Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lis 2012 19:02 

Loty: 49
Kilometry: 84 728
Witam. ma ktos jakies doswiadczenia ostatnio z tą trasą? planowe lądowanie jest o 13:25 a teoretycznie o 14:00 mam busa do amsterdamu, więc ciekawi mnie czy były ostatnio jakieś opóźnienią z tą trasą? na flightradarze ciężko się połapać bo rożne godziny odlotow są w różnych dniach bo ryanair mi maile wysyłał ze zmianami. Chce zaoszczedzic troche i rezerwacja tego busa z góry jest opłacalna na tyle że nie warto tluc sie na dworzec kolejowy i potem jechac pociągiem, a jesli sie spoznie to watpie ze pozwolą mi jechac nastepnym :mrgreen:

Pytam dlatego że jak byłem w budapeszcie w lutym to ryanair mial notoryczne opoznienia o godzine więc łatwo było przewidziec co się stanie.

Leciał ktos ostatnio do eindhoven ?

Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️🏖️ Hongkong + Filipiny za 2674 PLN 🌴 💛 Loty w sezonie ✨ Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️🏖️ Hongkong + Filipiny za 2674 PLN 🌴 💛 Loty w sezonie ✨
❗SUPERCENA ❗Przedłużony weekend w Hiszpanii od 225 PLN 🥘 🌴 Loty do Barcelony, Walencji lub Madrytu 🏰🇪🇸 ❗SUPERCENA ❗Przedłużony weekend w Hiszpanii od 225 PLN 🥘 🌴 Loty do Barcelony, Walencji lub Madrytu 🏰🇪🇸
#2 PostWysłany: 26 Lis 2012 19:41 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli chodzi o wizz to leciałem WMI-EIN-GDN i wszystko było o czasie ale wystarczy jak troszkę zamgli WMI i wszytko ma poślizgi.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości