Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Lut 2013 12:36 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dostałem od Wizz maila o zmianie terminu lotu na dzień wcześniejszy.. Pokrzyżowało mi to plany w kółeczku KTW-NYO-GDN-TRF-KTW niestety.

Chciałem zapytać o pewną rzecz, w treści maila jest tak:

Cytuj:
Wizz Air bardzo przeprasza za wszelkie niedogodności, które ta zmiana może spowodować.

Nowy termin lotu:
2013/03/10 Oslo Sandefjord Torp (1340) - Katowice (1535)

Prosimy o bardzo uważne sprawdzenie daty podróży i godzin wylotu!

Jeśli akceptują Państwo nowy termin, prosimy zaznaczyć kwadrat i kliknąć przycisk "akceptacja zmiany w rozkladzie".

PROSIMY KLIKNĄĆ PONIŻEJ W CELU AKCEPTACJI ZMIANY ONLINE:
http://www.wizzairsc.com/a.....

Dziękujemy!

Państwa kod rezerwacji pozostaje ten sam.
Czy w momencie kiedy nie kliknę w celu akceptacji moja rezerwacja zostanie automatycznie anulowana. Nie skorzystam raczej z lotu bo nie mam jak się dostać z Gdańska do Oslo dzień wcześniej (bilet mam na 11.03). Wyjścia zbytnio nie mam. Mogę jeszcze liczyć że zmienią datę GDN-TRF ale to raczej mało możliwe.

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#2 PostWysłany: 01 Lut 2013 12:44 

niebieski
nie zostanie automatycznie anulowana-zeby anulowac musisz zlozyc reklamacje i wroca ci za ten lot kase
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Lut 2013 13:14 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Jak już pokrzyżowali mi plany to nie będę im oddawał biletu za 4zł bo teraz sprzedają je dużo drożej..

#4 PostWysłany: 01 Lut 2013 13:25 

niebieski
tabo89 napisał(a):
Jak już pokrzyżowali mi plany to nie będę im oddawał biletu za 4zł bo teraz sprzedają je dużo drożej..

Myślisz, że oprócz Twojego biletu wszystkie pozostałe są już/będą sprzedane i nie będzie wolnych miejsc?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Lut 2013 22:18 

niebieski
tabo89 napisał(a):

Śmiało możesz do nich zadzwonić nawet 5h przed odlotem i anulować rezerwację, zwrócą 120% za bilety.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 03 Lut 2013 17:42 

Loty: 44
Kilometry: 70 350
Witam, mam taki sam problem z wizz. Zmienili mi godzine odlotu co mi krzyzuje plany. Kupilem bilet za 4f a teraz chodzą po 40f. wiec czy jak anuluje bilet to otrzymam tyle co oplacilem czy ta wieksza sume? bo mi sie obilo o uszy,ze niektorzy czekaja z tym prawie do konca i wtedy sa niezle na plusie. z gory dzieki :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 03 Lut 2013 17:44 
Awatar użytkownika

srebrny
vince89 napisał(a):
Witam, mam taki sam problem z wizz. Zmienili mi godzine odlotu co mi krzyzuje plany. Kupilem bilet za 4f a teraz chodzą po 40f. wiec czy jak anuluje bilet to otrzymam tyle co oplacilem czy ta wieksza sume? bo mi sie obilo o uszy,ze niektorzy czekaja z tym prawie do konca i wtedy sa niezle na plusie. z gory dzieki :)

Jesli Twoja sytuacja dopuszcza anulowanie dostaniesz 4f (+ ew.20%), to nie Grand Bazaar :D
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 03 Lut 2013 18:15 

Loty: 44
Kilometry: 70 350
Szkoda :mrgreen: dzieki za odpowiedz :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości