Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 499 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 02 Lut 2013 14:30 

Witam,
poszukuję osoby która udzieliła by mi pomocy w zabookowaniu biletów, ponieważ wszyscy mamy karty debetowe i płatność nie chce nam przejść. A może komuś udało się zabookować bilety kartą debetową i nie w tym tkwi problem?

Prosze o pilny kontakt, wszystkie odpowiedzi będą na pewno pomocne. : Rafael2101@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#42 PostWysłany: 02 Lut 2013 14:50 

Jesteśmy parą, lecimy z Wawy 1-12.04, szukamy noclegów na różnych wyspach od 2 do 12.04. Może ktoś podpowie gdzie znaleźć w dobrej cenie i fajnym miejscu. Chętnie dołączymy się do kogoś aby poruszać się między wyspami.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 02 Lut 2013 14:51 

Ja kupiłam bilety kartą debetową Alior Sync. Bez żadnych problemów.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 02 Lut 2013 16:13 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Ja również kupowałem za pomocą debetówki, z tym że Inteligo. Bez problemu.
Może po prostu nie masz kasy na koncie? :D
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 02 Lut 2013 17:42 

Tez debetową - Millenium. Musisz mieć całą kwotę na koncie, typ karty - Visa (nie Visa Electron - tak mi nie przeszło).
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 02 Lut 2013 17:42 

Rafael2101 jesli masz problem z karta zapłać przez jakiegoś pośrednika typu opodo..cena jest ta sama a nawet parę złotych taniej ja tak zrobiłem
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 02 Lut 2013 17:43 

Nie dodąłem.. na Opodo placisz wtedy przelewem z Banku swojego...
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 02 Lut 2013 17:46 

Ewka29 wszystko zależy od tego ile chcesz wydać na nocleg
Ja mam na razie rezerwacje w Summer Villa 45 dolarow za noc oczywisice bez podatków itd ale cały czas szukam innych opcji
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 02 Lut 2013 17:49 

Czy ktoś obczaja to która wyspa jest tubylcza a która turystyczna i gdzie warto jechać bo jest pięknie i relatywnie ok cenowo?
Wysp jest mnóstwo i za bardzo nie wiem na którą się zdecydować!!!
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 02 Lut 2013 17:52 

Ja szukam gdzieś tak to 65 $ za noc za 2 osoby. Ale nie mam przekonania do Maafushii bo czytam, że tam z plażą jest kiepsko i ogólnie brudna wyspa. Jak ktoś znajdzie ładną wyspę, bez tłumu i z ładnymi plażami, to proszę o info.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 02 Lut 2013 18:02 

Co do tego ktora jakie sa te wyspy tu masz wiaodmosc ktora dostalem od osoby ktora pomaga mi w szukaniu noclegu..:

Thank you for your email.

Azoush located in Fuludhoo and Kuri in Omadhoo are both located in remote atolls there are the only guest house in their islands, so it's nicer quieter and more authentic. however you need to check the transfer because it's not every day. we can arrange a hotel for you if you miss the transfer.

Arena lodge is located in Maafushi, an island near Male transfer every day ( expect Friday ) - There are many guest houses, it's a touristy island that why the prices are cheap.

They are all very good option ! It's really up to you :) Hope I helped

Thank you
Regards
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 02 Lut 2013 18:04 

a Tu masz informacje o jednym z tych hoteli
We can also offer you a stay in Azoush guest house : http://www.guesthouses-in-maldives.com/ ... baa-atoll/

Greeting at the airport
Accommodation in double room
Full board meals – Maldivian and Western dished
All Taxes Bed Tax: US$ 8 p/p/n and GST Tax 8 %
Semi private beach where you can swim freely in bikini sunbath and snorkel

- The rate for this package is 150 $ per night in a double room
- The same package with daily activities ( Desert islands, Resorts transfer, boat excursion, night or day fishing, snorkeling, barbecue, island hopping and dolphin watching ) will cost 180$ per night in a double room ( for all your family )

Transfer is by Local ferry : A 2 hours journey to the nearest island to the guest house and only 15 mins by a private speedboat. Cost is USD 35 per person (one way)

Male' departure at 10:00 am on Saturday , Monday , Thursday
Male' arrival at 1700 hrs on Saturday , Monday , Thursday
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 02 Lut 2013 18:05 

Dzięki Gawar :) o to chodziło.
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 02 Lut 2013 18:11 

bardzo fajna storna na email odpisuja w 5 min i co najwazniejsze wszystkie oplaty masz podane łacznie z podatkami itd i w cenie jest sniadnaie lunch i kolacja plus butelka wody dziennie
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 02 Lut 2013 18:20 

Strona faktycznie jest bardzo fajna, wczoraj do nich pisałam, odpowiedź miałam bardzo szybko.
W odpowiedzi dostaliśmy propozycje, gdzie akurat są wolne miejsca (może akurat komuś się przyda):

We can also offer you a couple package in one of our best guest houses Asseyri inn : http://www.guesthouses-in-maldives.com/asseyri-inn/

Greeting at the airport & Scenic transfer on a scenic small plane ( 50 minutes )
Accommodation in a double room
Full board meals
All Taxes (GST 8% from all prices, services charges 10% and Bed Tax of $8 per person per night)
Private beach Area for the guests
Excursions( desert islands trips, boat excursion, water sports, night or day fishing, snorkeling, barbecue, island hopping, dolphin watching
Free internet

The price for this 4 nights / 5 days package is 1299 $ per night for a double room 2 persons - Extra nights are only at 120$

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

We can also offer you a stay in Azoush guest house : http://www.guesthouses-in-maldives.com/ ... baa-atoll/

Greeting at the airport
Accommodation in double room
Full board meals – Maldivian and Western dished
All Taxes Bed Tax: US$ 8 p/p/n and GST Tax 8 %
Semi private beach where you can swim freely in bikini sunbath and snorkel

- The rate for this package is 150 $ per night in a double room 2 persons
- The same package with daily activities ( Desert islands, Resorts transfer, boat excursion, night or day fishing, snorkeling, barbecue, island hopping and dolphin watching ) will cost 180$ per night in a double room 2 persons

Transfer is by Local ferry : A 2 hours journey to the nearest island to the guest house and only 15 mins by a private speedboat. Cost is USD 35 per person (one way)

Male' departure at 10:00 am on Saturday , Monday , Thursday
Male' arrival at 1700 hrs on Saturday , Monday , Thursday

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We can offer you a package in Kuri Inn : http://www.guesthouses-in-maldives.com/kuri-inn/

• Greeting at the airport
• Accommodation in a double room
• All Taxes (GST 6% from all prices, services charges 10% and Bed Tax of $8 per person per night)
• Breakfast – Continental or Maldivian breakfast.
• Lunch & Dinner – Fresh sea food, International & Maldivian dishes
• Daily activities ( desert island, boat excursion, fishing, snorkeling, barbecue, local islands and historical sites ) as per daily calendar

The price for this package is 180 $ per night in a double room 2 persons

Transfer by Ferry 4 hours or 2 hours depending on the day - ( No transfer in Friday )

Male-Omadhoo : Saturday Monday Wednesday : Departure 09:00 Arrival 13:00 ( 30$ per person per way )
Omadho – Male : Sunday-Tuesday-Thursday : Departure 09:00 Arrival 13:00 ( 30$ per person per way )

Male-Omadhoo : Saturday : Departure 17:00 Arrival 18:15 ( 60$ per person per way )
Omadho – Male : Saturday : Departure 10:40 Arrival 12:00 ( 60$ per person per way )

Private Transfer is 400$ per person by sea plane return

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For a budget option we can offer you package in Arena lodge including : http://www.guesthouses-in-maldives.com/ ... ale-atoll/

Greeting at the airport
Accommodation in a double room
Full board meals - Maldivian and Western dished
Bed Tax: US$ 8 p/p/n - GST Tax 8 % - Service charge 10%
Private beach in Maafushi where you can swim freely in bikini, sunbath & snorkel
Free Snorkeling gears
Free wifi internet

-We can offer this package for 119 $ per night in a double room 2 persons

- The same package with daily activities ( Desert islands, Resorts transfer, boat excursion, night or day fishing, snorkeling, barbecue, island hopping and dolphin watching ) will cost 174$ per night in a double room 2 persons

Transfer by ferryboat takes 1.5 hours and costs only USD 3 per person. Ferryboat is available from Male and leaves Male at 2:30 p.m. daily except Friday. Return ferry from Maafushi leaves at 7:30 a.m. daily except Friday. There are no ferry services on Friday a private transfer will cost 150$ per way.
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 02 Lut 2013 19:03 

UWAGA:
nie rezerwujcie Azoush Tourist Guesthouse na wyżej podanych stronach bo bardzo przepłacicie.
Piszcie bezpośrednio do właściciela (Azoushtours@gmail.com) powołując się na "Lukas from Poland :D " Gwarantuję Wam dużo lepsze ceny niż 174 USD za noc :shock: :shock: :shock:
Np pakiet ~ 900 USD/ za 7 noclegów/ 2 osoby w tym pełne wyżywienie, 1 darmowa fishing trip i 1 darmowa picnic trip.
Ewentualnie możecie zagadać o sam nocleg 70 USD/za 2 osoby/noc!

Kto ma kupony od airbnb.com niech rezerwuje na https://www.airbnb.pl/rooms/764091

Właściciel wrzucił sporo filmików na youtube - polecam:

itd.
Tu macie wątek o tym nowo otwartym guesthousie:
http://nonsolomaldiveforum.forumcommuni ... t=52379066

Koniecznie pozdrówcie właściciela od "Lukas from Poland" :D
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 02 Lut 2013 19:17 

Heja!
Problem z kartą rozwiązany (Dzięki wielkie Magda!) - wyszło nawet taniej niż na stronie Emirates.com - polecam korzystanie z www.skyscanner.com.
Lecimy (3 osoby) 13.05 - 22.05. Czy ktoś wybiera sie w tym samym terminie? co do noclegu to jesteśmy na etapie rozważania wszelkich ofert ;)

Pozdrawiam
Rafael2101
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 02 Lut 2013 19:23 

Na stronie widzę, że jest to cena za tygodniowy pobyt dla jednej osoby.

Ostatnio edytowany przez eve_slavko, 26 Maj 2013 23:58, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 02 Lut 2013 19:26 

na tej stornie co ja Ci podałem to wychodzi 1050 za wszystko za dwie osoby wiec az tka duzje roznicy nie ma ale lgm dzieki za info
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 02 Lut 2013 19:32 

niebieski
próbujcie wybrać lot WAW-MLE na skyscanner.pl który przekierowuje na flighttix.pl tam wybieracie odpowiedni lot klikając 'Zmień' cena końcowa w niektórych datach to 1336pln na osobę za lot na trasie WAW-DXB-MLE. Rezerwacja potwierdzona na mailu, w ciągu 48h wysyłają etixy. Czekamy:)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 499 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości