Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Cze 2011 07:55 

Witam
Szukam niedrogiego lotu do Denpasar przez Bangkok z 3-4 dniowym overstopem (w BKK). Pobyt na Bali ok. 7 dni. Czy są loty tego typu na one ticket , czy np po przylocie do BKK szukamy osobno lotu na Bali np. AirAsia ? Wylot może być też z Niemiec.
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 15 Cze 2011 08:46 

Loty: 345
Kilometry: 694 726
złoty
Chyba chodzi o stopover.

Oczywiście, że da się kupic bilet ze stopoverem, tyle, że zwykle jest droższy.
Oczywiście, że możesz dokupic oddzielny bilet z BKK do DPS, ale lepiej to zrobic wcześniej w domu, a nie dopiero po przylocie do BKK.
To co wybierzesz zależy od rachunku ekonomicznego i Twoich predyspozycji (na jednym bilecie wygodniej i bezpieczniej).
Najtańsze bilety do BKK znajdziesz za 2000-3000zł (czasem są promocje poniżej 2000).
Bilet z stopem w BKK na Bali może kosztowac już kosztowac nawet ponad 4000zł.
Za Air Asia na odcinku BKK-DPS zapłacisz pewnie około 200-300zł OW.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 15 Cze 2011 09:29 

Oczywiście , że stopover :)
W takim razie , co na lipiec można niedrogiego znaleźć do Bangkoku ?
Temin wylotu początek lipca , powrót po ok 10-11 dniach
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Cze 2011 10:21 

złoty
deratus napisał(a):
Oczywiście , że stopover :)
W takim razie , co na lipiec można niedrogiego znaleźć do Bangkoku ?
Temin wylotu początek lipca , powrót po ok 10-11 dniach

;) A poszukaj sobie. Polecam http://matrix.itasoftware.com/ - tyle, że tam są jedynie publikowane taryfy, w zamian dużo opcji wyszukiwania. To serwis zajmujący się taryfami, a nie sprzedażą, więc dzięki niemu jedynie wiesz czego szukac na innych.
Raczej nie kupuje się biletów na dalekie trasy z tak małym wyprzedzeniem. Po za tym nie wiem czy warto odwiedzac BKK na kilka dni (samo miasto nieciekawe i nic ciekawego nie ma w najbliższej okolicy), no i tam o tej porze pada sporo.
Ja najtaniej znalazłem Qatar z MUC za troche ponad 1000usd do BKK.
Z Polskich portow za 1144usd znalazłem z Katowic Singapur z LOT+Emirates - to wydaje mi się lepszą opcją.
Na Bali ze stopem na kilka dni w SIN najtaniej znalazłem 1500usd (z stopem w BKK po 2000usd więc odpada).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Cze 2011 15:27 

Do BKK sa loty z Niemiec (Hamburg, Frankfurt i coś jeszcze chyba) Emiratami za około 550e.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Cze 2011 12:30 

złoty
;) Nie wiem czy wiesz, ale cena biletu zależy od dostępności taryf, a te się zmieniają.
Na jakie terminy na początku lipca widzisz ten BKK za 550E ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości