Wikipost
Pocztówki booking :arrow: pocztowka-od-booking-com,81,134957

numer telefonu do obsługi booking.com: 22 3060857

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6481 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 321, 322, 323, 324, 325
Autor Wiadomość
#6481 PostWysłany: 02 Cze 2026 01:47 

Loty: 184
Kilometry: 410 619
srebrny
@onufry_z @Kashpir
U mnie to wyglądało ewidentnie ze hotel chce się mnie pozbyć bo ceny na golden week na Tajwanie wzrostły kosmiczne. Ale jakimś fartem udało mi się coś sensownego znaleźć na agodzie.Tylko dojazd meldunek to kolejne 2-3 h ( była 6 rano :(

Dyskusja z hotelem - dobra okej rozumiem..... ale nie rozumiem jak uzywam tłumacza - i pisze by pisali mi po angielsku bo tak maja podane na stronie, a odpisuja mi tylko szlaczkami.
To odpisuje im też szlaczkami to google tak to tłumaczyło że nie dało się dogadac.
Na miejscu jak już dojechałem, totalny chaos , jakis parkingowy recepjonista obsługiwał mnie translatorem, ale tak nieudoalnie że wogóle nie mogłem się z nim skomunikować- jedyne co zrozumiałem od niego to - 'anulowaliśmy twoja rezerwacje, weź se gdzieś nową, i papapapa'

Reasumując poczekali gdziecznie jak @onufry_z powiedzial do tej 3 w nocy, nie stawilem sie - o 4, punkt 4 anulowali rezeerwacje, 4:10 chcialem w razie czego na lotnisku buknac ponownie pokoj - to juz NIC NIE BYŁO. Wiec rezerwka poszła od razu w tym hotelu :)

Dodajac i sumujac , fakt nie podałem informacji że będę się check-inować około 3 w nocy.
Ale nie raz nie podawałem takich informacji i było wsio git. Następnym razęm będę pisać check in in do 9:59 ( bo najczęściej wtedy z hoteli wyłaża) - w sytuacjach kiedy wiem że w nocy będę się bukować.
Bo steaciłem parę godzin dojazd do tego hotelu, 30 min gadki z booking.com, szukanie nowego na necie, dojazd do nowego .... a o 6 rano nikt by z was tego nie chciał przerabiać kiedy booking umył ręce całkowicie.

Ale fakt reklamacje spóbuję naskrobać - niech się poprodukują - chyba że chat AI mi odpisze :D
 Profil Relacje PM off  

Wczasy na Kos: tydzień z all inclusive w 4* hotelu za 2449 PLN 🌊☀️🍹 Wczasy na Kos: tydzień z all inclusive w 4* hotelu za 2449 PLN 🌊☀️🍹
Kawa na Manhattanie?☕ Leć do Nowego Jorku z Warszawy za 1960 PLN 🚕 Kawa na Manhattanie?☕ Leć do Nowego Jorku z Warszawy za 1960 PLN 🚕
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6481 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 321, 322, 323, 324, 325

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości