Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 448 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 20 Lis 2012 03:00 

Szukam wspólnego noclegu z kimś na Martynice w terminach 15.01-19.01 oraz 26.01.29.01. W międzyczasie mam rejs. Chętni? :)

Czy ktoś znalazł jakieś tanie noclegi na Martynice dla jednej osoby? Proszę o pomoc gdzie najlepiej szukać.

Pozdro
 Profil Relacje PM off  

Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕ Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕
Słoneczna majówka na Costa Dorada od 1965 🇪🇸🌊 Tydzień w 4⭐ hotelu z wyżywieniem 🏖️ Słoneczna majówka na Costa Dorada od 1965 🇪🇸🌊 Tydzień w 4⭐ hotelu z wyżywieniem 🏖️
#102 PostWysłany: 30 Lis 2012 20:16 

Cytuj:
Na Gwadelupie chciałbym spędzić dzień, może 2, czas podzielić między Dominikę, a St Maarten. I też planowałem dostać się na Dominikę promem Express des Iles. Ale na ich rozpisce nie ma połączeń co dzień. To mnie trochę zmartwiło.

czesc,
tanszy niz express des Iles jest Jeans :
http://www.jeansforfreedom.com/

#103 PostWysłany: 30 Lis 2012 20:23 

tartal napisał(a):
lewy70 napisał(a):
Czy ktoś się orientuje jak można przelać pieniądze na Marynikę mając tylko adres danej osoby?Konkretnie chodzi o przesłanie zaliczki na rezerwacje noclegów.

powinna podać ta osoba nr konta...

Na Martynice najczesniej noclegi rezerwuja Francuzi, ktorzy po prostu moga wyslac czek francuskiego banku, stad problem.
Udalo Ci sie juz zdobyc ich numer konta?

#104 PostWysłany: 30 Lis 2012 21:09 

Tak zrobiłem już rezerwację.Przez strone Homeavay znalazłem kilkanascie miejsc ktore pasowały mi cenowo i wysłałem zapytanie.Z około 25 osób które mi odpisały tylko trzy podały numer konta do przelania zaliczki.Zrobiłem przelew ze swojego konta bez problemu na jego konto i rezerwacja załatwiona ,umowa przez meila przesłana .Tydzien za dwie osoby w Diamant 250 euro.
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 09 Gru 2012 00:52 

JayGatsby napisał(a):
Szukam wspólnego noclegu z kimś na Martynice w terminach 15.01-19.01 oraz 26.01.29.01. W międzyczasie mam rejs. Chętni? :)

Czy ktoś znalazł jakieś tanie noclegi na Martynice dla jednej osoby? Proszę o pomoc gdzie najlepiej szukać.

Pozdro

Ja szukam rejsu 7-10 dni od 28 stycznia lub parę dni później. Czy możesz polecić?
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 11 Gru 2012 16:37 

Saymon_G

Dopiszesz jeszcze nas do listy
lecimy na Gwadelupę 13.03 do 27.03
z warszawy , para 30 lat.

z chęcią na cześć pobytu dołączymy do kogoś, albo wskoczymy na łódkę na tydzień .

ps manro1.

nie mogę ci odpisać tutaj, jeszcze nie mam takich uprawnień, ale podaję maila paspartu@o2.pl, bo o ile wy lecicie
na martynikę , my na gwadelupę, to może mogłoby się udać coś zorganizować w trakcie, może dominika albo coś ?

pozdrawiam
andrzej

Ostatnio edytowany przez spree, 12 Gru 2012 16:22, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 12 Gru 2012 10:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Może komuś się przyda, promocja na Royal Caribbean:
http://www.kreuzfahrtwelle.de/2012/12/1 ... uenstiger/

#108 PostWysłany: 12 Gru 2012 11:09 

Zbanowany
@spree: ok,
Dzisiaj wieczorem zaktualizuję.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 18 Gru 2012 23:33 

Jakie są koszty zmiany terminu lotu w AirCaraibes? - post chyba gdzieś był...ale nie mogę go namierzyć
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 19 Gru 2012 15:56 

Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa ubezpieczenia turystycznego ?

skoro formalnie Gwadelupa/ Martynika to częśc Francji to przy wykupie ubezpieczenia
zaznaczamy "Europa i basen morza śródziemnego" ? ;)
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 21 Gru 2012 19:46 

Zeglarz40 napisał(a):
Jakie są koszty zmiany terminu lotu w AirCaraibes? - post chyba gdzieś był...ale nie mogę go namierzyć

ja placilam pare miesiecy temu 50 + roznice w cenie biletu. ale najtanszych biletow nie dalo sie zmienic.

#112 PostWysłany: 21 Gru 2012 19:47 

zielo53 napisał(a):
Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa ubezpieczenia turystycznego ?

skoro formalnie Gwadelupa/ Martynika to częśc Francji to przy wykupie ubezpieczenia
zaznaczamy "Europa i basen morza śródziemnego" ? ;)

karte E111 czy jak jej tam dziala jak na terenie UE, ale z ubezpieczeniem dodatkowym uwazaj, bo czesto Martynika jest uwazana za "inna UE" i nie jest brana pod uwage

#113 PostWysłany: 30 Gru 2012 03:34 

Witam,

Dzisiaj przeczytalem sobie wszystkie wpisy od 1 strony do ostatniej. Nie dziwi mnie to, ze spora liczba osoba ma problem z wyjazdem i nadal zastanawia sie czy poleci czy nie ze wzgledow finansowych. Czesto tak jest przy promocjach,ze ludzie kupuja a pozniej rezygnuja bo w ogole nie zdaja sobie sprawy z tego co i ile kosztuje nie mowiac ze nie maja zadnego doswiadczenia z takimi wyjazdami. To nie wyjazd do USTKI czy w Bieszczady!

Wracajac do tego co chcialem napisac,lecimy ja+dziewczyna 14 stycznia z Paryza,w Paryzu 2 dni wczesniej na wypad do znajomych i chillout paryski. Od 14 jesli ktos mialby albo 15 miejsca wolne na katamaranie to byloby super,koszta o ile nie jakies z kosmosu to luz.
16 dolatuja 2 osoby-przyjaciel z dziewczyna i podobnie super byloby gdyby byl katamaran i jakis 4-5 dniowy rejs bo wracamy 21 wieczorem do Paryza.

Noclegami sie nie martwie ,samochodami bo to tak naprawde kwestia kilku godzin ,ale akurat rej by jakis znalezc i dopasowac do dni to ciezko.

Ostatnio edytowany przez trader, 07 Sty 2013 22:12, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 30 Gru 2012 09:57 

Ja z zoną lecimy w czerwcu wiec jest czas na zbieranie drobnych do świnki skarbonki, a inni bilety jak najszybciej a potem sie drapac skąd kasa. nas też nie stac normalnie na karaiby bo trzeba miec po 5000zl na osobe, a tak: Ber-Ory 415zł + Ory-Fdf 430zł nocleg ok 450zł 2 bagaże jedzenia po 23 kg i lecimy... karaiby w cenie egiptu bo 2500zł to trzeba za hurgade płacić. może nie bedą to wczasy all in ale gdzie indziej smakuje lepiej rum jak nie na karaibach. Wyłowi sie jakąs ośmiornice i parę ślimaków i jakoś tydzien zleci. Takie wyjazdy są najlepsze a nie spotkanie z rezydentem o 8 rano zeby się dowiedziec co gdzie i kiedy.... jak ktoś chce zrezygnowac to niech się wstrzyma z decyzją takie okazje nie zdarzają sie co roku i na kraiby nie lata się co urlop... raz juz byłem w meksyku i wiem że warto. poczekajcie z decyzją że nie lecicie do ostatniego dnia oże się coś odwidzi :)

pozdro dla MAdzi i jej Córki z Zamościa które lecą z nami :)
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 31 Gru 2012 12:50 

niebieski
Podpisuje sie pod tym co napisales w 100 % -a swoja droga tez lece w czerwcu tylko na gwadelupe-a dolot mam WAW-CDG za 396 zl:)

https://www.instagram.com/without_a_guide/
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 31 Gru 2012 13:38 
Awatar użytkownika

niebieski
trader napisał(a):
To nie wyjazd do USTKI czy w Bieszczady!

Przecież nawet początkujący F4F wie, że od Ustki czy w Bieszczady nie można polecieć bo nie ma lotniska...
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 31 Gru 2012 13:42 

Zbanowany
@krzywiec - tader to pisał.
A swoją drogą dla niego papa nie gra roli więc może helikopter, kto wie?
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 31 Gru 2012 13:44 

Zbanowany
ale spoko, zakończmy prywatne wycieczki po taderze.
Sork tader, ale ostatnio troszkę krwi napsułeś więc widzę że nie tylko ja nie mogłem powstrzymać się od złośliwości.
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 31 Gru 2012 14:11 

trader napisał(a):
W Mumbasie np nam hotelowy basen nie odpowiadal,wiec 3 hotele dalej korzystalismy z basenu bo byl 4 x wiekszy to nie kradziesz-po prostu troche zaradnosci.
OMG, a potem się dziwimy, że poziom tego forum spada :roll:
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 31 Gru 2012 14:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Pewnie zabrakło $ na kk aby zapłacić za wejściówki.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 448 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości