Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 445 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna
Autor Wiadomość
#381 PostWysłany: 25 Gru 2012 22:22 
Awatar użytkownika

Zbanowany
czarowny1 napisał(a):
Wymienilem kilka maili z osoba ktora kupila bilet za bon i nawet udalo jej sie zrobic odprawe on-line, ale podobno nie wpuscili jej do samolotu.
Coś więcej na ten temat - jak to tłumaczyli tej osobie np?

W stronę słońca! ☀️🏖️ Tanie okołoweekendowe loty na Cypr od 179 PLN 😍🌊 W stronę słońca! ☀️🏖️ Tanie okołoweekendowe loty na Cypr od 179 PLN 😍🌊
Egipt all inclusive 🎄🏝️ 4* resort przy plaży w Marsa Alam za 1880 PLN Egipt all inclusive 🎄🏝️ 4* resort przy plaży w Marsa Alam za 1880 PLN
#382 PostWysłany: 26 Gru 2012 00:24 
Awatar użytkownika

Nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów ale dopisze się:
Pamietajcie poszkodowani, że róznice pomiędzy Voucherem a ceną końcową Ryan zwraca.
Wiem to ponieważ od długiego czasu zajmuje się rezerwacjami na allegro i mam już kilka zwrotów
kasy na moje prepaidówki i systematycznie oddaje je moim allegrowiczom- choć zadowoleni nie są.
Co do Wizz'arowski rezerwacji to przepadają w pizdu.
Powtórze jeszcze raz moi drodzy:
różnice w gotówce powinien oddać Wam wasz rezerwujący ponieważ Ryan oddaje kase na nasze karty!
Pozdrawiam i pomimo smutnego tematu Wesołych Świąt.

Ps. Pamiętajcie, że jeśli widzicie mega tanią okazje rezerwacyjną możecie zwrócić się do mnie
z zapytaniem o opinie lub do któregoś doświadczonego allegrowicza w tym temacie.
 Profil Relacje PM off  

#383 PostWysłany: 26 Gru 2012 01:33 
Awatar użytkownika

srebrny
frafalek napisał(a):
Pamietajcie poszkodowani, że róznice pomiędzy Voucherem a ceną końcową Ryan zwraca.
Wiem to ponieważ od długiego czasu zajmuje się rezerwacjami na allegro i mam już kilka zwrotów
kasy na moje prepaidówki i systematycznie oddaje je moim allegrowiczom- choć zadowoleni nie są.
różnice w gotówce powinien oddać Wam wasz rezerwujący ponieważ Ryan oddaje kase na nasze karty!

Ps. Pamiętajcie, że jeśli widzicie mega tanią okazje rezerwacyjną możecie zwrócić się do mnie
z zapytaniem o opinie lub do któregoś doświadczonego allegrowicza w tym temacie.

Ten Ps. to chyba jako żart napisałeś :mrgreen: bo z tego co piszesz to rezerwowałeś ludziom na allegro za pomocą kradzionych voucherów :twisted:
 Profil Relacje PM off  

#384 PostWysłany: 26 Gru 2012 02:31 
Awatar użytkownika

niebieski
frafalek napisał(a):

Ja nikomu nie robiłem rezerwacji tymi voucherami. Osobom, które o nie pytały, mówiłem że z tymi voucherami mogą być problemy i prawdopodobnie pochodzą z kradzionych kart. Jak widać dobrze robiłem.

#385 PostWysłany: 26 Gru 2012 12:51 

niebieski
W rzeczy samej, w kwestii wyjaśnienia, nikt nie kupił kradzionych voucherów, ludzie zakupili na allegro vouchery, które zakupił ktoś za kradzione pieniądze- a to zasadnicza różnica.
 Profil Relacje PM off  

#386 PostWysłany: 26 Gru 2012 13:01 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
akot napisał(a):
W rzeczy samej, w kwestii wyjaśnienia, nikt nie kupił kradzionych voucherów, ludzie zakupili na allegro vouchery, które zakupił ktoś za kradzione pieniądze- a to zasadnicza różnica.

Sory jak dla mnie to różnicy nie ma !!
Faktycznie kupując voucher za który mogłeś zapłacić po przelocie i kupić go za 60-70% nominalnej wartości nie masz prawa zastanawiać się, że coś jest nie tak?
Niestety trzeba powiedzieć to wprost część ludzi kupiła vouchery nie zastanawiając się wiele ale część doskonale wiedziała,że coś nie jest halo a mimo to kupowała by "zaoszczędzić"....

#387 PostWysłany: 26 Gru 2012 13:32 

Zbanowany
Gaszpar
Jak widzisz w sklepach przyklejone kartki na szybach -40%,-50% to nie wchodzisz i nie kupujesz bo uważasz że sprzedają kradziony towar?
 Profil Relacje PM off  

#388 PostWysłany: 26 Gru 2012 13:42 

Zbanowany
niebieski
barbaarkaa napisał(a):
Gaszpar
Jak widzisz w sklepach przyklejone kartki na szybach -40%,-50% to nie wchodzisz i nie kupujesz bo uważasz że sprzedają kradziony towar?

ty myslisz, ze te sklepy nie zarabiaja sprzedajac towar "50%" taniej?
A jak chcesz zarobic na voucherach, sprzedajac 50% taniej, ktorych ostateczna cena u uslugodawcy wynosi 160PLN?
 Profil Relacje PM off  

#389 PostWysłany: 26 Gru 2012 13:48 

Przypominam że dyskusja toczy się TU na TYM forum gdzie nie jest niczym niepotykanym lot za 1, 4 czy 10 zł, kupno benzyny za połowę ceny czy wynajecie pokoju hotelowego za 1 centa. Dla kogos kto tu dłużej przebywa oferty kupna voucherów za 60% ceny naprawde nie byly niczym niezwykłym.
 Profil Relacje PM off  

#390 PostWysłany: 26 Gru 2012 13:58 
Awatar użytkownika

złoty
Maciek25 napisał(a):
Przypominam że dyskusja toczy się TU na TYM forum gdzie nie jest niczym niepotykanym lot za 1, 4 czy 10 zł, kupno benzyny za połowę ceny czy wynajecie pokoju hotelowego za 1 centa. Dla kogos kto tu dłużej przebywa oferty kupna voucherów za 60% ceny naprawde nie byly niczym niezwykłym.

A to, że możesz zapłacić za lot po odbytym locie !!??
A to, że wygasa rezerwacja za 100zł przed lotem i gość robi nową rezerwację za 500zł bez żadnego ale !!??
Przypomnę tylko, że loty za 1zł czy hotele za 1$ kupujemy od linii lotniczych, sprawdzonych serwisów rezerwujących noclegi itp A NIE OD ANONIMOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH, KTÓRE JAKO SWÓJ ADRES PODAJĄ DYSKOTEKĘ W WARSZAWIE ....

Ludzie opamiętajcie się !! Teraz bronicie tych co dali się skusić na tę "okazję" jak ci co kupili vouchery od Mazbiego i wszystko było w porządku. Bronili go na Forum a później zostali z rodziną na Kanarach :(

#391 PostWysłany: 26 Gru 2012 14:50 

Gaszpar napisał(a):

Ludzie opamiętajcie się !! Teraz bronicie tych co dali się skusić na tę "okazję" jak ci co kupili vouchery od Mazbiego i wszystko było w porządku. Bronili go na Forum a później zostali z rodziną na Kanarach :(

Ale NICZYM to się nie rózni od osob ktore być może kupiły przelot Alitalią i równiez moga pozostac gdzieś w Japonii. Kupowanie na Allegro jest jednak wciąz zwykłym kupowaniem, nie jest to transakcja ktorej nalezy dokonywać jakbyśmy gdzieś w ciemnej bramie kupowali cos od jakiegos podejrzanego typa.
 Profil Relacje PM off  

#392 PostWysłany: 26 Gru 2012 15:39 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Maciek25 napisał(a):
Gaszpar napisał(a):

... Kupowanie na Allegro jest jednak wciąz zwykłym kupowaniem, nie jest to transakcja ktorej nalezy dokonywać jakbyśmy gdzieś w ciemnej bramie kupowali cos od jakiegos podejrzanego typa.

może nasz Kolega robi jakieś podejrzane interesy na allegro więc nie może w nasz sposób postrzegać tych transakcji :D

#393 PostWysłany: 26 Gru 2012 17:01 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Gaszpar napisał(a):
A to, że wygasa rezerwacja za 100zł przed lotem i gość robi nową rezerwację za 500zł bez żadnego ale !!??
A skąd miałem wiedzieć skoro nikt wcześniej o tym nie pisał dopóki mi się to nie zdarzyło. Nagle później się do mnie odzywają ludzie na PW - i niektórzy tylko na pw a na forum już nie piszą.

#394 PostWysłany: 26 Gru 2012 17:05 

Zbanowany
tabo89 napisał(a):
A skąd miałem wiedzieć skoro nikt wcześniej o tym nie pisał dopóki mi się to nie zdarzyło. Nagle później się do mnie odzywają ludzie na PW - i niektórzy tylko na pw a na forum już nie piszą.

I takich właśnie nie powinno się żałować !
 Profil Relacje PM off  

#395 PostWysłany: 26 Gru 2012 17:23 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Szkoda tylko że moje apele o nagłośnienie - choćby przenosząc ten temat do pokoju "płatności" żeby więcej ludzi go zobaczyło to tylko jak grochem o ścianę..

#396 PostWysłany: 26 Gru 2012 18:21 

niebieski
Zobaczymy zachowanie policji, ja sprawę zgłosiłem w poprzedni czwartek, w banku reklamowałem transakcje w niedzielę. Będę relacjonował przebieg "afery". Zobaczymy jak on zarejestrował sie na allegro.
Przecież ten mazbi jest bardzo starym użytkownikiem,tyle tylko,że nie aktywnym. Na pewno popełnił jakiś błąd w swoim złodziejskim postępowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#397 PostWysłany: 26 Gru 2012 18:30 

niebieski
Gaszpar napisał(a):
akot napisał(a):

Faktycznie kupując voucher za który mogłeś zapłacić po przelocie i kupić go za 60-70% nominalnej wartości nie masz prawa zastanawiać się, że coś jest nie tak?
Niestety trzeba powiedzieć to wprost część ludzi kupiła vouchery nie zastanawiając się wiele ale część doskonale wiedziała,że coś nie jest halo a mimo to kupowała by "zaoszczędzić"....

Ja zapłaciłem 2,5 miesiąca przed przelotem, i nie znając się polityce cenowej tanich linii, za te same bilety z tymi samymi bagażami dziś bym zapłacił tylko 300 zł więcej niż zapłaciłem tymi nieszczęsnymi kodami od oszusta w listopadzie- dotyczy wylotów na przełomie stycznia i lutego dla 5 osób w obie strony z bagażami i nartami.
 Profil Relacje PM off  

#398 PostWysłany: 26 Gru 2012 18:38 

niebieski
tabo89 napisał(a):
Szkoda tylko że moje apele o nagłośnienie - choćby przenosząc ten temat do pokoju "płatności" żeby więcej ludzi go zobaczyło to tylko jak grochem o ścianę..

jakbyś był taki porządny i pewny swojej wiedzy,że to oszust to dlaczego nie poszedłeś na policję i nie zgłosiłeś sprawy do allegro.
W tym momencie to wg mnie kryłeś świadomie oszusta.
I tym forum wie wąska grupa ludzi. Ja mówię uczciwie, jeszcze dzień przed anulowaniem rezerwacji chciałem dokupić tych bonów na wyjazd letni na Majorkę . Byłem totalnie nieświadomy. Coś mnie powstrzymało- i mimo straty kasy ciesze się, że więcej nie straciłem.
 Profil Relacje PM off  

#399 PostWysłany: 26 Gru 2012 18:46 

niebieski
Gaszpar napisał(a):
akot napisał(a):

Jeżeli wiedziałeś,że to oszust to powinieneś napisać pismo na policję oraz zgłosić sprawę do allegro. Jeżeli tego nie zrobiłeś to wiesz kim jesteś? Świadomie kryłeś przestępcę!!!!!
 Profil Relacje PM off  

#400 PostWysłany: 26 Gru 2012 20:37 
Awatar użytkownika

złoty
akot napisał(a):
Gaszpar napisał(a):
akot napisał(a):

Jeżeli wiedziałeś,że to oszust to powinieneś napisać pismo na policję oraz zgłosić sprawę do allegro. Jeżeli tego nie zrobiłeś to wiesz kim jesteś? Świadomie kryłeś przestępcę!!!!!

Radzę ci puknąć się w dekiel tylko zdrowo!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 445 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości