Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Bangladesz luty 2027
#1 PostWysłany: 15 Maj 2026 21:24 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 209 302
Czołem.
Szukam towarzystwa (wiek i płeć bez znaczenia) na szybki wypad do Bangladeszu. Kupiłem bilet w Saudi na 8-16 luty 2027 (1400 zł).

Oprócz Dhaki, chciałbym zobaczyć Sundarban, chociaż szczerze mówiąc nie mam większych oczekiwań. Możemy jechać na północ zobaczyć pola herbaty. Na zachód buddyjskie zabytki. Albo na południe do Ćottogram. Dogadamy się.

Coś o mnie: 38 lat, żona, "zwykła" praca na etacie i dwójka dzieci.
Póki co 43 kraje "odhaczone", bez żadnych z kategorii wyzwania.
Coś tam autostopem, coś z plecakiem, jakaś Nikaragua czy Palestyna w CV. Od dłuższego czasu moje wyjazdy ograniczają się do rodzinnych urlopów, ale w końcu udało mi się namówić żonę na zielone światło dla podróży solo. Jako, że po wpisaniu w google grafika czy YouTube hasła "Bangladesz" nie jawi się on jako najbezpieczniejsze miejsce na ziemi na podróż w pojedynkę, dobrze byłoby znaleźć jakieś towarzystwo.

Jestem ze Śląska, do wyjazdu dużo czasu, możemy wypić gdzieś piwko czy kawę albo pogadać przez telefon. Raczej mało konfliktowy że mnie facet, bywałem na wyjazdach z ledwo poznanymi ludźmi i nigdy nie było problemów.

Zachęcam do kontaktu, na ewentualne pytania chętnie odpowiem:)
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Kawa na Manhattanie?☕ Leć do Nowego Jorku z Warszawy za 1960 PLN 🚕 Kawa na Manhattanie?☕ Leć do Nowego Jorku z Warszawy za 1960 PLN 🚕
Hit 🔥 Tanie loty do Wietnamu ✈️ Bilety do Hanoi od 1220 PLN 😎😍 Hit 🔥 Tanie loty do Wietnamu ✈️ Bilety do Hanoi od 1220 PLN 😎😍
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości