Wikipost
Wejścia do saloników w ramach PP są rozliczane wg. roku kalendarzowego

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1184 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 56, 57, 58, 59, 60
Autor Wiadomość
#1181 PostWysłany: 08 Maj 2026 11:51 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
jj13 napisał(a):
No właśnie nie mogę pojąć polityki Banku. Karta premium a kursy ma po tabeli banku więc o wiele wyższe niż np. organizacji płatniczej i dodatkowa prowizja za przewalutowanie. To w oczywisty sposób wyklucza użytkowanie karty zagranicą. Od dłuższego czasu się to nie zmieniło, chyba że nowy inwestor coś poczyni w kierunku polepszenia warunków.

"Rozwój oferty dla klientów zamożnych zajmuje szczególne miejsce w strategii Erste na kolejne lata. Można się więc spodziewać, że poza opisanymi powyżej nowościami w ramach Erste Platinum, wprowadzone zostaną kolejne zmiany uatrakcyjniające tę ofertę. Jednocześnie przedstawiciele banku zapewniają, że utrzymane zostaną dotychczasowe benefity oferowane klientom premium w ramach Erste Platinum (jako kontynuacja Santander Select). Mowa m.in. o karcie kredytowej Visa Platinum, a także o dostępie do osobistych doradców, specjalizujących się w obsłudze klientów zamożnych. Na taką obsługę premium klienci mogą liczyć zarówno w oddziałach, jak i przez telefon, w ramach stworzonej dla nich linii Erste Platinum."
https://www.cashless.pl/18881-Erte-Platinum
 Profil Relacje PM off  

Letnie słońce nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 Tydzień w 5* hotelu w Egipcie z all inclusive za 2539 PLN 🤩 Letnie słońce nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 Tydzień w 5* hotelu w Egipcie z all inclusive za 2539 PLN 🤩
Spróbuj Azji w wygodnym wydaniu 🏖️ 10 dni w Sri Lance 🤩 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2914 PLN 😱 Spróbuj Azji w wygodnym wydaniu 🏖️ 10 dni w Sri Lance 🤩 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2914 PLN 😱
#1182 PostWysłany: 08 Maj 2026 12:03 

-- 08 Maj 2026 11:54 --

Takie wsparcie premium, że jak pytałem o możliwość refinansowania hipoteki to odsyłali mnie z kwitkiem, i zreflektowali się dopiero gdy poprosiłem o wystawienie zaświadczenia o pozostałej do spłaty kwocie kredytu.

Dzięki Erste. 😂

-- 08 Maj 2026 12:03 --

Takie wsparcie premium, że jak pytałem o możliwość refinansowania hipoteki to odsyłali mnie z kwitkiem, i zreflektowali się dopiero gdy poprosiłem o wystawienie zaświadczenia o pozostałej do spłaty kwocie kredytu.

Dzięki Erste. 😂
 Profil Relacje PM off  

#1183 PostWysłany: 13 Maj 2026 00:05 

smilealittlebit napisał(a):
-- 08 Maj 2026 11:54 --

Dzięki Erste. 😂

-- 08 Maj 2026 12:03 --

Dzięki Erste. 😂

W innych bankach też tak jest. Dopiero zaświadczenie uruchamia proces. Myślę że mało który bez tego obniży. Tylko o pko słyszałem
 Profil Relacje PM off  

#1184 PostWysłany: 04 Cze 2026 23:19 

W połowie marca chciałem skorzystać z karty PP powiązanej z KK Visa Platinium Santander w saloniku w Rzeszowie. Niestety, nie przechodziła ani karta fizyczna pp ani karta kredytowa. Pani z obsługi poinformowała, ze PP rezygnuje z kart fizycznych i zeby zainstalować aplikacje. W aplikacji tej nie udało mi sie dodać karty z Santander. Szczęśliwie posiadam PP jeszcze z ING i ta karte udało sie dodać. Ma ktoś jakiś patent jak sobie z tym poradzić?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1184 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 56, 57, 58, 59, 60

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości