Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1645 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 79, 80, 81, 82, 83
Autor Wiadomość
#1641 PostWysłany: 20 Lis 2025 22:44 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
Hej, mam podobne pytanie jak kolega @Wooolta dość niedawno zadawał, ale od drugiej strony.

Słuchajcie planuję urlop, loty wybrane teraz tylko zostało kupić. Nagle zorientowałem się, że jeden z rejsów na wybranym odcinku ma międzylądowanie w miejscowości x do której zamierzałem dotrzeć innym krajowym połączeniem po wylądowaniu w miejscu y. Oczywiście to na mega plus, bo od razu wybieram lot bezpośredni do y, który w moim przypadku okazał się 800zł droższy niż ten z międzylądowaniem.(no jak...?)

Jaka jest szansa na to, że przy odprawie na lotnisku załatwię, aby mimo zakupionego lotu tańszego do y z międzylądowaniem w x
bagaż nadali do miejscowości z międzylądowania i uda mi się tam po prostu wysiąść?
 Profil Relacje PM off  

🌸🇫🇷Dzień Kobiet w Paryżu za 889 PLN 🌸🇫🇷 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel Mercure 😍 🌸🇫🇷Dzień Kobiet w Paryżu za 889 PLN 🌸🇫🇷 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel Mercure 😍
Złap oddech na Cyprze za 523 PLN 🌤️👣 Loty - dla wszystkich - z Warszaw i 3 noce w hotelu Złap oddech na Cyprze za 523 PLN 🌤️👣 Loty - dla wszystkich - z Warszaw i 3 noce w hotelu
#1642 PostWysłany: 20 Lis 2025 22:57 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

50-50 procent

Albo ci nadadzą albo nie
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
scorpion1077 uważa post za pomocny.

#1643 PostWysłany: 20 Lis 2025 23:05 
Awatar użytkownika

złoty
Uda się na 100% jak będziesz miał tylko podręczny
 Profil Relacje PM off
scorpion1077 lubi ten post.
scorpion1077 uważa post za pomocny.

#1644 PostWysłany: 20 Lis 2025 23:24 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
kostek966 napisał(a):
Uda się na 100% jak będziesz miał tylko podręczny

No ja się zawsze mieszcze w podręcznym. Jednak narzeczonej na 2 miesięczny pobyt tego nie zrobię. Stąd jak nadaję i swój bagaż zwykle jestem narażony na pogardliwy wzrok i kąśliwe pytanie "to jest pana bagaż rejestrowany...?) Jakbym był pierwszy raz na lotnisku i myślał, że za tą taśmą bagażową jest samolot a ja zaraz odbiorę swoją walizeczkę po drugiej stronie 😅.

Tak czy inaczej jeśli się zdecydujemy zaryzykować na pewno napiszę co tam wyszło. Tymczasem śliczne dzięki za szybką odpowiedź 🖐
 Profil Relacje PM off  

#1645 PostWysłany: 20 Lis 2025 23:41 

srebrny
Jeśli wysiądziecie to i tak bagaż bez was nie poleci, ale nie polecam takiego rozwiązania;-)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1645 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 79, 80, 81, 82, 83

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości