D
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 13 Lut 2013 15:08 

pawelkrol napisał(a):
Wlasnie sie zameldowalismy na Guraidhoo. Wysepka nienajgorsza, sa palmy, mozna ponurkowac, taka typowa wioska:) Plynie tutaj bezposredni prom. Z Male wyplywa o 14:30 - czas podrozy 2h, 3dolary na os. Powrotne są o 7:30 rano - z racji tego, że mamy powrotny samolot dopiero poznym wieczorem, prawdopodobnie ogarniemy speedboata, którym wyplyniemy poznym popoludniem - wlasciciel guesthouse'a powiedzial, ze skontaktuje sie z przewoznikami z Maafushi i cena bedzie oscylowac w graniach 30-50 dolarow, w zaleznosci od liczby pasazerow. Standard pokoju OK - jest duże wygodne łóżko, klima, płaski TV i łazienka. Płacimy 170 dolarów za dobę od pary, w cenie mamy full board i codzienne wycieczki (resorty, delfiny, day/night fishing with BBQ, snorkeling, sandbanki, picnic islands. Jeszcze odnośnie cen w Male - płacąc w dolarach, wydająch w ichnej walucie, a najczęściej w ogóle nie wydają, zaokrąglając w górę :)

dziękujemy za relację i prosimy jeżeli tylko możesz pisz, wszyscy czekamy :)

Ostatnio edytowany przez alamed, 13 Lut 2013 16:05, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 13 Lut 2013 15:31 

Najlepiej chyba wypłacić rupie w bankomacie w Male na mniejsze wydatki.
Nie wiem tylko jakie są obecnie prowizje od wypłat.
2 lata temu wychodziło OK
 Profil Relacje PM off  

#307 PostWysłany: 14 Lut 2013 15:16 

pawelkrol napisał(a):

Ostatnio edytowany przez mrswro 15 Lut 2013 16:39, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 14 Lut 2013 15:26 

Podobno nie ma głupich pytań....ech
 Profil Relacje PM off  

#309 PostWysłany: 14 Lut 2013 15:42 

heh, no zawsze można zabrać ze sobą np. scrabble, żeby sobie pograć na lotnisku w Dubaju :D
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 14 Lut 2013 19:19 

albo dłubać w nosie....ech
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 14 Lut 2013 21:27 

Albo mozna pobawić sie w chowanego...Lotnisko w Dubaju chyba nawet ma do tego odpowiednie zaplecze ze względu na duża ilośc nudzących sie pasażerów na miedzyladowaniu ;p
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 15 Lut 2013 01:10 

proponuję już tak kończąc listę pomysłów co można robić na lotnisku w Dubaju to proste pograć sobie w Angry Birds na komórce lub ipadzie:) :mrgreen:

#313 PostWysłany: 15 Lut 2013 11:45 
Awatar użytkownika

Pytanie, może niezbyt istotne, ale mnie sprawa interesuje... Czy Emirates postarało się na tyle dla polskiego klienta, że filmy na pokładzie są w języku polskim? Albo chociaż z polskimi napisami? ;)
 Profil Relacje PM off  

#314 PostWysłany: 15 Lut 2013 11:47 

alison napisał(a):
Pytanie, może niezbyt istotne, ale mnie sprawa interesuje... Czy Emirates postarało się na tyle dla polskiego klienta, że filmy na pokładzie są w języku polskim? Albo chociaż z polskimi napisami? ;)

Was chyba ktoś nasłał, żeby z Polaków durni zrobić i opisać w GW w kolejnej części artykułu :)
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 15 Lut 2013 12:22 
Awatar użytkownika

Robot napisał(a):
alison napisał(a):

Was chyba ktoś nasłał, żeby z Polaków durni zrobić i opisać w GW w kolejnej części artykułu :)

Wybacz Robot, ale mam wrażenie, że tego typu Twoje komentarze (liczne zresztą) niewiele wnoszą do dyskusji. Dlatego proszę, jak juz wcześniej w wątku było wspomniane przez innego użytkownika, powstrzymaj się od nich bo mam wrażenie, że nie należysz do"lecących do 15 czerwca"...
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 15 Lut 2013 12:33 

alison napisał(a):
Robot napisał(a):
alison napisał(a):

Wybacz Robot, ale mam wrażenie, że tego typu Twoje komentarze (liczne zresztą) niewiele wnoszą do dyskusji. Dlatego proszę, jak juz wcześniej w wątku było wspomniane przez innego użytkownika, powstrzymaj się od nich bo mam wrażenie, że nie należysz do"lecących do 15 czerwca"...

nie no, nie ma sie co obrażać :) Słyszałam, ze podobno dostarczą filmy nawet w wersji dubbingowanej ... :D
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 15 Lut 2013 12:37 

Śmiem twierdzić, że właśnie idiotyczne zapytania najbardziej zaśmiecają wątek.
Pewnie będą puszczać "Kargula i Pawlaka" na pokładzie i wszyscy będą klaskać, gdy Pawlak z pastowanym kabanem po lesie będzie spacerował, bo przecież mu wolno.
Gdy ja leciałem (innymi liniami), wtedy na pokładzie samolotu z Wwy było zaledwie kilkunastu Polaków.
Dalej nie było żadnego.
Teraz może być oczywiście czasowo inaczej, ze względu na promocję, ale nie spodziewałbym się dodatkowych fajerwerków ustawianych specjalnie pod Polaków, bo po zakończonej promocji znowu będzie nas najmniej na pokładach Emirates.
W samym regionie Ningbo mieszka duuuużo więcej ludzi niż w Polsce, Czechach i Słowacji razem wziętych.
Miasto - aglomeracja Meksyk liczy obecnie około 28 milionów mieszkańców
Jedno osiedle pod Moskwą jest wycenione więcej niż kilkuletni budżet Polski, więc trzeba się trochę miarkować.
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 15 Lut 2013 12:51 

Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi. pytanie dotyczyło linii Emirates a nie innych linii wiec odp. Robota jest zbędna nie na temat proszę więcej nie zaśmiecać wątku nie znając odpowiedzi na zadane pytanie
 Profil Relacje PM off  

#319 PostWysłany: 15 Lut 2013 13:02 

Rossi46 napisał(a):
Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi. pytanie dotyczyło linii Emirates a nie innych linii wiec odp. Robota jest zbędna nie na temat proszę więcej nie zaśmiecać wątku nie znając odpowiedzi na zadane pytanie

Zaśmiecaniem jest tworzenie kolejnych nicków pod swoje wypowiedzi.
Widzę tutaj jakąś celową akcję trolowania.
Nie wiem tylko co ona ma przynieść.
Czyżby kolejne ośmieszenie Polaków?
Potem znowu ukarze się szkalujący artykuł w GW i będą przytaczane durne pytania z tego forum.
Wszyscy będą się kolejny raz zastanawiać czy można być rzeczywiście tak nierozgarniętym czy ktoś celowo troluje na zamówienie.
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 15 Lut 2013 13:10 

nie chce zniżać się do twojego poziomu, forum sledze od dłuższego czasu a teraz porostu nie starczyło mi cierpliwości aby po raz kolejny czytać bzdury jakie wypisujesz nie znając dobrze tematu i odpowiedzi na zadane pytanie, przykro bo celem forum jest pomoc a nie wzajemne ataki i bicie piany
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 499 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości