Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 274 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 05 Gru 2012 21:58 
Awatar użytkownika

kla7 napisał(a):
Takie pytanko co wpisać w wyszukiwaniu, żeby kupić travelkę jednodniową zone 1-2. Co tam wpisać ?:)

a daj np. King's Cross do Euston na dany dzien. Jak chcesz Off-Peak, to odpowiednie godziny trzeba zaznaczyc lub wybrac weekend. Wazne na konkretny dzien!
 Profil Relacje PM off  

Słoneczne połączenie 🌤️👙 Malediwy i Sri Lanka w jednej podróży z Warszawy za 2415 PLN Słoneczne połączenie 🌤️👙 Malediwy i Sri Lanka w jednej podróży z Warszawy za 2415 PLN
Greckie wczasy w 4* hotelu 🇬🇷🏨 All inclusive na Rodos za 2286 PLN Greckie wczasy w 4* hotelu 🇬🇷🏨 All inclusive na Rodos za 2286 PLN
#42 PostWysłany: 05 Gru 2012 22:39 

Zbanowany
Dzięki santo11 za wskazówkę.
Chyba mi się udało wpisując London St Pancras to London Euston.
Wychodzi, żę One Day Off Peak Travelcard kosztuje £7.30 :-) Co z voucherem oznacza darmową travelkę :)
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 05 Gru 2012 23:18 

niebieski
@ neonet - dzięki za info
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 06 Gru 2012 00:03 

Czy dobrze rozumiem, ze kupujac bilecik na trasie jak w powyzszych przykladach - dostaje Anytime Travelcard Day (np. za 8,80)
co uprawnia mnie do jazdy przez caly dzien (do północy??) po Londynie w strefach 1-6 ???
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 06 Gru 2012 00:33 

Zbanowany
suzi napisał(a):
uprawnia mnie do jazdy przez caly dzien (do północy??)

Nawet do 4:30 dnia następnego. ;)
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 06 Gru 2012 17:57 

Loty: 158
Kilometry: 117 483
Dostał już ktoś voucher 10 GBP? Pisali, że prześlą w ciągu 48h, czas powoli mija, a nadal nic nie ma :cry:

#47 PostWysłany: 06 Gru 2012 18:09 
Awatar użytkownika

srebrny
cmmwdf napisał(a):
Dostał już ktoś voucher 10 GBP? Pisali, że prześlą w ciągu 48h, czas powoli mija, a nadal nic nie ma :cry:

Sprawdz spam, ja dostalem.
marian30 napisał(a):
o której czasu polskiego to jest?
jak było odejmowanie, to nie było mnie w szkole

O siodmej czasu UK, wiec jak dla odmiany nie przespales lekcji o dodawaniu bedziesz wiedzial :D
7+1=
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 06 Gru 2012 21:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli komuś nie był by potrzebny to proszę o taki miły prezent.
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 06 Gru 2012 21:17 

niebieski
koniec???

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 06 Gru 2012 21:24 
Awatar użytkownika

ja podobnie jak ktos moze poklikac a niepotrzebuje niech podrzuci pozniej kodzik
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 06 Gru 2012 22:34 

Zbanowany
Jakby jakaś dobra duszyczka miała niepotrzebny kod, to byłabym wdzięczna za podesłanie: martys22@romantyczka.pl :)
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 06 Gru 2012 22:41 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie rozumiem Was. Co jest trudnego w wejsciu na FB, nacisnieciu dwoch przyciskow i wpisaniu wlasnego emaila, ze latwiej sepic? :D
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 06 Gru 2012 22:43 

niebieski
p14c3k napisał(a):
ja podobnie jak ktos moze poklikac a niepotrzebuje niech podrzuci pozniej kodzik

Marta22 napisał(a):
Jakby jakaś dobra duszyczka miała niepotrzebny kod, to byłabym wdzięczna za podesłanie: martys22@romantyczka.pl :)

ludzie czy tak trudno założyć konto na fb, nacisnąć lubię to - wpisać adres email :(

jak jest potrzeba zakłada się fikcyjne konta i ma się kodów od groma - jak się nie chce nic robić nabija się błagalne posty :?

Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 06 Gru 2012 22:52 
Awatar użytkownika

okocim23 napisał(a):
p14c3k napisał(a):

Marta22 napisał(a):

ludzie czy tak trudno założyć konto na fb, nacisnąć lubię to - wpisać adres email :(

jak jest potrzeba zakłada się fikcyjne konta i ma się kodów od groma - jak się nie chce nic robić nabija się błagalne posty :?

kolega prosze nie traktowac innych jak idiotow,, kiedy ostatnio zakladales fikcyjne konto na fb?? probowalem wlasnie speclajnie na te potrzeby i nie wystarczy juz fikcyjny mail,,, trzeba potwierdzic numerem telefonu
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 06 Gru 2012 22:56 

Zbanowany
p14c3k napisał(a):
trzeba potwierdzic numerem telefonu

I jaki jest z tym problem? Ja część zrobiłam z darmowymi starterami o2 z wizz, a część na numery internetowe.
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 06 Gru 2012 22:59 
Awatar użytkownika

srebrny
Dzisiaj trochę utrudnili. Trzeba mieć jedną osobę w znajomych, która też "polubi" ich stronę. Oczywiście wszystko można zrobić samemu.

Z pozdrowieniami!
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 06 Gru 2012 23:10 
Awatar użytkownika

paula86 napisał(a):
p14c3k napisał(a):
trzeba potwierdzic numerem telefonu

I jaki jest z tym problem? Ja część zrobiłam z darmowymi starterami o2 z wizz, a część na numery internetowe.

to moze kolezanka podrzuci jak takie numery interenetowe zdobyc??

niestety siedze w pracy i mam troche ograniczone pole manewru, widze ze tym razem juz nie zdarze ale moze na nastepny raz uda sie przygotowac,, pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 06 Gru 2012 23:13 

Zbanowany
W programach typu skype, freecall itp są opcje zdobycia numeru. Ja mam takie 2, bo często dzwonię zagranicę. Oczywiście pewną opłatę trzeba tam złożyć, ale były zdaje się wersje testowe 7-dniowe.
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 06 Gru 2012 23:14 

niebieski
koncentrator napisał(a):
Dzisiaj trochę utrudnili. Trzeba mieć jedną osobę w znajomych, która też "polubi" ich stronę. Oczywiście wszystko można zrobić samemu.

Z pozdrowieniami!

mi trzy weszły normalnie - czwarty był z przyjacielem który polubi

Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 06 Gru 2012 23:19 

niebieski
p14c3k napisał(a):
okocim23 napisał(a):
p14c3k napisał(a):

Marta22 napisał(a):

kolega prosze nie traktowac innych jak idiotow,, kiedy ostatnio zakladales fikcyjne konto na fb?? probowalem wlasnie speclajnie na te potrzeby i nie wystarczy juz fikcyjny mail,,, trzeba potwierdzic numerem telefonu

moja komórka, komórka żony, komórka mamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 274 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości