Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: TLV - WAW- TLV - 159 $
#1 PostWysłany: 25 Gru 2012 20:57 

ELAL Isreal ma obecnie promocję na trasie Tel Aviv - WAW - Tel Aviv można kupić bilet za 159 S.

http://app.elal.co.il/InventorySaleSeat ... mpid=03965

Niestety promocja dotyczy wylotu z TLV.

Czy macie jakieś patenty aby w takiej promocji lot wyglądał następująco tj. WAW-TLV-WAW ?

Pozdro
Karin
 Profil Relacje PM off  

Słoneczne połączenie 🌤️👙 Malediwy i Sri Lanka w jednej podróży z Warszawy za 2415 PLN Słoneczne połączenie 🌤️👙 Malediwy i Sri Lanka w jednej podróży z Warszawy za 2415 PLN
Greckie wczasy w 4* hotelu 🇬🇷🏨 All inclusive na Rodos za 2286 PLN Greckie wczasy w 4* hotelu 🇬🇷🏨 All inclusive na Rodos za 2286 PLN
#2 PostWysłany: 25 Gru 2012 22:00 

Nie żebym narzekał ale nie dalej niż miesiąc temu w Wizzairze z przesiadką w Budapeszcie można było złożyć Tel Aviv za ok. 180zł bez nocek.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Gru 2012 22:30 

Zbanowany
niebieski
@Pacjonek
w tej kombinacji trzeba dodac 450PLN za bagaz, ktory w Elal masz w cenie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Gru 2012 10:54 

platynowy
Może LOT w jutrzejszej szalonej promocji wrzuci TLV za ~600zł, we wcześniejszych akcjach taka cena była bardzo często.

#5 PostWysłany: 26 Gru 2012 23:03 
Awatar użytkownika

niebieski
warszawa-tel-awiw-160,11,22720 :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Gru 2012 10:57 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Dzięki Karin ;) Wrzuciłeś tutaj pierwszy info. Właśnie kupiłem WAW-TLV-WAW, 14-21 czerwca za 159,72 $ :) Od jakiegoś miesiąca o tym myślałem, Izrael na maj/czerwiec, także szacun dla Ciebie.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Gru 2012 13:32 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Piotrek, spotkamy się na pokładzie :)
Dzięki f4f za info.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Gru 2012 01:05 

niebieski
Polecam zapisać się do Matmid Club (GLOBALY). Teraz można za darmo na https://app.elal.co.il/clubs/registrati ... FB13159751 :) Możecie zbierać punkty, za które dostaje się bilety lotnicze, dodatkowy bagaż i inne takie. Ponadto członkowie klubu mają pierwszeństwo w wyborze miejsc w samolocie i są lepiej traktowani podczas odprawy. Polecam ;)

#9 PostWysłany: 28 Gru 2012 11:30 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Miejsce można wybrać za free. Ja już wybrałem przy oknie. Ciekawe, jak z odprawą przy członkostwie, bo trzeba przyznać, że w El Al mają takie procedury bezpieczeństwa, jak żadne inne linie na świecie. Odprawa 3 godziny przed lotem, indywidualny wywiad z każdym z pasażerów, otwieranie, przeszukiwanie bagaży, sprawdzanie ich w komorze dekompresyjnej symulującej warunki lotu, kiedy może dojść do detonacji materiałów wybuchowych. A w samolocie zawsze tajny agent, uzbrojony w broń palną :) Jak zobaczą pieczątkę Syrii, to prawie pewne zaproszenie na osobistą. Czytałem o przypadkach Polaków, kiedy kazali im włączyć laptopa, wpisać hasło, żeby sprawdzić, czy laptop jest ich, sprawdzali zdjęcia na aparatach, a gość który miał małą drukarkę do komputera i nie mogli jej rozkręcić, ani sprawdzić jak działa, to mu powiedzieli, że nie może jej wziąść i musiał z lotniska wysłać ją kurierem do domu :)

Te procedury potrafią być męczące. Ale jeśli kilka razy terroryści ostrzelali ludzi czekających na stanowisku odpraw czy autobus z pasażerami na lotnisku, porwali ich samolot to w sumie jakoś można to wytłumaczyć. Choć to raczej już zamierzchłe historie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: podróżnik23 oraz 6 gości