Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Maj 2011 18:56 

niebieski
Witam,
czy zdarzyła się komuś, zmiana godzin/dnia odlotu w tej linii lotniczej (Aerosvit)? Mam lot do BKK pod koniec lutego i chciałbym od razy z BKK lecieć do KUL (AirAsia) jednak mam lekkie obawy, ze moga przesunac dzien odlotu.

Z gory dziekuę za odpowiedzi.

Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️🏖️ Hongkong + Filipiny za 2674 PLN 🌴 💛 Loty w sezonie ✨ Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️🏖️ Hongkong + Filipiny za 2674 PLN 🌴 💛 Loty w sezonie ✨
❗SUPERCENA ❗Przedłużony weekend w Hiszpanii od 225 PLN 🥘 🌴 Loty do Barcelony, Walencji lub Madrytu 🏰🇪🇸 ❗SUPERCENA ❗Przedłużony weekend w Hiszpanii od 225 PLN 🥘 🌴 Loty do Barcelony, Walencji lub Madrytu 🏰🇪🇸
#2 PostWysłany: 20 Maj 2011 19:08 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Mi się jeszcze nie zdarzyło, by nie zmienili godziny :D. Ostatnio zmieniali 2 razy, raz 3 miesiące przed lotem, raz miesiąc :)

#3 PostWysłany: 21 Maj 2011 07:35 

niebieski
Czy to były zmiany dnia odlotu? Czy godziny?

Widze, ze z tymi liniami nie mozna sobie ulozyc dobrego planu podrozy :)

#4 PostWysłany: 21 Maj 2011 07:53 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja jeszcze dodam, że mam dwa loty kupione Air Asią na sierpień i oba już mają zmienioną godzinę odlotu względem tego, co rezerwowałem.
DPS - SIN przesunęli mi z 6 na 9 (super), KUL-BKK z 20 na 22 (bez sensu, będę w BKK w nocy).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Maj 2011 08:50 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Napisałem godzin, nie dni :)

#6 PostWysłany: 21 Maj 2011 11:33 

HON fly4free
Zdecydowanie lepiej zaplanowac pewien zapas czasowy. Moja zasada : NIGDY nie łączę przelotu transkontynentalnego i lokalnego w tym samym dniu jeżeli loty sa na osobnych rezerwacjach no chyba , że przelot jest wczesnie rano, a powrot do Europy wieczorem a w między czasie między tymi lotniskami jest jeszcze 5 innych lotów :lol:
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 22 Maj 2011 18:42 

Leciałam Aerosvitem tylko dwa razy Warszawa (marzec 2011) - Bangkok - Warszawa (kwiecień 2011), oczywiście przez Kijów. Terminu wylotu nie zmienili od momentu zakupu biletu w grudniu 2010. W drodze powrotnej tylko zawrócili nas z płyty lotniska, bo samolot miał problemy techniczne i na tym fatalnym lotnisku spędziłam dodatkowe jeszcze ponad 2 godziny. Generalnie sa się przeżyć, tylko drogo tam jak diabli, a oni nawet wody nie zapewnili.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 4 gości