Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Gru 2012 01:28 

Pilnie prosze o pomoc.
Jestem zagranica i wracam do Polski Wizzairem. Mam wykupiony 1 bagaz rejestrowany, ale wazy 30 kg. Na stronie WizzAir znalazlem info, ze bagaz rejestrowany (kosztowal 30 EUR, bo wysoki sezon) to bagaz do 32 kg. Mnie wydaje sie, ze te 32 kg to max waga bagazu jaki mozna nadac, z tym ze za wszystko, co jest powyzej 20 kg trzeba doplacac?!

Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️🏖️ Hongkong + Filipiny za 2674 PLN 🌴 💛 Loty w sezonie ✨ Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️🏖️ Hongkong + Filipiny za 2674 PLN 🌴 💛 Loty w sezonie ✨
❗SUPERCENA ❗Przedłużony weekend w Hiszpanii od 225 PLN 🥘 🌴 Loty do Barcelony, Walencji lub Madrytu 🏰🇪🇸 ❗SUPERCENA ❗Przedłużony weekend w Hiszpanii od 225 PLN 🥘 🌴 Loty do Barcelony, Walencji lub Madrytu 🏰🇪🇸
#2 PostWysłany: 23 Gru 2012 01:33 
Awatar użytkownika

Jeśli masz wykupiony bagaż do 32kg to spoko,
pamiętaj by nie ważył więcej niż 32kg i spokojnie lecisz.
Jeśli chcesz mogę rzucić okiem na twoją rezerwacje
Podeślij mi kod rezerwacji i choc jedno nazwisko.

Ps. Nie mam tu postów ale frafalek na allegro mówi wiele :D
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Gru 2012 06:04 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
janosik napisał(a):
Pilnie prosze o pomoc.
Jestem zagranica i wracam do Polski Wizzairem. Mam wykupiony 1 bagaz rejestrowany, ale wazy 30 kg. Na stronie WizzAir znalazlem info, ze bagaz rejestrowany (kosztowal 30 EUR, bo wysoki sezon) to bagaz do 32 kg. Mnie wydaje sie, ze te 32 kg to max waga bagazu jaki mozna nadac, z tym ze za wszystko, co jest powyzej 20 kg trzeba doplacac?!

32kg to jest limit na jedną sztukę tak jakoś odgórnie, co by się chyba bagażowi nie nabawili kontuzji.

W normalnych liniach jest tak jak mówisz - można przewieźć w cenie np 23kg, za nadmiar jest dopłata, z tym, że waga jednej sztuki nie może przekroczyć 32 kg (bo te limity). A w Wizzair jak dopłacisz do rejestrowanego, to możesz zabrać do 32 kilo.

Sam z takim ciężkim ostatnio leciałem i nic mi więcej nie kazali płacić.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości