Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 84 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 05 Maj 2026 09:09 

Potwierdzam, w kilku lotach widziałem bagaże ponad standardowe. Natomiast jeden problem - kupując bilety z wyprzedzeniem należy być przygotowanym na to, że przełożą godzinę lotu (czasami zrobią to kilka razy) i wręcz przy lotach łączonych wręcz drugi lot może być o tej samej godzinie co pierwszy! Wówczas trzeba pisać ale jest do załatwienia
 Profil Relacje PM off  

Zobacz najładniejsze miasto Szkocji 😎🤗 Loty Ryanair i nocleg w centrum za 719 PLN Zobacz najładniejsze miasto Szkocji 😎🤗 Loty Ryanair i nocleg w centrum za 719 PLN
Tygodniowa Gran Canaria z wyżywieniem 🌤️⛱️⛰️ Wypoczynek za 2200 PLN ☕🥐 Tygodniowa Gran Canaria z wyżywieniem 🌤️⛱️⛰️ Wypoczynek za 2200 PLN ☕🥐
#82 PostWysłany: 05 Maj 2026 10:59 

Loty: 402
Kilometry: 861 391
Dziękuję za odpowiedź. Zapytałem trochę nieprecyzyjnie , chodziło mi o taryfy Promo w których jako kraj rezydencji wybieramy Argentynę . Da się wybrać paszport i nie trzeba wpisać DNI. Czy to przechodzi ?
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 06 Maj 2026 22:00 

Loty: 370
Kilometry: 749 664
srebrny
Miałem taryfę dostępną tylko na stronie argentyńskiej z płatnością tylko w ARS. Nie przypominam sobie, żebym musiał gdzieś tam kłamać podając dane.
Nawet na kartach pokładowych nic nie jest napisane, że to jakaś inna taryfa promo z ograniczeniami (choć w kodach qr już pewnie tak).
 Profil Relacje PM off
zielufl uważa post za pomocny.

#84 PostWysłany: 03 Cze 2026 20:23 

Loty: 8
Kilometry: 16 686
niebieski
Podrzucam info, ze Flybondi ma ogromne problemy i chodza plotki, ze niedlugo padnie. Aktualnie z calej floty lata tylko 1 samolot. Takze na loty lepiej wybierac jet smarta lub aerolineas argentinas.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 84 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości